Allan-Wake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Adjusted είπε Σωστος για το Spray δεν το ειχα σκεφτει. Θα ψαξω να παρω ενα thx Oι καρεκλες τυπου Mesh εκει εχουν advantage, διοτι ριχνεις κλανιδι και φευγει μεσα απο το δυχτι κατευθειαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΩΛΟ Ενω χωρις mesh, πρεπει να σηκωσεις λιγο το κωλομερι για να φυγει. Ε δεν πειραζει, μικρο το κακo χαχα ειχα στην δουλεια herman miller με το mesh. Δεν θα αγοραζα ποτε mesh για την καρεκλα του σπιτιου μου. κωλο παλι σηκωνεις για να κλασεις γιατι οταν καθεσε η σουφρα ειναι κλειστη και δεν βγαινει το κλανιδι 2
vskand Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα, τον Ιανουάριο θα πάρω μία Aeron από το https://www.designcabinet.de/ Με μεταφορικά για Θεσσαλονίκη βγαίνει 1498€ τελική με ΦΠΑ. Σκέφτετε κανείς να πάρει τίποτα αντίστοιχο μήπως ρωτήσουμε για καμιά καλύτερη τιμή ή ίσως μειωμένα μεταφορικά; (Η παραγγελία θα γίνει Ιανουάριο γιατί θα κάνω έναρξη) 1
prefuse Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Aeron, Sayl και Knoll Regeneration θα βρείτε και στο Fully με δωρεαν μεταφορικά και επιστροφή https://www.fully.com/en-eu/chairs.html Στις 12/10/2022 στις 10:10 ΠΜ, Adjusted είπε Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω για Steelcase Leap v2 ή Herman Miller Aeron ή Embody εδώ στην Ευρώπη, budget 1-2k Θα προτιμούσα να αγοράσω την Leap v2 αλλα δεν την βρίσκω εντός Ευρώπης 😕 εάν κάποιος ξέρει throw a link! Κάποιες πηγές: Ekahellas Leap v1 Deloudis Aeron (2,381€) Eugaming - HM Embody x Logitech (1,744€) τελικά ευχαριστημένος; σου έδωσαν 5 χρόνια εγγύηση ή τα 12 που δίνουν σε USA? Αυτες που ξεχώρισα απο Steelcase ειναι Amia, Leap v2 και Gesture. απο review BTODTV.. δεν τις έχω δοκιμάσει.. καλυτερο arm rest και το πιο μοντέρνο design, Gesture πιο άνετο κάθισμα, Amia πιο άνετη πλάτη/lambar support, Leap v2 αν στις steelcase, έδιναν 12 χρονια και τις έβρισκα κοντά στο 1Κ (με μεταφορικά) θα τις προτιμούσα αλλα εκει κοντά ειναι και οι Herman Miller με 12 χρονια. Κοιτάζω την Sayl που ειναι στα 800€ και την embody που ειναι στα 1300€
skiabox Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Τελικά η embody που αγκαλιάζει όλο το σώμα είναι καλή; 1
Adjusted Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Sorry Παιδιά είχα καιρό να μπω insomnia Τελικά αγόρασα την leap v2 από το https://de.steelcase.com Εφόσον η Steelcase δεν στέλνει Ελλάδα, έκανα το εξής: Πρώτα έστειλα μήνυμα στην steelcase να ρωτήσω εάν γίνεται να στείλω μεταφορική για pickup και μου είπαν ok. Πήρα τηλέφωνο κάποιες μεταφορικές στην Ελλάδα να ρωτήσω εάν μπορούμε να το κανονίσουμε. Κάτι DHL και FedEx μου ζήτησαν καπου στα 500-600€ μεταφορικά για να την φέρουν από Γερμανία.. Έλεος Το τελικο play ήταν pickup με Beinoglou που ζήτησε 120€. Κανονισα με Steelcase και Beinoglou λοιπον, ολα οκ, εκανα την παραγγελια και περιπου σε 7-10 μερες ηταν Ready για pickup. Εστειλα τις πληροφοριες στον Beinoglou οπως tracking, dimensions, weight, address etc και την έκανε pickup από την Steelcase στην Γερμανία (μέσω δικου του Partner) Ηρθε σε 1-2 βδομαδες Ελλάδα με φορτηγό Επισης μιας και το προσκεφαλο το δικό της έχει αρκετά κακίες κριτικές, δεν το αγόρασα καν. Πήρα ξεχωριστά το προσκεφαλο της Engineered Now H4 (το οποίο κατασκευάζεται για τις Aeron). Εκατσε γαντι στην Leap v2 και το έπιασα από πίσω με 18" tie wraps που είχα αγοράσει απο το Amazon. Πατέντα που είχα δει στο reddit. Link Οποιος σκεφτεται για high-end καρεκλα, ενας απο τους λογους που δεν πηρα Aeron ειναι διότι δεν μπορεις να κατσεις οκλαδον επειδή έχει plastic curve edges στο κάθισμα και καποιες άλλες λεπτομέρειες που τωρα εχω ξεχάσει. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Η Embody από την άλλη πολύ ενδιαφέρον pixel structure αλλά δεν είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω. Τέλος για εμένα προσωπικά άξιζε 1000% μιας και ρυθμίζω 3-4 πραματα ακριβώς εκεί που θέλω και εχω ξεχάσει πόνο μέση και πλάτη εδώ και μήνες τώρα.. Το μονο που "μετανιώνω" είναι πως δεν είχα λεφτά να την έπαιρνα 10 χρόνια νωρίτερα. Ειναι όντως ποιοτική κατασκευή, ανάλαφρη και στιβαρή. Ήρθε στα 10 ή 12 χρόνια εγγύηση Ελπιζω να βοήθησα Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από Adjusted 5 1
prefuse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Adjusted said: Sorry Παιδιά είχα καιρό να μπω insomnia Τελικά αγόρασα την leap v2 από το https://de.steelcase.com Εφόσον η Steelcase δεν στέλνει Ελλάδα, έκανα το εξής: Πρώτα έστειλα μήνυμα στην steelcase να ρωτήσω εάν γίνεται να στείλω μεταφορική για pickup και μου είπαν ok. Πήρα τηλέφωνο κάποιες μεταφορικές στην Ελλάδα να ρωτήσω εάν μπορούμε να το κανονίσουμε. Κάτι DHL και FedEx μου ζήτησαν καπου στα 500-600€ μεταφορικά για να την φέρουν από Γερμανία.. Έλεος Το τελικο play ήταν pickup με Beinoglou που ζήτησε 120€. Κανονισα με Steelcase και Beinoglou λοιπον, ολα οκ, εκανα την παραγγελια και περιπου σε 7-10 μερες ηταν Ready για pickup. Εστειλα τις πληροφοριες στον Beinoglou οπως tracking, dimensions, weight, address etc και την έκανε pickup από την Steelcase στην Γερμανία (μέσω δικου του Partner) Ηρθε σε 1-2 βδομαδες Ελλάδα με φορτηγό Επισης μιας και το προσκεφαλο το δικό της έχει αρκετά κακίες κριτικές, δεν το αγόρασα καν. Πήρα ξεχωριστά το προσκεφαλο της Engineered Now H4 (το οποίο κατασκευάζεται για τις Aeron). Εκατσε γαντι στην Leap v2 και το έπιασα από πίσω με 18" tie wraps που είχα αγοράσει απο το Amazon. Πατέντα που είχα δει στο reddit. Link Οποιος σκεφτεται για high-end καρεκλα, ενας απο τους λογους που δεν πηρα Aeron ειναι διότι δεν μπορεις να κατσεις οκλαδον επειδή έχει plastic curve edges στο κάθισμα και καποιες άλλες λεπτομέρειες που τωρα εχω ξεχάσει. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Η Embody από την άλλη πολύ ενδιαφέρον pixel structure αλλά δεν είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω. Τέλος για εμένα προσωπικά άξιζε 1000% μιας και ρυθμίζω 3-4 πραματα ακριβώς εκεί που θέλω και εχω ξεχάσει πόνο μέση και πλάτη εδώ και μήνες τώρα.. Το μονο που "μετανιώνω" είναι πως δεν είχα λεφτά να την έπαιρνα 10 χρόνια νωρίτερα. Ειναι όντως ποιοτική κατασκευή, ανάλαφρη και στιβαρή. Ήρθε στα 10 ή 12 χρόνια εγγύηση Ελπιζω να βοήθησα Καλορίζικη! Sorry που ίσως σου χαλάσω λίγο τον ενθουσιασμό αλλά η steel case δυστυχώς στην Ευρώπη έδινε 5 χρόνια αντί για 12 χρόνια που δίνει στην Αμερική, το αναφέρουν πολλές φορές οι BTODtv στα βίντεο τους. Ίσως να έχει αλλάξει βέβαια, τσεκαρε το. Δηλ. Ο συνεργάτης της beinoglou, πήγε και την παρέλαβε από το εργοστάσιο της steel case στην Γερμανία και στην παρέδωσε στην Αθήνα με 120€; Πολύ καλή περίπτωση αν γίνεται και με τιμολόγιο, φαντάζομαι την πήρες με απόδειξη. Ένα θέμα με το τιμολόγιο είναι ότι για να εκπίπτει το γερμανικό ΦΠΑ θα πρέπει να παραδώθει εκτός Γερμανίας, οπότε δεν γνωρίζω αν γίνεται με τον τρόπο που το έκανες εσύ. Και πάλι καλορίζικο αυτή μαζί με amia, ειναι οι κορυφαίες προτάσεις από steel case μαζί με την embody της Herman. Η aeron πλέον δεν νομίζω ότι αξίζει, έχει πολλά χρόνια που σχεδιάστηκε και πλέον έχει ξεπεραστεί σε ανατομία. Ενώ σε επέβαλε, μια και μοναδική "σωστή" θέση. Και πάλι καλορίζικη! ΥΓ. Αν πάρεις και την amia που έχει το πιο άνετο κάθισμα από όλες τις καρέκλες γενικώς, μπορείς να κάνεις την LAMIA, (κάθισμα Amia, πλάτη Leap) την υποθετική S Tier (ιδανική καρέκλα) των BTODtv. 😊 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από prefuse 1
Adjusted Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Δηλ. Ο συνεργάτης της beinoglou, πήγε και την παρέλαβε από το εργοστάσιο της steel case στην Γερμανία και στην παρέδωσε στην Αθήνα με 120€; Ναι την έφερε Σπιτι Αναφορά σε κείμενο στην Ευρώπη έδινε 5 χρόνια αντί για 12 χρόνια που δίνει στην Αμερική Όντως έχεις δίκιο. Τελικά είναι 5 αντί για 10 ή 12 χρόνια στην Ευρώπη. Αναφορά σε κείμενο Πολύ καλή περίπτωση αν γίνεται και με τιμολόγιο, φαντάζομαι την πήρες με απόδειξη. Ένα θέμα με το τιμολόγιο είναι ότι για να εκπίπτει το γερμανικό ΦΠΑ θα πρέπει να παραδώθει εκτός Γερμανίς, οπότε δεν γνωρίζω αν γίνεται με τον τρόπο που το έκανες εσύ. Απ ότι θυμάμαι με τιμολόγιο την πήρα και πλήρωσα Γερμανικό ΦΠΑ. Επίσης μου είπαν δεν φέρουν ευθύνη εάν γίνει ζημιά στην μεταφορά (διότι δεν στέλνουν οι ίδιοι έτσι και αλλιώς Ελλαδα) Έπρεπε να το ρισκάρω βέβαια διότι δεν είχα καμία καλύτερη επιλογή. Ήρθε ολοκαίνουρια σε ενα τεραστιο χοντρο cardboard κουτι χωρίς καμία γρατζουνιά Αναφορά σε κείμενο ΥΓ. Αν πάρεις και την amia που έχει το πιο άνετο κάθισμα από όλες τις καρέκλες γενικώς, μπορείς να κάνεις την LAMIA, (κάθισμα Amia, πλάτη Leap) την υποθετική S Tier (ιδανική καρέκλα) των BTODtv. 😊 Ισχύει όπως το λες, η leap θεωρείτε πως έχει το καλύτερο back και η Amia το πιο άνετο seat 6 ώρες πριν, prefuse είπε καλορίζικη! Ευχαριστώ πολύ 🙂
