Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κουτί που να ανοίγει εύκολα και να έχει θέσεις για μέχρι 4 σκληρούς.

Το υπάρχον κουτί είναι το fractal design arc midi που πήρα πριν 10 χρόνια και με απογοήτευσε εξαρχής επειδή για να ανοίξει έπρεπε να ασκηθούν μεγάλες δυνάμεις σε σημείο να φοβάμαι μην φύγει τίποτα από την θέση του.

Μέχρι 100 και κάτι ευρώ, υπάρχει κάποια πρόταση σε καλό κουτί που να ανοίγει εύκολα;

Δημοσ.

Όσες φορές ανοίγει, θα ήθελα να ανοίγει εύκολα, χωρίς να φοβάμαι ότι θα κάνω ζημιά στο hardware.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ekkli είπε

Όσες φορές ανοίγει, θα ήθελα να ανοίγει εύκολα, χωρίς να φοβάμαι ότι θα κάνω ζημιά στο hardware.

Αν την ώρα που πας να το ανοίξεις λειτουργεί ο υπολογιστής τότε όποιο κουτί και να πάρεις ζημιά μπορεί να γίνει, ιδίως αν έχεις επάνω τους κλασσικούς sata δίσκους.
Από εκεί και πέρα σε σβηστό πισί κανένα h/w δεν θα πάθει τίποτα ανοίγοντας το καπάκι ακόμα και αν το βαρέσεις με σφυρί.

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ πολύ.

Κάποιος άλλος που έχει εμπειρία με κουτί που να έχει τα βασικά, καλό air flow και τα λοιπά, να σηκώνει 4 σκληρούς και να ανοίγει εύκολα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekkli είπε

Το υπάρχον κουτί είναι το fractal design arc midi που πήρα πριν 10 χρόνια και με απογοήτευσε εξαρχής επειδή για να ανοίξει έπρεπε να ασκηθούν μεγάλες δυνάμεις σε σημείο να φοβάμαι μην φύγει τίποτα από την θέση του.

Μέχρι 100 και κάτι ευρώ, υπάρχει κάποια πρόταση σε καλό κουτί που να ανοίγει εύκολα;

Spoiler

Δυσκολία και μεγάλες δυνάμεις; Πως; Όταν μέχρι και τo πλέον ατσούμπαλο άτομο εν ζωή το ανοίγει έτσι  

Μάλλον πας για case με hinges στο sidepanel για μεγαλύτερη ευκολία στο άνοιγμα. Πχ lian li lancool 2. Αλλά παίρνει μόνο μέχρι 3x3.5" .
Hinges+4x3.5'' με μια γρήγορη ματιά , ξεπερνάς τα 150€. (ΤΤ a500, corsair 678C). 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, johnpopexi είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δυσκολία και μεγάλες δυνάμεις; Πως; Όταν μέχρι και τo πλέον ατσούμπαλο άτομο εν ζωή το ανοίγει έτσι  

Ναι ρε συ, κάτι τέτοια βίντεο εδώ δει κι εγώ και έχω τρελαθεί.

Το δικό μου ιδανικά ήθελε 2 άτομα για να ανοίξει, ένα να τραβάει και ένα να σπρώχνει. Δυστυχώς, σοβαρά μιλάω.

Δεν ξέρω μήπως ήρθε στραβό εξ αρχής και δεν ήξερα να το επιστρέψω.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις και για την σύσταση για hinges, το διαβάζω τώρα αυτό.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, stratos979 είπε

να πετύχαινες ένα corsair 800d

(πουλάει ένας αυτή την στιγμή με auction στο ebay)

Από το fractal design arc midi στο Corsair 800D που είναι και κουτί άνω των 10 ετών ? !!! Πως σου ήρθε να προτείνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν το πουλάς εσύ ?

Ο φίλος να κοιτάξει σε NZXT πχ το 510 που τα πλαϊνά έχουν χειρόβιδες και ανοίγουν εύκολα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε

Από το fractal design arc midi στο Corsair 800D που είναι και κουτί άνω των 10 ετών ? !!! Πως σου ήρθε να προτείνεις κάτι τέτοιο εκτός και αν το πουλάς εσύ ?

Ο φίλος να κοιτάξει σε NZXT πχ το 510 που τα πλαϊνά έχουν χειρόβιδες και ανοίγουν εύκολα.

και τι έγινε που είναι 10 ετών όταν βρεις κάτι ποιοτικό σε πολύ καλή τιμή;

δεν το πουλάω εγώ και δεν ήξερα ότι πρέπει να σου ζητήσω την άδεια για να γράψω την γνώμη μου, αν δεν σου αρέσει προσπέρνα, αν δεν του αρέσει προσπερνάει επίσης

δικά του είναι τα λεφτά και τα διαθέτει όπως γουστάρει

Επεξ/σία από stratos979
ποιότης
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 13/10/2022 στις 9:55 ΠΜ, ekkli είπε

Το καλυτερο κουτι που ειχα ποτε! 

https://www.skroutz.gr/s/6741332/Corsair-Graphite-760T-Windowed-Full-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-Arctic-White.html

για κοιτα σε αγγελειες, σιγουρα κατι θα βρεις.. 6x3.5σκληρους + 4 ssd, και απλα ανοιγει με πορτακι ολο το πλαινο τζαμι.. 

image.jpeg.ba10dee139a01bba873ad67b5c0ff151.jpeg

PER.812237_2.jpg

PER.812237_4.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ό,τι και να πάρεις δεν πρέπει να έχει τζαμι

π.χ. Fractal Design Define R6, η κανονική/βασική έκδοση (χωρίς τζάμι). Τα πλαϊνά κουμπώνουν και αν θες βάζεις τις thumb screws, αν θες δεν τις βάζεις. Οπότε τα καπάκια βγαίνουν και μπαίνουν πανεύκολα (χωρίς τις thumb screws).

Αντίστοιχο φαντάζομαι θα είναι και το 7 που είναι η νεότερη έκδοση του κουτιού.

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, stratos979 είπε

και τι έγινε που είναι 10 ετών όταν βρεις κάτι ποιοτικό σε πολύ καλή τιμή;

δεν το πουλάω εγώ και δεν ήξερα ότι πρέπει να σου ζητήσω την άδεια για να γράψω την γνώμη μου, αν δεν σου αρέσει προσπέρνα, αν δεν του αρέσει προσπερνάει επίσης

δικά του είναι τα λεφτά και τα διαθέτει όπως γουστάρει

Την έκρηξη σου δεν καταλαβαίνω. Έχεις μπει σε δημόσιο forum και ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει.

Προτίνεις  παλιό full tower (ενώ ο TS έχει midi). Τιμή δεν λες να κρίνουμε αν αξίζει για κουτί 10ετίας. Λες ότι είναι καλή. Δηλ αν είχες πετύχει σε αγγελία σε καλή τιμή caselab μεγέθους ντουλάπας θα του το πρότεινες και αυτό ? Το 800D με το παλαιολιθικό panel που ακόμα και το usb 3 (ήθελε αλχημεία για να μπει -προέκταση για πίσω) ε με συγχωρείς πολύ δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που ζητάει βοήθεια και τον σέβομαι και θέλω και τα χρηματά του να πιάσουν τόπο.

Από ότι κατάλαβά ο TS, επειδή και εγώ έχω Fractal Design και τα πλαϊνά ναι είναι λίγο ιδιότροπα στο άνοιγμα (όχι τόσο αυτό με το ακρυλικό τζάμι), θέλει καινούργιο midi case μέχρι τα 100Ε που τα πλαϊνά να ανοίγουν εύκολα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Την έκρηξη σου δεν καταλαβαίνω. Έχεις μπει σε δημόσιο forum και ο καθένας έχει δικαίωμα να σχολιάσει.

Προτίνεις  παλιό full tower (ενώ ο TS έχει midi). Τιμή δεν λες να κρίνουμε αν αξίζει για κουτί 10ετίας. Λες ότι είναι καλή. Δηλ αν είχες πετύχει σε αγγελία σε καλή τιμή caselab μεγέθους ντουλάπας θα του το πρότεινες και αυτό ? Το 800D με το παλαιολιθικό panel που ακόμα και το usb 3 (ήθελε αλχημεία για να μπει -προέκταση για πίσω) ε με συγχωρείς πολύ δεν θα το πρότεινα σε κάποιον που ζητάει βοήθεια και τον σέβομαι και θέλω και τα χρηματά του να πιάσουν τόπο.

Από ότι κατάλαβά ο TS, επειδή και εγώ έχω Fractal Design και τα πλαϊνά ναι είναι λίγο ιδιότροπα στο άνοιγμα (όχι τόσο αυτό με το ακρυλικό τζάμι), θέλει καινούργιο midi case μέχρι τα 100Ε που τα πλαϊνά να ανοίγουν εύκολα.

θα προτείνω ότι νομίζω και δεν θα σου ζητήσω την άδεια, η τρέχουσα τιμή είναι στο auction, θες να σου βάλω ένα σκριν γιατί βαριέσαι και να κλικάρεις μωρέ, αν του αρέσει τέλεια, αν δεν του αρέσει πάλι τέλεια.

εσύ τι κόλλημα έχεις φάει είπαμε;

ανάγκασα εσένα να το αγοράσεις;

γιατί δεν κάνεις την πρόταση σου όπως τα άλλα παιδιά, αλλά προτιμάς να ανοίξεις διάλογο μαζί μου επειδή δεν εγκρίνεις αυτό που γράφω;

την ΄"έκρηξη" δεν ξέρω που την είδες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stratos979 είπε

θα προτείνω ότι νομίζω και δεν θα σου ζητήσω την άδεια, η τρέχουσα τιμή είναι στο auction, θες να σου βάλω ένα σκριν γιατί βαριέσαι και να κλικάρεις μωρέ, αν του αρέσει τέλεια, αν δεν του αρέσει πάλι τέλεια.

εσύ τι κόλλημα έχεις φάει είπαμε;

ανάγκασα εσένα να το αγοράσεις;

γιατί δεν κάνεις την πρόταση σου όπως τα άλλα παιδιά, αλλά προτιμάς να ανοίξεις διάλογο μαζί μου επειδή δεν εγκρίνεις αυτό που γράφω;

την ΄"έκρηξη" δεν ξέρω που την είδες.

Μου έκανε εντύπωση για πρόταση αντικειμένου 10ετίας και από ebay. Επειδή μάλλον χαλιόμαστε τσάμπα και επειδή εξαρχής το έψαξα από περιέργεια μια αγγελία βρήκα από Καναδἀ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...