Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειρήνη υμίν!

Για ένα παλιοκουτί συζητάμε και ευχαριστώ όλους για την συμβολή σας. Έχετε δώσει αρκετό υλικό για ψάξιμο. Αν σκεφτείτε και τίποτα άλλο, ρίξτε το.

Η αλήθεια είναι ότι και για full tower έχω χώρο.

Πάω να ψάξω τώρα τι είναι οι thumb screws 😁

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ekkli είπε

Ειρήνη υμίν!

Για ένα παλιοκουτί συζητάμε και ευχαριστώ όλους για την συμβολή σας. Έχετε δώσει αρκετό υλικό για ψάξιμο. Αν σκεφτείτε και τίποτα άλλο, ρίξτε το.

Η αλήθεια είναι ότι και για full tower έχω χώρο.

Πάω να ψάξω τώρα τι είναι οι thumb screws 😁

Δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο από αυτό. Αξίζει ένα πενηνταρι υπερβαση κατά τη γνώμη μου.

Τσεκαρε το 

Παίρνει σύνολο 12 δίσκους με τους 4 να είναι hdds. 

• Like 3
Δημοσ.

Για το Be Quiet 601, που ανοίγουν με κουμπί τα side panels, έχουμε καμία αντίρρηση;

Έχει ακουστεί πχ ότι ανατινάζεται μετά από 6 μήνες ή ότι βραχυκυκλώνει και καίει gpu;

🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/10/2022 στις 8:33 ΠΜ, radiohead είπε

Δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο από αυτό. Αξίζει ένα πενηνταρι υπερβαση κατά τη γνώμη μου.

Τσεκαρε το 

Παίρνει σύνολο 12 δίσκους με τους 4 να είναι hdds. 

Χριστέ.. είναι πανέμορφο.

Ήρθε η ώρα να αλλάξω το phanteks μου φαίνεται :P 

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekkli είπε

Για το Be Quiet 601, που ανοίγουν με κουμπί τα side panels, έχουμε καμία αντίρρηση;

Έχει ακουστεί πχ ότι ανατινάζεται μετά από 6 μήνες ή ότι βραχυκυκλώνει και καίει gpu;

🤪

Όχι δεν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό αλλά ανάλογα τι σκοπεύεις να βάλεις μέσα ,είναι σχετικά κλειστο μπροστά(συγκρινε με το lancool που σου πρότεινε ο radiohead).Αν θα βάλεις τερας cpu/gpu θα εμποδίζει το airflow σε αυτα.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.

Μην αρχίσετε το δούλεμα, σοβαρά μιλάω.
Κάτι με φερμουάρ ή με μαγνητάκια θα πρότεινα. Στην ανάγκη, mod the **cker.

Προσωπικά διάλεξα πάνελ με μαγνητάκια, γιατί το φερμουάρ που δοκίμασα μου έφαγε μισό κουτί κόλλα, και πάλι έφευγε.

ΜΑΓΝΗΤΑΚΙΑ με epoxy στο πάνελ. Και ΜΗΝ ξεχάσεις κάτι σαν χερούλι ή πόμολο για να το τραβάς.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2022 στις 9:55 ΠΜ, ekkli είπε

Ψάχνω κουτί που να ανοίγει εύκολα και να έχει θέσεις για μέχρι 4 σκληρούς.

Το υπάρχον κουτί είναι το fractal design arc midi που πήρα πριν 10 χρόνια και με απογοήτευσε εξαρχής επειδή για να ανοίξει έπρεπε να ασκηθούν μεγάλες δυνάμεις σε σημείο να φοβάμαι μην φύγει τίποτα από την θέση του.

Μέχρι 100 και κάτι ευρώ, υπάρχει κάποια πρόταση σε καλό κουτί που να ανοίγει εύκολα;

Αν σε ενδιαφέρει να αλλάξεις κουτί μόνο και μόνο για τους δίσκους, αν έχεις κενές θέσεις 5 1/4 μπορείς να βάλεις ένα τέτοιο. Σε 3 θέσεις 5 1/4 μπορείς να βάλεις 5 δίσκους 3.5" removable.

61fk9YYfQQL._SL1280_.jpg

Υπάρχει αντίστοιχο και για 2.5" HDD (4 ή 6 δίσκοι 2.5" σε μία θέση 5.25).

514361d6827400.12179006.jpg

Στις 14/10/2022 στις 2:41 ΜΜ, Vasilis 07 είπε

Από το fractal design arc midi στο Corsair 800D που είναι και κουτί άνω των 10 ετών ? !!! Πως σου ήρθε να προτείνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν το πουλάς εσύ ?

Ο φίλος να κοιτάξει σε NZXT πχ το 510 που τα πλαϊνά έχουν χειρόβιδες και ανοίγουν εύκολα.

Το 800D είναι κορυφαίο κουτί. Το έχω σχεδόν 15 χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να βρω καλύτερο κουτί.

Το 900D έχει σχετικά μικρές διαφορές, δεν δικαιολογεί την τιμή του για αντικατάσταση του παλιού.

Το 1000D δεν έχει καν θέση για 5.25".

Τα βασικά που δεν τα βρίσκω εύκολα σε άλλο case:

- 5 θέσεις 5.25"

- 4 removable 3.5" bay

- Θέση για εσωτερικό 3x120 water radiator.

-  Τρύπες (με προστατευτικά λάστιχα) στο πίσω μέρος ώστε να μπορούν να βγουν εκτός οι σωλήνες (π.χ. για μεγαλύτερο ψυγείο, εξωτερική αντλία ή water tank)

- Χώρος στην πίσω πλευρά ώστε τα καλώδια να πηγαίνουν σε όλο το κουτί χωρίς να φαίνονται.

- Φίλτρο αέρα

- Αρκετός χώρος για κάρτες full size.

- Τα μπροστινά βύσματα USB, ακουστικών και μικροφώνου είναι στο πάνω μέρος, στο ιδανικό ύψος.

Αν κάποιος έχει να προτείνει καλύτερο και μεγαλύτερο κουτί, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Επεξ/σία από StavrosD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...