Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Έχω ακούσει ότι τα αεροπορικά εισιτήρια από όλες τις εταιρείες, έχουν άλλη τιμή όταν τα κλείνεις από Ελλάδα και άλλη τιμή όταν τα κλείνεις από το εξωτερικό ισχύει;

πχ όταν κλείνεις εισιτήριο απο Ελλάδα για προορισμό σε Αγγλία χρησιμοποιώντας Ελληνική IP έχει πιο ακριβή τιμή σε σχέση με την Αγγλική IP όπου είναι πιο φθηνή. Μιλάμε με συγκεκριμένη εταιρεία και για την ίδια χρονολογική περίοδο.

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, neo80 είπε

Καλημέρα σε όλους. Έχω ακούσει ότι τα αεροπορικά εισιτήρια από όλες τις εταιρείες, έχουν άλλη τιμή όταν τα κλείνεις από Ελλάδα και άλλη τιμή όταν τα κλείνεις από το εξωτερικό ισχύει;

πχ όταν κλείνεις εισιτήριο απο Ελλάδα για προορισμό σε Αγγλία χρησιμοποιώντας Ελληνική IP έχει πιο ακριβή τιμή σε σχέση με την Αγγλική IP όπου είναι πιο φθηνή. Μιλάμε με συγκεκριμένη εταιρεία και για την ίδια χρονολογική περίοδο.

Οχι,δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο.Αντε αν υπάρχει διαφορετικό νόμισμα να παίξει εκεί κάποια διαφορά στην μετατροπή.

Δημοσ.

καποιος με vpn μπορει να το διαπιστωσει αυτο.
εγω δεν ξερω κατι τετοιο, δεν το θεωρω απιθανο ομως.
Σιγουρα παντως θα βρεις καλυτερο πακετο διακοπων αν το κλεισεις οπως ειπες μεσω αγγλιας για να πας στην Σαντορινη πχ παρα να το κλεισεις απο Ελλαδα το ιδιο πακετο

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μέσω skyscanner τουλάχιστον ισχύει αυτό, όχι πάντα μεγάλες όμως. Το ίδιο (διαφορά τιμής) ισχύει και σε ξενοδοχεία. Ο κύριος λόγος είναι ότι τραβάει πληροφορίες για τιμές και από γραφεία, όχι μόνο από αεροπορικές και αυτά τα γραφεία αλλάζουν με βάση τη χώρα. Όμως, πολλές φορές η Ελλάδα δεν είναι πιο ακριβή.

Ένα παράδειγμα μόλις τώρα δοκιμή. Γερμανία με vpn, Ταϊλάνδη από το σπίτι και Ολλανδία vpn.

Screenshot_6.png.d50ae401bd6f59849f9abd36e942058e.pngScreenshot_5.png.f33ee0390cd7b8c2b1be1b02bd7a9dbf.png

Screenshot_7.jpg

Επεξ/σία από dkmaster
  • Thanks 1
Δημοσ.

830 me ethiopian με ελληνικη ΙΡ για Ταυλανδη για το ιδιο διαστημα

η Αγγλία είναι ιδιαίτερος προορισμός....πας με 30 ευρώ αλλά και με 300...

δεν μας είπες ποσό τα βρισκεις ....το Αθήνα  Λονδίνο

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kostasbm είπε

δεν μας είπες ποσό τα βρισκεις ....το Αθήνα  Λονδίνο

Θεσσαλονίκη-Λονδίνο (Χίθροου)

Θεσσαλονίκη-Λονδίνο (Χίθροου).png

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, neo80 είπε

καλες τιμές για Οκτώβρη....στις γιορτές τα τσιμπάνε

Δημοσ.

Μια δοκιμή με skg-stn-skg  18 με 25 Οκτώβρη  στα 44€ βγαίνει μέσα απο την εφαρμογή της ryanair.Δεν θα επέλεγα με τίποτα γραφεία.

4 ώρες πριν, neo80 είπε

Και δεν είναι Χιθροου ,είναι Στανστεντ και Λούτον αυτά στην φωτό.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει σε ψαχτήρια, όπως πχ το skyscanner. Κάποιες φορές η τιμή μπορεί να διαφέρει πολύ επειδή το ψαχτήρι βρίσκει και τιμές από ταξιδιωτικά πρακτορεία, τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό, π.χ. μια προσφορά από γερμανικό/σουηδικό/ιρλανδικό/κλπ πρακτορείο εμφανίζεται στα αποτελέσματα του skyscanner μόνο αν δηλώσεις (στην ιστοσελίδα) ότι είσαι από την συγκεκριμένη χώρα... ή τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε όλους από όλες τις χώρες, αλλά με διαφορετικές τιμές.

Δείτε σχετικά με φτηνά αεροπορικά εισιτήρια και προσφορές στην ομάδα που έχω φτιάξει στο facebook: facebook.com/groups/ftina

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...