nikosfr44 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, εχω βάλει Ίντερνετ με κεραία της εταιρίας Nichtech. Έχω πάρει και ένα ρουτερ tp link archer C80. Όλα καλά από θέματα ταχύτητας και σύνδεσης. Το πρόβλημα μου είναι ότι έχω iptv και δεν παίζει μέσω wifi. Όταν ανοιγω το iptv στο κινητό μέσω data η κάνω hotspot το κινητό στην τηλεόραση και την συνδεω στο wifi του κινητού παίζει κανονικά. Οταν όμως συνδέω συσκευές στο ρουτερ μέσω wifi δεν παίζει το iptv ενώ το Ίντερνετ υπάρχει κανονικά με μαξ ταχύτητα. Υπαρχουν ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; Προτεραιότητα μου είναι να συνδέομαι μέσω wifi και όχι Ethernet χωρισ Βέβαια να ξέρω αν παίζει κ με καλώδιο.. Ειμαι λίγο άσχετος με αυτά… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Θα πρέπει να απευθυνθείς στον πάροχο. Προφανώς είσαι πίσω από ΝΑΤ και κόβει πρωτόκολλα επικοινωνίας για την λειτουργία του IPTV μέσω της ασύρματης σύνδεσης που σου δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα