Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Προσπάθησα να βάψω μια σόμπα με μπογιά ειδική σε υψηλές θερμοκρασίας (το πάνω μέρος και την πόρτα) και ενώ ήταν μαύρη η μπογιά άρχισε εξατμίζεται και άφησε μια καφέ σκόνη …Οπότε εάν κάποιος έχει εμπειρία να μου πει με ποιον τρόπο μπορώ να βάψω τη σόμπα και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω…Αρχικά εγώ την έξυσα με γυαλόχαρτο να φύγουν οι σκουριές και έβαψα σε καθαρό μέταλλο … 

01.jpg

02.jpg

Δημοσ.

μια χαρα βαφονται τα μαντεμια, απλα "κανονικα" θελει αμμοβολη για να καθαρισει τελειως, καλο φυσιμα, μετατροπεα σκουριας και μετα βαψιμο

θα μου πεις δεν εχω αμμοβολη, ε παρε 2-3 συρματοβουρτσες και ιδρωσε τη φανελα, με γυαλοχαρτο, ειδικα σε "περιεργη" επιφανεια οπως η πορτα της φωτο δε κανεις τπτ. Και οταν τελειωσεις το τριψιμο θελει καλο φυσιμα να φυγει τελειως η σκονη σκουριας, που νομιζω οτι ειναι αυτο το καφε που βλεπεις στο τελικο χρωμα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fredd0 είπε

μια χαρα βαφονται τα μαντεμια, απλα "κανονικα" θελει αμμοβολη για να καθαρισει τελειως, καλο φυσιμα, μετατροπεα σκουριας και μετα βαψιμο

θα μου πεις δεν εχω αμμοβολη, ε παρε 2-3 συρματοβουρτσες και ιδρωσε τη φανελα, με γυαλοχαρτο, ειδικα σε "περιεργη" επιφανεια οπως η πορτα της φωτο δε κανεις τπτ. Και οταν τελειωσεις το τριψιμο θελει καλο φυσιμα να φυγει τελειως η σκονη σκουριας, που νομιζω οτι ειναι αυτο το καφε που βλεπεις στο τελικο χρωμα.

Καλημέρα 

Τα έτριψα με συρματόβουρτσα πρώτα και για τις λεπτομέρειές τα έκανα με γυαλόχαρτο, έβαψα σε καθαρή επιφάνεια χωρίς σκουριές  …Πήγα σε ένα χρωματοπωλείο και μου έδωσε αυτό το χρώμα …αλλά μετά από 4 μέρες όταν την άναψα για να φύγουν οι αναθυμιάσεις έγινε έτσι… 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Τα έτριψα με συρματόβουρτσα πρώτα και για τις λεπτομέρειές τα έκανα με γυαλόχαρτο, έβαψα σε καθαρή επιφάνεια χωρίς σκουριές  …Πήγα σε ένα χρωματοπωλείο και μου έδωσε αυτό το χρώμα …αλλά μετά από 4 μέρες όταν την άναψα για να φύγουν οι αναθυμιάσεις έγινε έτσι… 

Οι θεμοκρασιες εκει ειναι τετοιες που δεν αντεχει τιποτα και το μαντέμι οπως είπα δεν βάφεται, στις σόμπες εννοείται, για αυτες μιλάμε, οχι οταν είναι διακοσμητικό σε βάζο.

Γιατι κάποιος πιο πάνω ειπε οτι βάφεται.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οι θεμοκρασιες εκει ειναι τετοιες που δεν αντεχει τιποτα και το μαντέμι οπως είπα δεν βάφεται, στις σόμπες εννοείται, για αυτες μιλάμε, οχι οταν είναι διακοσμητικό σε βάζο.

Γιατι κάποιος πιο πάνω ειπε οτι βάφεται.

Άρα προτείνεις να το ξύσω να φύγει η σκουριά…και να το αφήσω άβαφο  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα 

Λοιπόν, την έξυσα όλη και έγινε μια χαρά …έφυγαν και οι σκουριές και έχει πάρει ένα σκούρο γκρι χρώμα....τώρα ψάχνω τρόπο να συνδέσω τα μπουριά της σόμπας που είναι φ100 με φ120 και δεν έχω βρει πουθενά συστολή ...ακόμα και γωνία κάνει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Λοιπόν, την έξυσα όλη και έγινε μια χαρά …έφυγαν και οι σκουριές και έχει πάρει ένα σκούρο γκρι χρώμα....τώρα ψάχνω τρόπο να συνδέσω τα μπουριά της σόμπας που είναι φ100 με φ120 και δεν έχω βρει πουθενά συστολή ...ακόμα και γωνία κάνει 

Στο πρακτικερ είδες; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Στο πρακτικερ είδες; 

Δεν έχει …έψαξα και στο skroutz αλλά τίποτα πήγα σε έναν λαμαρίνα στη Λάρισα και έφτιαξε ένα ταφ από τη μια 100 σε 120 αλλά ήταν αποτυχία είχε μεγάλο κενό και γέμισε καπνό

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, corsair04 είπε

Δεν έχει …έψαξα και στο skroutz αλλά τίποτα πήγα σε έναν λαμαρίνα στη Λάρισα και έφτιαξε ένα ταφ από τη μια 100 σε 120 αλλά ήταν αποτυχία είχε μεγάλο κενό και γέμισε καπνό

αν είναι η διατομή της σόμπας 120 δες τα παρακάτω Αλλιώς άλλαξε μπουριά

https://www.mandis-home.gr/eshop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8907&category_id=683

https://www.mandis-home.gr/eshop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8908&category_id=683

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

Η σόμπα έχει 100 και θέλω να τα βάλω 120 …

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Η σόμπα έχει 100 και θέλω να τα βάλω 120 …

Αγόρασε σωλήνες Φ100.

Δεν υπάρχει κάποια βιοτεχνία που να φτιάχνει σόμπες και μπουριά να σου φτιάξει μία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...