solution1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Έχει κανείς καμία ιδέα από πού μπορώ να προμηθευτώ μεταλλική ακτίνα μήκους 2μ περίπου; Η ιδέα είναι να μπορώ να την κόψω εύκολα ακριβώς στο μήκος που θέλω μ' έναν απλό κόφτη. Με μια γρήγορη ματιά, δε βρηκα σε Praktiker & Leroy, ούτε γνώριζαν Ευχαριστώ
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Τι είναι η μεταλλική ακτίνα? Ράβδο/βέργα μάλλον θες να πεις. Αρχικά πες τι θέλεις να το κάνεις. Τι υλικό να είναι και σε τι διάμετρο
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Βάλε μια φωτό απο το τι θες να αγοράσεις .
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, solution1 είπε Καλησπέρα σε όλους Έχει κανείς καμία ιδέα από πού μπορώ να προμηθευτώ μεταλλική ακτίνα μήκους 2μ περίπου; Η ιδέα είναι να μπορώ να την κόψω εύκολα ακριβώς στο μήκος που θέλω μ' έναν απλό κόφτη. Με μια γρήγορη ματιά, δε βρηκα σε Praktiker & Leroy, ούτε γνώριζαν Ευχαριστώ Ούτε εμεις γνωριζουμε ετσι όπως τα περιγράφεις Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από NikosKallithea
solution1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, αρχικά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων Τι θέλω να κάνω: Έχω ένα κιόσκι τύπου Το οποίο με τα χρόνια, έχει χαλαρώσει το ύφασμα με αποτέλεσμα να μαζεύει νερά όταν βρέχει (κάνει κοιλιά σε 2 πλευρές εκατέρωθεν) Θέλω να βάλω μία αντιρίδα στη μέση από αυτές τις πλευρές ώστε να δώσω ένα θολωτό σχήμα στο ύφσμα, στο σημείο που μαζεύονται τα νερά. (όπως έχουν οι σκηνές ή οι ομπρέλες) Ψάχνω την πιο λεπτή μεταλλική βέργα/ράβδο η οποία να είναι δύσκαμπτη, όχι άκαμπτη τελείως Φαντάζομαι κάτι σε διάμετρο ακτίνας ποδηλάτου ή ομπρέλας. Επίσης, δε θέλω να είναι άκαμπτη τελείως. Θέλω να είναι δύσκαμπτη. Δηλαδή όταν προσπαθήσω να την λυγίσω στη μέση, πιάνοντας τα 2 άκρα της, θέλω να έχει αντίσταση και να σχηματίσει αψίδα. Αλλά αν εφαρμόσω αρκετή δύναμη, θέλω να λυγίσει (όχι να σπάσει) Εναλλακτικά, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και μια πλατιά "ράβδο" (έλασμα) Και πάλι ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από solution1 1
bill999r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Σε ένα οποιοδήποτε σιδεραδικο θα βρεις αυτό που θέλεις.
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, bill999r είπε Σε ένα οποιοδήποτε σιδεραδικο θα βρεις αυτό που θέλεις. Δηλαδή κατάλαβες τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει? Εγώ πάντως δεν κατάλαβα
spooker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Το πρόβλημα αυτό λύνεται με μερικές τρύπες χαμηλά ώστε να φεύγουν γρήγορα τα νερά και να μην σακουλιαζει.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Θα κοιτάξεις εκεί που πουλάνε τέτοιες τέντες και σκηνές.Ακόμα και πλαστικός σωλήνας λεπτός σκληρός κάνει για αυτό που θες.
bill999r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Δηλαδή κατάλαβες τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει? Εγώ πάντως δεν κατάλαβα Εντάξει στο τελευταίο μήνυμα το περιέγραψε αναλυτικά. 2 ώρες πριν, solution1 είπε Καλημέρα, αρχικά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων Τι θέλω να κάνω: Έχω ένα κιόσκι τύπου Το οποίο με τα χρόνια, έχει χαλαρώσει το ύφασμα με αποτέλεσμα να μαζεύει νερά όταν βρέχει (κάνει κοιλιά σε 2 πλευρές εκατέρωθεν) Θέλω να βάλω μία αντιρίδα στη μέση από αυτές τις πλευρές ώστε να δώσω ένα θολωτό σχήμα στο ύφσμα, στο σημείο που μαζεύονται τα νερά. (όπως έχουν οι σκηνές ή οι ομπρέλες) Ψάχνω την πιο λεπτή μεταλλική βέργα/ράβδο η οποία να είναι δύσκαμπτη, όχι άκαμπτη τελείως Φαντάζομαι κάτι σε διάμετρο ακτίνας ποδηλάτου ή ομπρέλας. Επίσης, δε θέλω να είναι άκαμπτη τελείως. Θέλω να είναι δύσκαμπτη. Δηλαδή όταν προσπαθήσω να την λυγίσω στη μέση, πιάνοντας τα 2 άκρα της, θέλω να έχει αντίσταση και να σχηματίσει αψίδα. Αλλά αν εφαρμόσω αρκετή δύναμη, θέλω να λυγίσει (όχι να σπάσει) Εναλλακτικά, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και μια πλατιά "ράβδο" (έλασμα) Και πάλι ευχαριστώ Πάντως εάν δεν θες να κάνεις τροποποιήσεις κ προσθήκες μπορείς απλά να διορθώσεις τον σκελετό ώστε να ξανατεντωθει το ύφασμα. Μπορείς να προσθέσεις δακτυλίδια μεταξύ κάθε μουφας ώστε να επεκτείνεις τον σκελετό τόσο ώστε να τεντώνει το ύφασμα. Ή ακόμη κ χωρίς μεταλλικά δακτυλίδια μπορείς απλά να βάλεις μεταλλικούς πυρους στα σημεία ενώσεις ώστε να ρυθμίσεις το τελικό σημείο που θηλυκωνουν.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αυτη η τεντα πρεπει να ειναι και ελαφριά, δεν μπορείς να προσθέτεις σίδερα και βαρη, προσπάθησε να την επισκευάσεις. Δεν για σωλήνες αλουμινίου
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 40 λεπτά πριν, bill999r είπε Εντάξει στο τελευταίο μήνυμα το περιέγραψε αναλυτικά. Το ξαναδιάβασα, σαν να χεις δίκιο @solution1: Ίσως σου κάνει βέργα από ατσαλόσυρμα, σε καταστήματα με βιομηχανικά είδη θα βρεις. http://www.reppas.gr/store/index.php?main_page=index&cPath=3032 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα