Adjusted Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Ψάχνω για Steelcase Leap v2 ή Herman Miller Aeron ή Embody εδώ στην Ευρώπη, budget 1-2k Θα προτιμούσα να αγοράσω την Leap v2 αλλα δεν την βρίσκω εντός Ευρώπης 😕 εάν κάποιος ξέρει throw a link! Κάποιες πηγές: Ekahellas Leap v1 Deloudis Aeron (2,381€) Eugaming - HM Embody x Logitech (1,744€) Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από Adjusted 1
Xvipes Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Τις προάλλες έψαχνα το ίδιο ακριβώς και δεν βρήκα τρόπο για να πάρω Herman Miller πέρα από τον Δελούδη. 1
Allan-Wake Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Steelcase έχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα, με τιμές γύρο στα 400 για εκθεσιακή καρέκλα
Titos301 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 ρε παιδια η διαφορα ειναι τοσο αισθητη ωστε να δικαιολογουν καπως τις τιμες τους; απορια το εχω.. 3
TuXaKoS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, Titos301 είπε ρε παιδια η διαφορα ειναι τοσο αισθητη ωστε να δικαιολογουν καπως τις τιμες τους; απορια το εχω.. Είναι ίδια συζήτηση με τα στρώματα. Ναι έχει διαφορά το αν αξίζει την τιμή ή όχι έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους διαφορετικές για τον καθένα. Ναι είναι από τις καλύτερες καρέκλες (αν όχι η καλύτερη) ναι ακόμα και με κλειστά μάτια καταλαβαίνεις την διαφορά αν ξοδέψεις 8 ώρες σε αυτήν και σε μια φθηνότερη. 1 1
Xvipes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρήκα αυτό το site που φαίνεται να στέλνει και Ελλάδα την Herman Miller αλλά πρέπει να στείλεις για να μάθεις κόστος. Έστειλα τώρα οπότε θα ενημερώσω με την απάντησή τους. https://www.designcabinet.de/ Μου στείλανε πως το κόστος είναι 150 ευρώ. Σίγουρα πολύ καλύτερη τιμή από Deloudis. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από Xvipes κόστος 1
Adjusted Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2022 στις 12:22 ΜΜ, Titos301 είπε ρε παιδια η διαφορα ειναι τοσο αισθητη ωστε να δικαιολογουν καπως τις τιμες τους; απορια το εχω.. Θα σου πω, εγω προσωπικά δουλεύω 14-16 ωρες καθημερινά στον υπολογιστή. Έτσι βγάζω ολο το ψωμί μου. Το να δώσω 1-2κ για να παρω απ τις καλύτερες καρεκλες της αγορας δεν μου κοστίζει τιποτα (+10 χρονια εγγύηση και αυτές κρατάνε καμία 20αρια χρονια ευκολα) Τελος παντων, τοσα χρονια καθομαι σε κατι random καρεκλες χωρις ονομα, με κακο design, Τιμες γυρω στα 80-120EUR. Εχω καθημερινα θεματα με την μεση που καποιες φορες σταματαω και πρεπει να ξαπλωσω στο κρεβατι γιατι δεν αντέχω άλλο, οπότε μου σώζει την ψυχή αυτή η καρέκλα. ========== UPDATE: Πηρα την Ελληνική αντιπροσωπία ( ekahellas.gr ) και μου είπαν οτι χρειάζομαι ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΦΜ για να κανω την παραγγελία. Χάλασα 2 βδομάδες με email και τηλεφωνήματα να κανονιστεί η παραγγελία και στο τέλος μου είπαν οτι εμεις στέλνουμε BUSINESS TO BUSINESS (B2B MODEL). ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ !! ΧΑΧΑ) Με λιγα λογια, χάσιμο χρονου. Αστους δεν πειράζει.. Δεν θελουν λεφτά φαινεται... 😁 Την αγορασα λοιπον απο Γερμανια με option pickup απο το original site https://de.steelcase.com/products/steelcase-leap Και εχω στειλει DHL να την παραλαβει απο εκει και να μου την φερουν ελλαδα, αρκετα τα μεταφορικα αλλα πανω κατω ηρθε 1.4κ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Insomniacs 😄 Cheers! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Adjusted 5