prefuse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Adjusted said: Απ ότι θυμάμαι με τιμολόγιο την πήρα και πλήρωσα Γερμανικό ΦΠΑ. Επίσης μου είπαν δεν φέρουν ευθύνη εάν γίνει ζημιά στην μεταφορά (διότι δεν στέλνουν οι ίδιοι έτσι και αλλιώς Ελλαδα) Ναι πρέπει να την παραδώσουν εκτός Γερμανίας για να εκπίπτει το γερμανικό ΦΠΑ. Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο με post forward υπηρεσίες. Δύσκολα να το έχει δοκιμάσει κάποιος από εδώ
Slafe Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Παιδιά χαίρεται και από εμένα, λοιπόν.. Το βρήκα λίγο αργά το forum ωστόσο, έχω κάνει είδη την έρευνα μου και ήρθα να κάνω ερωτήσεις και να μοιραστώ της πληροφορίες που έχω. Καταρχήν, έψαχνα κυριολεκτικά για την καλύτερη καρέκλα είπα δεν με νοιάζει πόσο θα έχει αρκεί να κάθομαι 24 ώρες στον υπολογιστή και να μην υπάρχει ούτε ΜΙΑ ενόχληση πουθενά.. μετά από έρευνα κατέληξα να κοιτώ για Herman Miller ύστερα βρήκα το μοναδικό μαγαζί που εισάγει HM , τον Deloudis. Επειδή βρισκόμουν και βρίσκομαι ακόμα εκτός Ελλάδος λόγο δουλειάς (ναυτικός) έστειλα την γυναίκα αλλά και τον αδερφό μου μιας που έχουμε και τα ίδια γούστα αλλά και παρόμοιο σωματότυπο.. Τον είπα ρητά ότι θέλω να κάτσει στην Embody και αυστηρά να μου πει πως είναι.. Να πω επίσης πως ήθελα την Embody Logitech (οπότε εδώ ρωτώ αν κάποιος έχεις παραπάνω πληροφορίες να μου πει αν υπάρχει διαφορά με την casual Embody) μιλάω λοιπόν μαζί του μου είπε πως είναι οκ η καρέκλα αλλά δεν ξετρελαθηκε και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 1κ η ακόμα και 2κ.. να έκανε 500 με το στανιό να έλεγε εντάξει ναι.. μου είπε επίσης πως ρώτησε αν υπάρχει άλλη, βεβαίως τον είπαν και έκατσε στην Aeron, Με τα πολλά με τα λίγα,μου είπε πως είναι η καλύτερη καρέκλα που έχει κάτσει ever 10/10 η τελειότητα ξεκάθαρα... Στην αρχή μου έλεγε πως πάλι όσο τέλεια και αν είναι δεν θα ήθελα να δώσω 2κ για αυτή την καρέκλα ωστόσο επειδή κοιτούσα και για άλλα brand Chair βρήκα την ErgoAction Τον έστειλα και εκεί (ναι τον Ζάλισα) έκατσε στην ποιο famous καρέκλα τώρα το όνομα μου διαφεύγει αλλά για να βοηθήσω έχει 699€ και μια στα 2000€ είναι ακριβώς η ίδιες καρέκλες απλώς αλλάζουν τα materials. Μου είπε πως εξαιρετική καρέκλα αλλά τώρα επειδή έχω κριτήρια μιας που έκατσα και στην Aeron/Embody μπορώ να πω με ακρίβεια ότι αυτή τον 699€ παίρνει ένα 7,5/10 και η Aeron 10/10 .. Τώρα δείτε τι γίνεται η γυναίκα μου από την άλλη έχει τελείως διαφορετική άποψη δεν την άρεσε ούτε η Embody ούτε η Aeron αλλά η καρέκλα τον 699€ .. Κατέληξα πως αφού γυρίσω Αρχές Νοέμβρη θα πάω να της καβαλήσω όλες για να δω πια μου ταιριάζει επειδή όλοι έχουμε διαφορετικά σώματα.. Η μόνες ερώτησεις που έχω είναι αν η Aeron/Embody τα gaming version είναι καλύτερα η αν είναι απλά marketing.. Με ένα μικρό ψάξιμο είδα πως δεν έχει διαφορά, αλλά... Αν κάποιος έχει αποδείξεις επειδή έχει κάτσει ο πισινός του θα ήθελα να μοιραστεί αυτήν την σημαντική πληροφορία. Ευχαριστώ κύριοι που διαβάσατε το σεντόνι μου.. 1
LASERPEWPEW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στις 8/9/2024 στις 2:42 ΜΜ, Slafe είπε Παιδιά χαίρεται και από εμένα, λοιπόν.. Το βρήκα λίγο αργά το forum ωστόσο, έχω κάνει είδη την έρευνα μου και ήρθα να κάνω ερωτήσεις και να μοιραστώ της πληροφορίες που έχω. Καταρχήν, έψαχνα κυριολεκτικά για την καλύτερη καρέκλα είπα δεν με νοιάζει πόσο θα έχει αρκεί να κάθομαι 24 ώρες στον υπολογιστή και να μην υπάρχει ούτε ΜΙΑ ενόχληση πουθενά.. μετά από έρευνα κατέληξα να κοιτώ για Herman Miller ύστερα βρήκα το μοναδικό μαγαζί που εισάγει HM , τον Deloudis. Επειδή βρισκόμουν και βρίσκομαι ακόμα εκτός Ελλάδος λόγο δουλειάς (ναυτικός) έστειλα την γυναίκα αλλά και τον αδερφό μου μιας που έχουμε και τα ίδια γούστα αλλά και παρόμοιο σωματότυπο.. Τον είπα ρητά ότι θέλω να κάτσει στην Embody και αυστηρά να μου πει πως είναι.. Να πω επίσης πως ήθελα την Embody Logitech (οπότε εδώ ρωτώ αν κάποιος έχεις παραπάνω πληροφορίες να μου πει αν υπάρχει διαφορά με την casual Embody) μιλάω λοιπόν μαζί του μου είπε πως είναι οκ η καρέκλα αλλά δεν ξετρελαθηκε και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 1κ η ακόμα και 2κ.. να έκανε 500 με το στανιό να έλεγε εντάξει ναι.. μου είπε επίσης πως ρώτησε αν υπάρχει άλλη, βεβαίως τον είπαν και έκατσε στην Aeron, Με τα πολλά με τα λίγα,μου είπε πως είναι η καλύτερη καρέκλα που έχει κάτσει ever 10/10 η τελειότητα ξεκάθαρα... Στην αρχή μου έλεγε πως πάλι όσο τέλεια και αν είναι δεν θα ήθελα να δώσω 2κ για αυτή την καρέκλα ωστόσο επειδή κοιτούσα και για άλλα brand Chair βρήκα την ErgoAction Τον έστειλα και εκεί (ναι τον Ζάλισα) έκατσε στην ποιο famous καρέκλα τώρα το όνομα μου διαφεύγει αλλά για να βοηθήσω έχει 699€ και μια στα 2000€ είναι ακριβώς η ίδιες καρέκλες απλώς αλλάζουν τα materials. Μου είπε πως εξαιρετική καρέκλα αλλά τώρα επειδή έχω κριτήρια μιας που έκατσα και στην Aeron/Embody μπορώ να πω με ακρίβεια ότι αυτή τον 699€ παίρνει ένα 7,5/10 και η Aeron 10/10 .. Τώρα δείτε τι γίνεται η γυναίκα μου από την άλλη έχει τελείως διαφορετική άποψη δεν την άρεσε ούτε η Embody ούτε η Aeron αλλά η καρέκλα τον 699€ .. Κατέληξα πως αφού γυρίσω Αρχές Νοέμβρη θα πάω να της καβαλήσω όλες για να δω πια μου ταιριάζει επειδή όλοι έχουμε διαφορετικά σώματα.. Η μόνες ερώτησεις που έχω είναι αν η Aeron/Embody τα gaming version είναι καλύτερα η αν είναι απλά marketing.. Με ένα μικρό ψάξιμο είδα πως δεν έχει διαφορά, αλλά... Αν κάποιος έχει αποδείξεις επειδή έχει κάτσει ο πισινός του θα ήθελα να μοιραστεί αυτήν την σημαντική πληροφορία. Ευχαριστώ κύριοι που διαβάσατε το σεντόνι μου.. Το να τις δεις από κοντά σίγουρα βοηθάει όμως αλλιώς θα νιώθει το κορμί μετά από 8 ώρες καθιστός. Πιστεύω αυτό θα σε βοηθήσει για gaming ή όχι embody :
purif Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δεν έχω κάτσει στις άλλες που αναφέρεις αλλά η 1st gen Aeron που έχω και κάθομαι τα τελευταία 4,5 χρόνια, είναι κορυφή. Την είχα φέρει μεταχειρισμένη από Αγγλία την περίοδο του covid κάπου στα 400-500ε και είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα