Προς το περιεχόμενο

apple watch se vs apple watch 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα φτηνό apple watch και είμαι μεταξύ των apple watch se (κυρίως λόγω τιμής) και apple watch 7.εχω διαβάσει τις διαφορές τους και τα έχω δει σε καταστήματα.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν γνωρίζει κάποιος λόγω εμπειρίας να μου πει για ποιο λόγο να μην αγοράσω το se αλλά και το αντίστροφο.

Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για άλλη μια φορά την κοινότητα.

Γιάννης

Δημοσ.

Καλησπέρα,

δεν είμαι κάτοχος apple watch, αλλά νομίζω στο συγκεκριμένο δίλημμα μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις και κανένας άλλος. Φυσικά υποθέτω ότι μιλάς για το φετινό SE και όχι το παλιό.

Πρέπει να εστιάσεις στις διαφορές και να δεις αν τα παραπάνω πράγματα του S7 κάνουν τη διαφορά για έσενα ή όχι. π.χ. αν πάρεις το S7 θα έχεις ενεργοποιημένη την always on display ή θα την έχεις για μια μέρα και θα μετά θα την κλείσεις για εξοικονόμηση μπαταρίας? απαντάς στα μηνύματα από το ρολόι και θα χρειαστείς το πληκτρολόγιο ή όχι. blood oxygen και ECG σημαίνουν κάτι για σένα ή είναι αδιάφορα?  Θα αισθάνεσαι καλά αν αγοράσεις το SE ή φοβάσαι ότι το κοινωνικό σου status θα χάσει πόντους με το συγκεκριμένο ρολόι?

Με λίγα λόγια το SE είναι μια χαρά ρολόι και στα βασικά κάνει το ίδιο καλά τη δουλειά του με τα μεγαλύτερα αδερφάκια του. Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα που έχω βγάλει από όλα όσα έχω δει και έχω διαβάσει.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...