papisdim4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα, εχω μια καρτα γραφικων 1660 super της geforce 16ram ι5 επεξεργαστη και ενα τροφοδοτικο 550w της crossair..σε καποια παιχνιδια ου εμφανιζει κατι γραμμες σαν αρτιφακτς ..δεν μου το εμφανιζει σε ολα τα γκειμς ουτε και σε βιντεο στο yt..εστειλα την καρτα γραφικων σε γνωστο μαγαζι και μου ειπαν οτι λειτουργει αψογα οπως και ολο το πς..παρακατω σας εχω βιντεο με το πως φαινεται το παιχνιδι...ευχαριστω πολυ γιατι την οποια προσπαθεια για την επιλυση του θεματος μου ... ΥΓ εχω κανει φορματ εχω κανει reiinstall του drivers αλλα τιποτα.. IMG_1705_Trim.mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kwnstantinos123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/10/2022 στις 1:52 ΠΜ, papisdim4 είπε Καλησπερα, εχω μια καρτα γραφικων 1660 super της geforce 16ram ι5 επεξεργαστη και ενα τροφοδοτικο 550w της crossair..σε καποια παιχνιδια ου εμφανιζει κατι γραμμες σαν αρτιφακτς ..δεν μου το εμφανιζει σε ολα τα γκειμς ουτε και σε βιντεο στο yt..εστειλα την καρτα γραφικων σε γνωστο μαγαζι και μου ειπαν οτι λειτουργει αψογα οπως και ολο το πς..παρακατω σας εχω βιντεο με το πως φαινεται το παιχνιδι...ευχαριστω πολυ γιατι την οποια προσπαθεια για την επιλυση του θεματος μου ... ΥΓ εχω κανει φορματ εχω κανει reiinstall του drivers αλλα τιποτα.. IMG_1705_Trim.mp4 1.25 MB · 0 downloads Καλησπέρα! Αρχικά δοκίμασε μια προηγούμενη version των drivers, άμα δεν δουλέψει, δοκίμασε άμα έχεις την δυνατότητα την κάρτα γραφικών σε κάποιο άλλο pc με τς ίδιες συνθήκες που βγάζει τις γραμμές παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα