Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

στον πίνακα αποσβεσης επιδότησης δειχνει να υπάρχει πιστωτικό, τι γινεται στην περίπτωση αυτή;

επισης στο ιδιο συμβόλαιο ειναι αλλο ενα κινητό και ακομα ενα σταθερό adsl.

αν αποχωρήσουμε και απο τα 3, συμψηφίζεται το πιστωτικό αυτο με τα αλλα 2 που εχουν κανονική χρέωση;

να μας επιστραφούν χρήματα το θεωρώ απίθανο...

Screenshot 2022-10-12 at 3.20.22 PM.png

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα βγάζει με αρνητικό πρόσημο το τέλος διακοπής, έχεις προπληρωμένο το συμβόλαιο? 

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό βασικα.. 

Αλλα πως αλλιώς να έχεις πιστωτικό.. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα βγάζει με αρνητικό πρόσημο το τέλος διακοπής, έχεις προπληρωμένο το συμβόλαιο? 

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό βασικα.. 

Αλλα πως αλλιώς να έχεις πιστωτικό.. 

οχι δεν ειναι προπληρωμενο αλλα ειχε πάρει το καλοκαίρι ενα παιδάκι το κινητο και εκανε hotspot στο κινητό (σε προγραμμα με 10GB) και τότε ο μηνιαίος λογαρισμός ειχε έρθει 300-400€, για τα οποια η wind εκανε υποτίθεται μια έκπτωση και πληρώθηκαν περίπου τα μισα.

κατι αλλο, απο οσο γνωρίζω, δεν εχει γίνει, δεν ειναι δικοι μου οι λογαριασμοί αλλα των γονιών μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

αν αποχωρήσουμε και απο τα 3, συμψηφίζεται το πιστωτικό αυτο με τα αλλα 2 που εχουν κανονική χρέωση;

Screenshot 2022-10-12 at 3.20.22 PM.png

Περίμενε να σου απαντήσει κάποιο μέλος που γνωρίζει για το παραπάνω ερωτημα σου αλλα καλύτερα μίλησε με wind που θα γνωρίζουν σίγουρα. 

Το πιστωτικό δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε..

λογικα αν υπάρχει πιστωτικό θα μπορείς να πληρώσεις και αλλους λογαριασμούς που ειναι στο ονομα σου στην wind. 

Εσυ θες να σπάσεις το συμβόλαιο και στις 3 συνδέσεις και να πληρώσεις την διαφορα του τελος αποχώρησης απο το πιστωτικό? 

Λογικα θα γίνεται αλλα δεν παίρνω και ορκο🙂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Περίμενε να σου απαντήσει κάποιο μέλος που γνωρίζει για το παραπάνω ερωτημα σου αλλα καλύτερα μίλησε με wind που θα γνωρίζουν σίγουρα. 

Το πιστωτικό δεν μπορώ να καταλάβω πως προέκυψε..

λογικα αν υπάρχει πιστωτικό θα μπορείς να πληρώσεις και αλλους λογαριασμούς που ειναι στο ονομα σου στην wind. 

Εσυ θες να σπάσεις το συμβόλαιο και στις 3 συνδέσεις και να πληρώσεις την διαφορα του τελος αποχώρησης απο το πιστωτικό? 

Λογικα θα γίνεται αλλα δεν παίρνω και ορκο🙂

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Θέλουμε κάποια στιγμή να φύγουμε για cosmote.. αν τυχόν βγάλουν το απεριόριστα στην τιμή του περσινού black Friday και να καταργήσουν το ίντερνετ που δεν χρησιμοποιούν.

Και θέλω να γνωρίζω τι θα πληρώσουν αν σπάσουν το συμβόλαιο πριν τα 2 έτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...