Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

είμαι 1.88 και 100 κιλά, γενικός έχω ένα θέμα μέσης αλλά περισσότερο αυχενικό, θέλω μια καρέκλα σοβαρή με προσκέφαλο. Δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω, dxracer, secretlab όλες αυτές οι 'gaming' καρέκλες μου φαίνονται κινεζιές με διαφορετικό όνομα η κάθε μία. Όι Herman Miller σίγουρα είναι καλές αλλά απλησίαστες. Επίσης, σίγουρα όχι δερμάτινη μιας και χαλάνε πολύ εύκολα, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.. mesh ή ύφασμα? Φοβάμαι με ύφασμα μήν έχω θέματα το καλοκαίρι μιας και κάθομαι πολλές ώρες στο PC.

Δημοσ.
Στις 13/10/2022 στις 9:36 ΠΜ, Vorpal είπε

Χαιρετώ,

είμαι 1.88 και 100 κιλά, γενικός έχω ένα θέμα μέσης αλλά περισσότερο αυχενικό, θέλω μια καρέκλα σοβαρή με προσκέφαλο. Δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω, dxracer, secretlab όλες αυτές οι 'gaming' καρέκλες μου φαίνονται κινεζιές με διαφορετικό όνομα η κάθε μία. Όι Herman Miller σίγουρα είναι καλές αλλά απλησίαστες. Επίσης, σίγουρα όχι δερμάτινη μιας και χαλάνε πολύ εύκολα, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.. mesh ή ύφασμα? Φοβάμαι με ύφασμα μήν έχω θέματα το καλοκαίρι μιας και κάθομαι πολλές ώρες στο PC.

Καλησπερα φιλε μ,εδω κ εναν χρονο χρησιμοποιω την hp citadel gaming(https://www.skroutz.gr/s/25929367/HP-Citadel-Υφασμάτινη-Καρέκλα-Gaming-με-Ρυθμιζόμενα-Μπράτσα-Μαύρη.html ) ,ειμαι πλεον 78 κιλα αλλα οταν την ειχα παρει ημουν στα 95 κ δεν εκανε κιχ η καρεκλα,ουτε καν τριξιμο δεν εχω δει ακομα ! Ειναι δερματινη αλλα δεν με ταλαιπωρησε το καλοκαιρι,απλα π.χ δεν καθεσαι χωρις μπλουζα λογο ιδρωτα να μην κολλας. Την ειχα βρει στα 260 προσφορα,τωρα παιζει λιγο παραπανω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...