Allan-Wake Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Adjusted είπε Θα σου πω, εγω προσωπικά δουλεύω 14-16 ωρες καθημερινά στον υπολογιστή. Έτσι βγάζω ολο το ψωμί μου. Το να δώσω 1-2κ για να παρω απ τις καλύτερες καρεκλες της αγορας δεν μου κοστίζει τιποτα (+10 χρονια εγγύηση και αυτές κρατάνε καμία 20αρια χρονια ευκολα) Τελος παντων, τοσα χρονια καθομαι σε κατι random καρεκλες χωρις ονομα, με κακο design, Τιμες γυρω στα 80-120EUR. Εχω καθημερινα θεματα με την μεση που καποιες φορες σταματαω και πρεπει να ξαπλωσω στο κρεβατι γιατι δεν αντέχω άλλο, οπότε μου σώζει την ψυχή αυτή η καρέκλα. ========== UPDATE: Πηρα την Ελληνική αντιπροσωπία ( ekahellas.gr ) και μου είπαν οτι χρειάζομαι ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΦΜ για να κανω την παραγγελία. Χάλασα 2 βδομάδες με email και τηλεφωνήματα να κανονιστεί η παραγγελία και στο τέλος μου είπαν οτι εμεις στέλνουμε BUSINESS TO BUSINESS (B2B MODEL). ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΑΣ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ !! ΧΑΧΑ) Με λιγα λογια, χάσιμο χρονου. Αστους δεν πειράζει.. Δεν θελουν λεφτά φαινεται... 😁 Την αγορασα λοιπον απο Γερμανια με option pickup απο το original site https://de.steelcase.com/products/steelcase-leap Και εχω στειλει DHL να την παραλαβει απο εκει και να μου την φερουν ελλαδα, αρκετα τα μεταφορικα αλλα πανω κατω ηρθε 1.4κ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ, ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ Insomniacs 😄 Cheers! την πατησες φιλε. το ιδιο ειπαν και σε μενα. τους εδωσα ενα κανονικο αφμ και αγορασα κανονικα. 2
Adjusted Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 9/12/2022 στις 8:23 ΜΜ, Allan-Wake είπε την πατησες φιλε. το ιδιο ειπαν και σε μενα. τους εδωσα ενα κανονικο αφμ και αγορασα κανονικα. Συνολικά πλήρωσα 1400€ (WITH SHIPPING FROM GERMANY) Η προσφορά που μου έκανε η ΕΚΑHELLAS 1268€ (Οκτώβριος 2022) Spoiler Spoiler ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ RELEVANT REDDIT POST ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2021 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ====================================================== ====================================================== @Allan-Wake ΕΡΩΤΗΣEIΣ 1) ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΟΡΑ; 2) ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 😁
Allan-Wake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Adjusted είπε Συνολικά πλήρωσα 1400€ (WITH SHIPPING FROM GERMANY) Η προσφορά που μου έκανε η ΕΚΑHELLAS 1268€ (Οκτώβριος 2022) Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ RELEVANT REDDIT POST ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2021 ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ====================================================== ====================================================== @Allan-Wake ΕΡΩΤΗΣEIΣ 1) ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΟΡΑ; 2) ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 😁 εχουν και εκθεσιακα μοντελα, αγορασα steelcase Reply με 350 ευρω. Στην ουσια ηταν τελειως καινουργια καρεκλα που απλα ηταν στην βιτρινα. Εσυ εδωσες παρα πολλα λεφτα, με τοσα θα αγοραζα herman miller τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειχα δωσει επαγγελματικο αφμ του πατερα μου 1
Adjusted Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Allan-Wake είπε εχουν και εκθεσιακα μοντελα, αγορασα steelcase Reply με 350 ευρω. Στην ουσια ηταν τελειως καινουργια καρεκλα που απλα ηταν στην βιτρινα. Εσυ εδωσες παρα πολλα λεφτα, με τοσα θα αγοραζα herman miller τωρα που το σκεφτομαι μπορει να ειχα δωσει επαγγελματικο αφμ του πατερα μου Ε αρα με λιγα λογια δεν εδωσες ΑΦΜ να κανεις παραγγελια online. Την πηρες απο εκθεση/βιτρινα. Εγω την πηρα καινουρια με εγγυηση μαζι διοτι δεν ειχα αλλη επιλογη. Herman miller ημουν μεταξυ της Embody και της Aeron. Βρηκα και στο fb marketplace μια Aeron γυρω στο 1.2κ σε καλη κατασταση και αλλαξα γνωμη μετα απο αρκετο ψαξιμο και συγκριση της leap και της Aeron. Η embody ακομα χειροτερη ακομα και ας φενεται καλος ο (Pixelated) σκελετος, κουραζει λενε. Την Aeron και τσαμπα να μου την δωσεις δεν την θελω. Χτυπαει κατω ποδια και κοβει κυκλοφορία στα ποδια και το lumbar της εχει πολλα θεματα, επισης πολλα αλλα θεματα που αν κατσεις να ψαξεις καιρο σε ολο το νετ θα διαβασεις πολλα issues, ΤΗΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ !!! Βεβαια ολες οι καρεκλες διαφορετικες ειναι και ολοι ειμαστε διαφορετικοι. Δεν λεω πως η Leap της γαμαει ολες. Εννοειται σε καποιον μπορει να ειναι trash και σε αλλον να ειναι διαμαντι. Εγω την πηρα στα τυφλα λογο τοποθεσιας και δουλειας. Πιστευω θα μου κανει, Την πηρα συγκεκριμενα διοτι μπορεις να ρυθμίσεις τα παντα (τα arm rests να φανταστεις πανε 4 κατευθύνσεις, to back, ο κωλος κατω, μεσα εξω - πανω κατω, κτλπ κτλπ ολα ρυθμιζονται οπως ακριβως θες.) Το headrest της ειναι κακο, και δεν το πηρα. Η gesture εχει καλυτερο. Αλλα η gesture εχει χειροτερο Lumbar. H Leap απ οτι λεει ολος ο κοσμος σε ολα τα forum και reviews, εχει εαν οχι το καλυτερο lumbar που υπαρχει, τοτε εχει ενα απο τα καλυτερα, τοπ 3. Τελος παντων μιλαμε για Steelcase και Herman Miller, και οι δυο εταιρείες εχουν αποδείξει high end chairs που κρατανε στον χρονο και ειναι πολυ ποιοτικές Ευχαριστω για την απαντηση, Καλες γιορτές Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Adjusted 1
Allan-Wake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Adjusted είπε Ε αρα με λιγα λογια δεν εδωσες ΑΦΜ οπως ειπες παραπανω. Την πηρες απο εκθεση/βιτρινα. Εγω την πηρα καινουρια με εγγυηση μαζι Herman miller ημουν μεταξυ της Embody και της Aeron. Την Aeron και τσαμπα να μου την δωσεις δεν την θελω. Χτυπαει κατω ποδια και κοβει κυκλοφορία στα ποδια και το lumbar της εχει πολλα θεματα, επισης πολλα αλλα θεματα που αν κατσεις να ψαξεις καιρο σε ολο το νετ θα διαβασεις πολλα issues, ΤΗΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ !!! Βεβαια ολες οι καρεκλες διαφορετικες ειναι και ολοι ειμαστε διαφορετικοι. Δεν λεω πως η Leap της γαμαει ολες. Εννοειται σε καποιον μπορει να ειναι trash και σε αλλον να ειναι διαμαντι. Εγω την πηρα στα τυφλα λογο τοποθεσιας και δουλειας. Πιστευω θα μου κανει, Την πηρα συγκεκριμενα διοτι μπορεις να ρυθμίσεις τα παντα (τα arm rests να φανταστεις πανε 4 κατευθύνσεις, και αλλες ρυθμίσεις βεβαια..) Και επiσεις εχει το καλυτερο lumber - back της αγορας. Τελος παντων μιλαμε για Steelcase και Herman Miller, και οι δυο εταιρείες εχουν αποδείξει high end chairs που κρατανε στον χρονο και ειναι πολυ ποιοτικές Ευχαριστω για την απαντηση, Καλες γιορτές να σου πω και κατι που ειναι καλο να ξερει οποιος ασχολειται με καρεκλες μπορεις να αλλαξεις τα ροδακια με σταθερες ροδες (δεν γυρνανε) Επισης υπαρχουν ροδακια και για σκληρες επιφανιες, εχω αλλαξει τις δικιες μου με αυτες Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake 1
Adjusted Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σωστος! Εχει ειδικα ροδακια και για μοκετες αλλα και για σκληρες επιφανειες, οπως ξυλο ή μαρμαρο κτλπ. Εγω πηρα και ενα πλαστικο mat να μην γδερνονται τα ροδακια αλλα και το πάτωμα για να ρολλάρουν πιο smooth γυρω απ το γραφειο Σε Ευχαριστω πολυ για τις απατήσεις, σιγουρα θα φανουν πολυ χρησιμα οσα ειπαμε σε καποιον στο μελλον που θα βρεθει σε παρομια έρευνα αγοράς. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Adjusted
Allan-Wake Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Adjusted είπε Σωστος! Εχει ειδικα ροδακια και για μοκετες αλλα και για σκληρες επιφανειες, οπως ξυλο ή μαρμαρο κτλπ. Εγω πηρα και ενα πλαστικο mat να μην γδερνονται τα ροδακια αλλα και το πάτωμα και να ρολλαρει πιο smooth γυρω στο γραφειο Σε Ευχαριστω πολυ για τις απατήσεις, σιγουρα θα φανουν πολυ χρησιμα οσα ειπαμε σε καποιον στο μελλον που θα βρεθει σε παρομια έρευνα αγοράς. αυτα τα πλαστικα για το πατωμα δυστυχώς δεν ειναι ποιοτικα , θα απογοητευτεις . Επισης ψαξε για σπρει για να καθαριζεις το υφασμα στο καθισμα και την πλατη, υπαρχουν ειδικα σπρει 1
Adjusted Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε αυτα τα πλαστικα για το πατωμα δυστυχώς δεν ειναι ποιοτικα , θα απογοητευτεις . Επισης ψαξε για σπρει για να καθαριζεις το υφασμα στο καθισμα και την πλατη, υπαρχουν ειδικα σπρει Σωστος για το Spray δεν το ειχα σκεφτει. Θα ψαξω να παρω ενα thx Oι καρεκλες τυπου Mesh εκει εχουν advantage, διοτι ριχνεις κλανιδι και φευγει μεσα απο το δυχτι κατευθειαν ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΩΛΟ Ενω χωρις mesh, πρεπει να σηκωσεις λιγο το κωλομερι για να φυγει. Ε δεν πειραζει, μικρο το κακo χαχα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από Adjusted 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα