penny_gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Στις 13/4/2023 στις 10:58 ΜΜ, jmmys είπε Η χειραποσκευή που έχω έχει διαστάσεις 54x38x25 και χωρούσε κανονικότατα στο καλάθι που έχει η Ryan για έλεγχο.Χωρίς καν να την πιέσω.Έχουν δηλαδή λίγο αέρα.Εκτός αν αυτά τα καλάθια διαφέρουν από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Επίσης με Aegean είδα μπροστά μου άτομο να πληρώνει επειδή ήταν 10 κιλά η χειραποσκευή.Όριο ήταν τα 8. Αλήθεια; γιατί και η δικιά μου είναι 53,35,22 και ανησυχώ αν χωράει στο κουτί της Ryanair
nickmanak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Πως μετραμε τη βαλιτσα στο σπιτι παιδιά; το μηκος του υψους αφορα μαζι & τις ροδες και την επανω λαβή ανασήκωσης;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, nickmanak είπε Πως μετραμε τη βαλιτσα στο σπιτι παιδιά; το μηκος του υψους αφορα μαζι & τις ροδες και την επανω λαβή ανασήκωσης; Ναι συμπεριλαμβανονται οι ρόδες (γιαυτό και προτεινω τις διτροχες γιατι οι ρόδες εχουν μικρότερο υψος απο τις τετρατροχες) και το εξογκώματακι της λαβης, που αυτο ειναι σχεδον αμελητέο βεβαια. 1
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 08/10/2023 at 23:49, penny_gr said: Αλήθεια; γιατί και η δικιά μου είναι 53,35,22 και ανησυχώ αν χωράει στο κουτί της Ryanair εχω ταξιδεψει τοσες φορες με ryan air ποτε δεν μου εκαναν ελεγχο αν χωρουσε. εχω δει να σταματανε ατομα που πχ το backpack εκανε μπαμ οτι ηταν τεραστιο για τον απλουστατο λογο οτι προσπαθουσαν να περασουν σαν χειραποσκευη ενα Σακ Βουαγιάζ και οχι ενa back pack.aυτoυς τους σταματαγαν κατευθειαν και το πληρωναν σαν βαλιτσα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2023 από poulinos 1
andreaspA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2022 στις 12:30 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Περνάει κατά πολύ τις διαστάσεις.Εγώ δεν ξέρω αν θα το ρίσκαρα,αν σε πιάσουν και το πληρώσεις στην πύλη θα πληρώσεις 29€.Στα 4 τελευταία ταξίδια που έχω κάνει ,Αγγλία Ελλάδα Αγγλία επί 2, με τα 2 ryanair και τα άλλα δύο με easyJet ,δεν έλεγξαν ποτέ αποσκευές για διαστάσεις . Αν σου έχουν πληρώσει το εισιτήριο τότε πληρωσε εσύ το 20€ να είσαι ήσυχος. Να πληρωσει 20€ δηλαδη, για να μην ρισκαρει να πληρωσει 29€ ? Παντως στα αεροπλανα καποιοι το τερματιζουν. Ειναι γεγονος. Ταξιδεψα με aegean... δεν παιζει να χωρεσουν οι χειραποσκευες στα ντουλαπια. Εγω τις εστειλα ιμαντα και στο πηγαινε και στο γύρνα για να ειμαι ήσυχος. EDIT : Εχω θεμα με τις ημερομηνιες των post. Ειναι γεγονός! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2023 από andreaspA
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, andreaspA είπε Να πληρωσει 20€ δηλαδη, για να μην ρισκαρει να πληρωσει 29€ ? Παντως στα αεροπλανα καποιοι το τερματιζουν. Ειναι γεγονος. Ταξιδεψα με aegean... δεν παιζει να χωρεσουν οι χειραποσκευες στα ντουλαπια. Εγω τις εστειλα ιμαντα και στο πηγαινε και στο γύρνα για να ειμαι ήσυχος. EDIT : Εχω θεμα με τις ημερομηνιες των post. Ειναι γεγονός! 6 ταξίδια φέτος ,ένα aegean 5 wizz (μεγάλοι φραγκοφονιάδες),δεν ελέγχθηκε καμία αποσκευή σε κανέναν στην πυλη.Οπότε είναι στην τύχη το θέμα.
poulinos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 On 09/10/2023 at 08:59, andreaspA said: Να πληρωσει 20€ δηλαδη, για να μην ρισκαρει να πληρωσει 29€ ? Παντως στα αεροπλανα καποιοι το τερματιζουν. Ειναι γεγονος. Ταξιδεψα με aegean... δεν παιζει να χωρεσουν οι χειραποσκευες στα ντουλαπια. Εγω τις εστειλα ιμαντα και στο πηγαινε και στο γύρνα για να ειμαι ήσυχος. EDIT : Εχω θεμα με τις ημερομηνιες των post. Ειναι γεγονός! μπορει να εχουν αλλαξει οι τιμες απο περυσι. γενικοτερα αν κλεισεις μια αποσκευη μαζι με το εισιτηριο εχει μια χ τιμη.αν την κλεισεις μετα μπορει να εχει χ + κατι και αν την πληρωσεις στο ελεγχο των εισιτηριων τοτε ειναι συνηθως χ + πολλλαααα
tzotzo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, poulinos said: μπορει να εχουν αλλαξει οι τιμες απο περυσι. γενικοτερα αν κλεισεις μια αποσκευη μαζι με το εισιτηριο εχει μια χ τιμη.αν την κλεισεις μετα μπορει να εχει χ + κατι και αν την πληρωσεις στο ελεγχο των εισιτηριων τοτε ειναι συνηθως χ + πολλλαααα νομιζω βγηκε μια ευρωπαικη οδηγια που πλεον κατι αλλαζει στις χειραποσκευες
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 25 minutes ago, tzotzo said: νομιζω βγηκε μια ευρωπαικη οδηγια που πλεον κατι αλλαζει στις χειραποσκευες ναι οτι δεν θα χρεωνεται εξτρα διοτι θεωρειται αναποσπαστο κομματι,κατι τετοιο.μενει να το δουμε στην πραξη και με τι παραθυρακια θα το υλοποιησουν οι αεροπορικες αν τελικα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα