Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα turbo x και του περασα τα 10ρια,μου πεταει μαυρη οθονη στο ξεκινημα,αλλα αν συνδεσω ενα καλωδιο hdmi εχω εικονα σε οθονη,μπαινει στο bios δειχνει κανονικα,καμια ιδεα τι να φταιει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kremenarasi είπε

Bios update.

Σου βγάζει σφάλμα το intel HD 

Να φανταστώ ότι ήταν με WINDOWS 8 το λάπτοπ;

win7 ειχε,ναι μπορει να θελει bios update.Ενα bug που κανει ειναι οτι οταν κανω επαννεκινηση πεταει μαυρη οθονη στο ξεκινημα,ενω αν κανω τερματισμο ανοιγει κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2022 στις 3:19 ΜΜ, bilythekid είπε

win7 ειχε,ναι μπορει να θελει bios update.Ενα bug που κανει ειναι οτι οταν κανω επαννεκινηση πεταει μαυρη οθονη στο ξεκινημα,ενω αν κανω τερματισμο ανοιγει κανονικα.

Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Επιλογές παροχής ενέργειας\Ρυθμίσεις συστήματος

Πατα στην ασπιδα που λεει Αλλαγη των ρυθμισεων που δεν ειναι διαθεσιμες αυτην τη στιγμη και ξετικαρισε το κουτακι ενεργοποιηση γρηγορης εκκινησης (προτεινεται)

Στιγμιότυπο οθόνης (5).png

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να πω και κατι αλλο, πολλοι στο bios στην επιλογη που λεει πχ (Windows 8 η αλλο λειτουργικο) επειδη βαζουν πχ 10αρια επιλεγουν το αλλο λειτουργικο, οχι ειναι λαθος αυτο αλλα ειναι και λαθος που στο bios εχουν αριθμο επρεπε για να μην μπερδευεται ο κοσμος να γραφει σκετο Windows οχι Windows 8

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...