argate7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σας, Έχουμε ξεκινήσει δειλά δειλά την ανακαίνιση της κουζίνας και είμαστε σε φάση αγοράς των ηλεκτρικών συστευών που θα μπούν τελικά στην νέα κουζίνα. Μας απομένει ένα πλυντήριο πιάτων και οι επαγωγικές εστίες. Στο κομμάτι των επαγωγικών εστιών θα ήθελα να σταθώ και να ρωτήσω την εμπειρία σας (όποιος έχει) για να κάνω την καλύτερη δυνατή κίνηση. Έχουμε πάρει απορροφητήρα της bosch ο οποίος έχει τη λειτουργία του home connect. Επικοινώνησα με το support του group της bosch και μου είπαν πως οποιαδήποτε εστία που είναι εντός του group και υποστηρίζει το home connect, μπορεί να συνδεθεί με τον απορροφητήρα αυτόματα με το που λειτουργήσουν οι εστίες καθώς και να τον χειρίζεσαι από τα πλήκτρα των εστιών. Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ τώρα είναι το αν θα μπορέσω να κάνω αυτή τη δουλειά με κάποια άλλη εστία πχ της AEG η οποία έχει το δικό της home connect, που το ονομάζει hob2hood. Η δική μου λογική λέει πως δε μπορεί να το υποστηρίζει γιατί προφανώς για να συνδεθούν μεταξύ τους οι συσκευές, χρησιμοποιείται η αντίστοιχη εφαρμογή από το κινητό. Αυτή λογικά αναλαμβάνει την επικοινωνία των δύο συσκευών. Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος, θέτω το ερώτημα και αν ξέρει κάποιος με βεβαιότητα, ας δώσει τη δική του εμπειρία-άποψη.
fragos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Οπως το πες. δεν γινεται. https://www.home-connect.com/gr/el/ αυτες ειναι του group που λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα