MrGalaxy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Εδω και καποιο καιρό όταν κανω Google search μου βγάζει μερικά sites με αλαμπουρνέζικα domains και αλαμπουρνέζικο κείμενο. Είναι φυσιολογικό; αν όχι τι να κάνω για να το διορθώσω;
verylife78 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 παιζει να στειλεις κανα screenshot για να καταλαβουμε τι εννοεις?
MrGalaxy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, random_dude είπε Τι dns servers έχεις; 8.8.8.8 8.8.4.4 4 ώρες πριν, verylife78 είπε παιζει να στειλεις κανα screenshot για να καταλαβουμε τι εννοεις? Για παράδειγμα όταν ψάχνω στο google το "scooter g-10" Moυ βγάζει κάτι περίεργα domain με κατάληξη .ge Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από MrGalaxy
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Eίναι Γεωργιανά,για κοίτα μην έχεις πειράξει χωρα απο gr σε ge.
MrGalaxy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eίναι Γεωργιανά,για κοίτα μην έχεις πειράξει χωρα απο gr σε ge. Από που να το έχω πειράξει εννοείς;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε Από που να το έχω πειράξει εννοείς; Ρυθμίσεις περιοχής https://www.google.co.uk/preferences?hl=el-GB&fg=1 Eχεις vpn?
MrGalaxy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ρυθμίσεις περιοχής https://www.google.co.uk/preferences?hl=el-GB&fg=1 Eχεις vpn? Ευχαριστω.Το είχα στο default και τώρα το άλλαξα σε Ελλάδα Δεν έχω Vpn όχι Παντως συνεχίζει να μου βγάζει αλλων χωρών sites Aυτό που δείχνω στο βέλος ,σαν fake domain μου κάνει
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μπερδεύεται επειδή βλέπει το ge στην αναζήτηση και νομίζει ότι ψάχνεις για γεωργιανά sites. Αν το βάλεις σε εισαγωγικά ώστε να το ψάχνει ακριβώς θα σου βγάλει καλύτερα αποτελέσματα. Βάλε δηλαδή το ακόλουθο: "ge-10" scooter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα