Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα . Αν μπορει κανενας φιλος να μου δωσει τα φωτα του . Τηλεοραση αγοραστηκε online απο Κωτσοβολο σε 24 ατοκες δοσεις . Στους 12 μηνες βγηκε προβλημα κ η αντιπροσωπεια ( οχι ο Κωτσοβολος ) δεχτηκε επιστροφη προιοντος κ επιστροφη χρηματων . Μεθαυριο εχει κανονιστει να παω στο καταστημα να παραδωσω το προιον . Θεωρητικα οταν κατι εχει αγοραστει με δοσεις κ πιστωτικη , το ποσο επιστρεφεται σε  δοσεις . Τι γινεται ομως στην περιπτωση που εγω εχω ηδη πληρωσει 12 δοσεις ; Επισης εαν το ζητησω κ επιμεινω το καταστημα μπορει να μου δωσει πισω ολο το ποσο αγορας αφηνοντας τις υπολοιπες 12 δοσεις να τρεχουν καθε μηνα ως εχουν στην καρτα ; 
(ps . Στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση του Κωτσοβολου δεν γνωριζουν τιποτα σχετικο με θεματα λογιστηριου κ μου λενε θα σας τα πουν στο καταστημα , πλην ομως θα ηθελα να παω σχετικα ενημερωμενος  ) . 

Επεξ/σία από odi83
Δημοσ.

Ακριβώς. Το πιο συνηθισμένο είναι να επιστρέφεται το ποσό εφάπαξ και οι δόσεις συνεχίζουν να τρέχουν κανονικά. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, geodimis είπε

Ακριβώς. Το πιο συνηθισμένο είναι να επιστρέφεται το ποσό εφάπαξ και οι δόσεις συνεχίζουν να τρέχουν κανονικά. 

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ίσως πιο πολύπλοκο. Δεν είναι τόσο εύκολο/απλό να επιστραφούν χρήματα όταν η αγορά έχει γίνει με δόσεις, ειδικά με άτοκες, γιατί είναι σα να παίρνεις άτοκο δάνειο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

Το συγκεκριμένο θέμα είναι ίσως πιο πολύπλοκο. Δεν είναι τόσο εύκολο/απλό να επιστραφούν χρήματα όταν η αγορά έχει γίνει με δόσεις, ειδικά με άτοκες, γιατί είναι σα να παίρνεις άτοκο δάνειο.

Απο αλλες ακυρωσεις με ατοκες δοσεις , μου τα επεστρεψαν επισης σε δοσεις , αυτο πολιτικη ολων των καταστηματων . Το θεμα ειναι οτι στην περιπτωση μου εχουν ηδη πληρωθει οι μισες . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, odi83 είπε

Απο αλλες ακυρωσεις με ατοκες δοσεις , μου τα επεστρεψαν επισης σε δοσεις , αυτο πολιτικη ολων των καταστηματων . Το θεμα ειναι οτι στην περιπτωση μου εχουν ηδη πληρωθει οι μισες . 

Τότε, βάσει λογικής, θα σου επιστρέψουν στο χέρι το ποσό που έχεις ήδη πληρώσει και με δόσεις το υπόλοιπο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hawkpilot είπε

Τότε, βάσει λογικής, θα σου επιστρέψουν στο χέρι το ποσό που έχεις ήδη πληρώσει και με δόσεις το υπόλοιπο.

Θα επιδιωξω επιστροφη ολοκληρου του ποσου και ελπιζω στην χειροτερη να γινει οπως το λες , κοντος ψαλμος αλληλουια βεβαια . Αναρωτιομουν μηπως καποιος ειχε αντιστοιχη εμπειρια συναλλαγης . 

Δημοσ.

Εξαρτάται που θα πέσεις κυριολεκτικά. Είναι πολύπλοκη αυτή η περίπτωση που κάθε μαγαζί το χειρίζεται διαφορετικά, μην σου πω κάθε ταμίας κάνει το δικό του.

Δημοσ.

Σε ακύρωση αγοράς με δόσεις πιστωτικής γίνεται χρέωση και αντιλογισμός τον δόσεων κάθε φορά. Δηλαδή σου χρεώνει κάθε μήνα την δόση και στον ίδιο λογαριασμό στην αφαιρεί. Το κακό είναι ότι παρόλο που ουσιαστικά δεν χρωστάς, το υπόλοιπο των δόσεων μένει δεσμευμένο στην πιστωτική σου μέχρι και την χρέωση της τελευταίας δόσης. Τώρα στην περίπτωση σου που έχει πληρωθεί ένα μέρος αυτών γίνεται πιο πολύπλοκο το πράγμα. Η λογική λέει να σου επιστρέψουν μετρητά τις δόσεις που πλήρωσες αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...