avacan23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Sony WF-1000XM3 στα 99 ευρώ. τιμια επιλογή με εκπληκτικό ήχο αλλά χωρίς ldac δουλεύουν άψογα με iOS συσκευές.σε αυτή την τιμή μέχρι 100 ευρώ αξίζουν. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-earbuds/201193-sony-wf-1000xm3-silver https://www.skroutz.gr/s/19735750/Sony-WF-1000XM3-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Θήκη-Φόρτισης-Ασημί.html Sony WF-1000XM4 στα 198 ευρώ https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-earbuds/233422-sony-earbuds-wf1000xm4-black πολυ καλή επιλογή
Rattlehead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Τα δεύτερα ακουστικα, τον Ιούνιο σε MM και Public είχαν 179€ και τώρα τα λέμε προσφορά στα 199€.ας κάνει κάποιος υπομονή μέχρι τη μουφα Black Friday μπας και τα βγάλουν ξανά στα ίδια επιπεδα 4 1
Exorgistis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Τα δεύτερα ακουστικα, τον Ιούνιο σε MM και Public είχαν 179€ και τώρα τα λέμε προσφορά στα 199€.ας κάνει κάποιος υπομονή μέχρι τη μουφα Black Friday μπας και τα βγάλουν ξανά στα ίδια επιπεδα 99€.... όχι 199€
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Έχει ξαναπαίξει πρόσφατα το συγκεκριμένο προϊόν ( σε άλλη προσφορά). Κάντε μια αναζήτηση σε παλαιότερες αναρτήσεις...για τους λόγους τους οποίους το προϊόν είναι υπερτιμημένο αλλά για κάποιες.... σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες που έχει (ελαττώματα, για εμένα). 1
Rattlehead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, Exorgistis είπε 99€.... όχι 199€ Τα δεύτερα ακουστικα είπα, οχι τα πρωτα
Ntinaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Εχω τα xm4, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
Prasino Mantarinh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, Rattlehead είπε Τα δεύτερα ακουστικα, τον Ιούνιο σε MM και Public είχαν 179€ και τώρα τα λέμε προσφορά στα 199€.ας κάνει κάποιος υπομονή μέχρι τη μουφα Black Friday μπας και τα βγάλουν ξανά στα ίδια επιπεδα Ετοιμαζονται σιγα σιγα στα Public https://www.public.gr/root/black-friday?gclid=EAIaIQobChMIsOn9iLHV-gIV0O5RCh3tdQDpEAAYASAAEgJTZ_D_BwE
Sebu Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα public με τις πιο ακριβες τιμες προ, εντος, ή μετα BF ετοιμάζονται??? 😝😂 Περα απο την πλακα αν ειναι για 100αρικο θα περιμενα μηπως βγουν τα Soundcore Liberty 3 pro στα 100 ευρω. https://eu.soundcore.com/products/a3952011 https://www.skroutz.gr/s/32715101/Anker-Soundcore-Liberty-3-Pro-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Αντοχή-στον-Ιδρώτα-και-Θήκη-Φόρτισης-Midnight-Black.html Περσι που πρωτοβγηκαν ειχαν παιξει στο μαμα site απο 160 στα 120 στην BF αν θυμαμαι καλα και τα ειχα χτυπησει. Τα καλυτερα in-ear ακουστικα που ειχα ever και για μουσικη και για κλησεις, πολυ καλο ANC με προφιλ που ρυθμιζεται αναλογα τον τυπο αυτιου σου. Θηκη φορτισης που ξεχναω να την φορτισω. Πολυ καλη ποιοτητα θηκης, ακουστικων και παρελκόμενων. Μετανιωνω που τοσα χρονια πεταγα χρηματα σε ακουστικα των μεχρι 25-30 ευρω και ειχα αλλαξει αρκετα τετοια που σιγουρα ξεπερασα τα 150-200 ευρω αυτα τα χρονια ενω θα μπορουσα κατευθειαν να παρω κατι καλο. Τελικα εχουν δικιο οταν λες πως οτι πληρωνεις παιρνεις, ειδικα αν ειναι καλο και ποιοτικο. Αν το περσινο -40 ευρω ειναι μια ταση/ενδειξη, ισως και φετος το 140 που εχουν τωρα γινει 99,99-100 (μακαρι γιατι τα ζαχαρωνουν φιλοι που τα εχω προτεινει και τα εχουν ακουσει). Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από Sebu 1
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Sebu ...έχω τα προηγούμενα (liberty 2 pro) πραγματικά, τόσο ευχαριστημένος που πήρα και δεύτερο (spare) ζευγάρι, όταν είχε πέσει προσφορά/ ειδοποίηση για πτώση τιμής στο σκρουτζ (αντέχουν σχεδόν 3ο χρόνο πια). Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση με δυο συσκευές. Τα 3pro έχουν αυτό το feature (δλδ το αναφέρουν, αλλά λειτουργεί σωστά)? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από TechnoState 1
vadergr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Σαν BT headset για τηλεφωνικές κλήσεις πως αποδίδει? Είναι αποκλειστικά για ακρόαση μουσικής?
filip123go Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 26 λεπτά πριν, vadergr είπε Σαν BT headset για τηλεφωνικές κλήσεις πως αποδίδει? Είναι αποκλειστικά για ακρόαση μουσικής? Τα έχω εδω και 2 χρόνια (τα 3ρια). Στα θετικά: καλο anc, αξιοπρεπης μπαταρία, και μια χαρά ακούς και σε ακούνε σε κλήσεις στο teams. Στα αρνητικα: Δεν κάθονται με τίποτα στο αυτί, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως. Μόνο όταν κάθομαι στη καρέκλα μένουν στη θέση τους. (Και ναι έχω δοκιμάσει να αλλάξω ταπες) . Ετσι και σηκωθώ και περπατήσω, πέφτουν (για σύγκριση κάτι basic της xiaomi και τα buds pro της samsung , μου κάθονται άψογα). Πάρα πολύ κακή συνδεσιμότητα. Σε κλήσεις δεν έχω θέμα, αλλά όταν παίζω games η όταν ακούω μουσική, χάνουν τη σύνδεση random, είτε το 1 είτε και τα δύο και μετά από λίγο ξανα-έρχεται. Δοκιμασμένο με 2 usb bluetooth, τα οποία bluetooth σθνεργάζονται άψογα με το buds pro. Δεν ξέρω εαν βγήκαν τα δικά μου ελλατωματικά, αλλα δεν θα έδεινα ούτε 50 ευρώ εαν μου έλεγες να τα αγοράσω τώρα. Για τα 4ρια δεν έχω άποψη, δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. 2
Sebu Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TechnoState είπε @Sebu ...έχω τα προηγούμενα (liberty 2 pro) πραγματικά, τόσο ευχαριστημένος που πήρα και δεύτερο (spare) ζευγάρι, όταν είχε πέσει προσφορά/ ειδοποίηση για πτώση τιμής στο σκρουτζ (αντέχουν σχεδόν 3ο χρόνο πια). Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι δεν υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση με δυο συσκευές. Τα 3pro έχουν αυτό το feature (δλδ το αναφέρουν, αλλά λειτουργεί σωστά)? Δεν εχω δευτερο κινητο ή ταμπλετα για να δοκιμασω να σου πω δυστυχως. Και το λαπτοπ της δουλειας δεν εχει BT για να κανω ενα τεστ. 22 λεπτά πριν, filip123go είπε Τα έχω εδω και 2 χρόνια (τα 3ρια). Στα θετικά: καλο anc, αξιοπρεπης μπαταρία, και μια χαρά ακούς και σε ακούνε σε κλήσεις στο teams. Στα αρνητικα: Δεν κάθονται με τίποτα στο αυτί, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ όμως. Μόνο όταν κάθομαι στη καρέκλα μένουν στη θέση τους. (Και ναι έχω δοκιμάσει να αλλάξω ταπες) . Ετσι και σηκωθώ και περπατήσω, πέφτουν (για σύγκριση κάτι basic της xiaomi και τα buds pro της samsung , μου κάθονται άψογα). Πάρα πολύ κακή συνδεσιμότητα. Σε κλήσεις δεν έχω θέμα, αλλά όταν παίζω games η όταν ακούω μουσική, χάνουν τη σύνδεση random, είτε το 1 είτε και τα δύο και μετά από λίγο ξανα-έρχεται. Δοκιμασμένο με 2 usb bluetooth, τα οποία bluetooth σθνεργάζονται άψογα με το buds pro. Δεν ξέρω εαν βγήκαν τα δικά μου ελλατωματικά, αλλα δεν θα έδεινα ούτε 50 ευρώ εαν μου έλεγες να τα αγοράσω τώρα. Για τα 4ρια δεν έχω άποψη, δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Τα xm4 αν επεφταν στα 100-120 θα ψηνομουν να τα παρω για δοκιμη και ως backup των Liberty γιατι ακουω καλα λογια και βλεπω καλα reviews, και αναλογως θα εβλεπα πιο θα καταληγε το κυριο ζευγαρι. Αν τα δειτε να πεφτουν σε τετοιο επιπεδο τιμης ριχτε ενα thread πριν τα αδειασετε απο τα ραφια 🙃😝 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από Sebu
giorginho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filip123go είπε Δεν ξέρω εαν βγήκαν τα δικά μου ελαττωματικά... Δεν βγήκαν μόνο τα δικά σου ελαττωματικά, εδώ τα λέγαμε στην προηγούμενη προσφορά πριν λίγες μέρες... Τελικά παρέλαβε κανένας αυτά που πουλάγανε τέλος πάντων εκεί; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από giorginho
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 @Sebu .... έχω αυτό το feature στα καλά μου(!!) Jabra 75T κ με έχει βολεψει πολύ... ταυτόχρονα κινητό κ laptop(Spotify ή teams ή slack για την δουλειά) ή παράλληλα με την tv το βράδυ στο σπίτι κλπ. ....Οπότε αν δουλεύει το ίδιο καλά κ των liberty 3pro (???) σίγουρα θα έμπαινε στο ραντάρ για την επόμενη Black Friday .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα