Gohan1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες τέσσερις μέρες το op6 μου κάνει restart μόνο του. Επίσης ανοιγοκλείνει το wifi και τα δεδομένα. Του έκανα factory reset αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Έχω ψάξει γενικά στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βρει κάτι. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Το ξέρω ότι δεν και το πιο καινούριο κινητό αλλά ήλπιζα να μου κρατήσει ένα χρόνο ακόμα. Έχει ακόμη Android 9
hawkpilot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μοιάζει με πρόβλημα hardware. Έχω το OP6 (το έχω παροπλίσει περίπου 6 μήνες πριν) αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και η μπαταρία - να έχει γίνει τόσο αδύναμη που να μη μπορεί να δώσει αρκετή ισχύ.
Gohan1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, hawkpilot είπε Μοιάζει με πρόβλημα hardware. Έχω το OP6 (το έχω παροπλίσει περίπου 6 μήνες πριν) αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι και η μπαταρία - να έχει γίνει τόσο αδύναμη που να μη μπορεί να δώσει αρκετή ισχύ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Restart μπορεί να κάνει ακόμα και όταν φορτίζει, είτε γρήγορη είτε αργή φόρτιση. Ή δεν έχει σχέση αυτό αν είναι αδύναμη η μπαταρία ; Από περιέργεια. Ποιο κινητό ήταν το επόμενο σου ή ποιο προτείνεις γενικά; Γιατί δυσκολεύομαι να διαλέξω κάτι αφού η Oneplus έχει απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια
hawkpilot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Gohan1 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Restart μπορεί να κάνει ακόμα και όταν φορτίζει, είτε γρήγορη είτε αργή φόρτιση. Ή δεν έχει σχέση αυτό αν είναι αδύναμη η μπαταρία ; Από περιέργεια. Ποιο κινητό ήταν το επόμενο σου ή ποιο προτείνεις γενικά; Γιατί δυσκολεύομαι να διαλέξω κάτι αφού η Oneplus έχει απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια Πήγα σε realme Neo 2 GT. Όχι πολύ ευχαριστημένος, το λογισμικό έχει θεματάκια αλλά όχι σημαντικά. Δυστυχώς η OP έχασε το δρόμο της, άνετα θα είχα ξαναπάρει δικό της τηλέφωνο.
Gohan1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τις πληροφορίες! Θα κοιτάξω και το realme. Γιατί αν είναι hardware issue δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω, είναι ήδη 4+ χρονών κινητό
Gohan1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, chios είπε Κοίτα και το realme gt2 Σε ευχαριστώ. Από ό,τι βλέπω η Realme μου φαίνεται σαν την παλιά Oneplus
GATE123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Gohan1 είπε Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες τέσσερις μέρες το op6 μου κάνει restart μόνο του. Επίσης ανοιγοκλείνει το wifi και τα δεδομένα. Του έκανα factory reset αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Έχω ψάξει γενικά στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βρει κάτι. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ; Το ξέρω ότι δεν και το πιο καινούριο κινητό αλλά ήλπιζα να μου κρατήσει ένα χρόνο ακόμα. Έχει ακόμη Android 9 Γιατί Android 9 ? Από πού το αγόρασες ? Μήπως τα παίζει η μπαταρία? Εγώ που το έχω δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Android 11 έχω αγορασμένο από το επίσημο site τις OnePlus. 2 ώρες πριν, Gohan1 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τις πληροφορίες! Θα κοιτάξω και το realme. Γιατί αν είναι hardware issue δεν ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω, είναι ήδη 4+ χρονών κινητό Και εγώ σε Realme θα πήγαινα.
Gohan1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 47 λεπτά πριν, GATE123 είπε Γιατί Android 9 ? Από πού το αγόρασες ? Μήπως τα παίζει η μπαταρία? Ήμουν Αγγλία τότε και το είχα πάρει από την Ο2 με το που βγήκε. Δεν έχει πάρει άλλη αναβάθμιση μετά το 9, δεν ξέρω γιατί. Η μπαταρία συνήθως μου βγάζει μια μέρα, χωρίς τρελή χρήση βέβαια. Αλλά μπορεί και αυτό να μην σημαίνει κάτι. Γενικά όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έχει βγάλει θέματα. Μόνο πριν δύο χρόνια είχε μαυρίσει η οθόνη μετά από ένα άσχημο πέσιμο, που το έφτιαξα στην Ο2.
GATE123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Gohan1 είπε Ήμουν Αγγλία τότε και το είχα πάρει από την Ο2 με το που βγήκε. Δεν έχει πάρει άλλη αναβάθμιση μετά το 9, δεν ξέρω γιατί. Η μπαταρία συνήθως μου βγάζει μια μέρα, χωρίς τρελή χρήση βέβαια. Αλλά μπορεί και αυτό να μην σημαίνει κάτι. Γενικά όλα αυτά τα χρόνια δεν μου έχει βγάλει θέματα. Μόνο πριν δύο χρόνια είχε μαυρίσει η οθόνη μετά από ένα άσχημο πέσιμο, που το έφτιαξα στην Ο2. Και εμένα μια μέρα κρατάει. Έχεις πάει στην ενημέρωση συστήματος να δεις εάν υπάρχει κάποια ενημέρωση? Επίσης έχεις κατεβάσει από το Play Store το Root Checker να δεις εάν είναι πειραγμένο (root) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck Ενδέχεται το πρόβλημα να είναι ότι δεν έχει πάρει τις άλλες ενημερώσεις. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
Gohan1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, GATE123 είπε Και εμένα μια μέρα κρατάει. Έχεις πάει στην ενημέρωση συστήματος να δεις εάν υπάρχει κάποια ενημέρωση? Επίσης έχεις κατεβάσει από το Play Store το Root Checker να δεις εάν είναι πειραγμένο (root) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck Ενδέχεται το πρόβλημα να είναι ότι δεν έχει πάρει τις άλλες ενημερώσεις. Ναι, μου λέει ότι το κινητό είναι up to date. Τελικά εγκατέστησα το 11 manually. Το κατέβασα και έδειξε ότι δεν είναι πειραγμένο. Σήμερα όμως το κινητό είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και η μπαταρία έχει πέσει 40% σε δύο ώρες. Με αυτά που μου έχετε πει κιόλας συμπεραίνω ότι η μπαταρία είναι το πρόβλημα και η αγορά καινούριου κινητού είναι μονόδρομος. Να σε ρωτήσω (και όποιος άλλο γνωρίζει βέβαια). Πιστεύεις αξίζει η διαφορά στην τιμή για το Realme GT2 pro έναντι το GT2 ; Ή να κοιτάξω για το Samsung S22+ αν είναι να ανέβω τόσο ψηλά στην τιμή. Γενικά δεν με πειράζει να έχει την καλύτερη κάμερα το κινητό. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει smooth και γρήγορο λογισμικό και να αντέξει χρόνια. Κάπως μου κάνουν κλικ τα τέσσερα χρόνια αναβαθμίσεων που προσφέρει η Samsung. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
GATE123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Gohan1 είπε Ναι, μου λέει ότι το κινητό είναι up to date. Τελικά εγκατέστησα το 11 manually. Το κατέβασα και έδειξε ότι δεν είναι πειραγμένο. Σήμερα όμως το κινητό είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις και η μπαταρία έχει πέσει 40% σε δύο ώρες. Με αυτά που μου έχετε πει κιόλας συμπεραίνω ότι η μπαταρία είναι το πρόβλημα και η αγορά καινούριου κινητού είναι μονόδρομος. Να σε ρωτήσω (και όποιος άλλο γνωρίζει βέβαια). Πιστεύεις αξίζει η διαφορά στην τιμή για το Realme GT2 pro έναντι το GT2 ; Ή να κοιτάξω για το Samsung S22+ αν είναι να ανέβω τόσο ψηλά στην τιμή. Γενικά δεν με πειράζει να έχει την καλύτερη κάμερα το κινητό. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει smooth και γρήγορο λογισμικό και να αντέξει χρόνια. Κάπως μου κάνουν κλικ τα τέσσερα χρόνια αναβαθμίσεων που προσφέρει η Samsung. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Αφού έκανες την αναβάθμιση τώρα θα κάνεις ένα Hard Reset. Εάν έχεις τίποτα μέσα που σου χρειάζεται καλό είναι πρώτου κάνεις το Hard Reset να κάνεις ένα backup. 2 ώρες πριν, Gohan1 είπε Να σε ρωτήσω (και όποιος άλλο γνωρίζει βέβαια). Πιστεύεις αξίζει η διαφορά στην τιμή για το Realme GT2 pro έναντι το GT2 ; Ή να κοιτάξω για το Samsung S22+ αν είναι να ανέβω τόσο ψηλά στην τιμή. Γενικά δεν με πειράζει να έχει την καλύτερη κάμερα το κινητό. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχει smooth και γρήγορο λογισμικό και να αντέξει χρόνια. Κάπως μου κάνουν κλικ τα τέσσερα χρόνια αναβαθμίσεων που προσφέρει η Samsung. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Κοίτα το Pro έχει καλύτερο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen1 έναντι 888 του GT2. Καλύτερα γραφικά. Καλύτερη ανάλυση οθόνης (WQHD+ 1440 x 3216 px) Φωτογραφικά δεν ενδιαφέρουν νομίζω και πολύ. Τώρα ας πούμε ότι θες το 8/128 Η διαφορά τους είναι 200€. Εάν πας σε 12/256 η διαφορά είναι 175€ Εάν δεν σε πειράζει η κάμερα πας σε Realme λόγο καθαρού λειτουργικού. Τώρα εάν σε ψήνει η Samsung με τα 4 χρόνια και σαν όνομα αυτό είναι δικιά σου απόφαση. Υπόψη ότι το S22+ έχει χάλια μπαταρία. Επίσης έχει επεξεργαστεί Exynos. Και η διαφορά είναι 400€ εάν υποθέσουμε ότι πας για το 8/128 του GT2 Εγώ πάντως να πω την αλήθεια επειδή και εμένα δεν με πολύ ενδιαφέρει η κάμερα θα προτιμούσα Realme.
Gohan1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 5:32 ΜΜ, GATE123 είπε Αφού έκανες την αναβάθμιση τώρα θα κάνεις ένα Hard Reset. Εάν έχεις τίποτα μέσα που σου χρειάζεται καλό είναι πρώτου κάνεις το Hard Reset να κάνεις ένα backup. Του έκανα ένα. Το πρόβλημα παραμένει. Αλλά παρατήρησα ότι συμβαίνει όταν είναι αδύναμο το σήμα είτε του wifi είτε της Cosmote. Τότε μου ανοιγοκλείνει το wifi και την sim και όταν ζορίζεται πολύ κάνει επανεκκίνηση. Επίσης παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα. Ίσως να είναι και τυχαίο. Στις 13/10/2022 στις 5:32 ΜΜ, GATE123 είπε Υπόψη ότι το S22+ έχει χάλια μπαταρία. Επίσης έχει επεξεργαστεί Exynos. Ναι, αυτά τα δύο είναι που με προβληματίζουν. Ελπίζω τα νέα μοντέλα να έχουν Snapdragon
GATE123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Gohan1 είπε Του έκανα ένα. Το πρόβλημα παραμένει. Αλλά παρατήρησα ότι συμβαίνει όταν είναι αδύναμο το σήμα είτε του wifi είτε της Cosmote. Τότε μου ανοιγοκλείνει το wifi και την sim και όταν ζορίζεται πολύ κάνει επανεκκίνηση. Επίσης παρατήρησα ότι μετά την αναβάθμιση η μπαταρία καταναλώνεται πολύ γρήγορα. Ίσως να είναι και τυχαίο. Οπότε μάλλον μπαταρία. Σε εμένα από τότε που το πήρα πάει πολύ καλά. Και η μπαταρία όπως είπα ακόμα μία μέρα την βγάζει.
Gohan1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, GATE123 είπε Οπότε μάλλον μπαταρία. Σε εμένα από τότε που το πήρα πάει πολύ καλά. Και η μπαταρία όπως είπα ακόμα μία μέρα την βγάζει. Το φαντάζομαι. Και μένα ξαφνικά πριν 6 μέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Θα δω μήπως αντέξει λίγο ακόμα αλλιώς θα πάω για καινούριο. Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα