power_1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα .Μετα απο συνηχεις αποσυνδεσεις (ουσιαστικα χωρις συνδεση ιντερνετ ) για 6 μερες και την επισκεψη τεχνικου του οτε που μετρησε τι γραμμη κι ειπε ειναι οκ μεχρι τον κατανεμητη(δυπλοκατοικια) και καλο ειναι να αλλαξω το εξωτερικο καλωδιο (περιπου 10 μετρα ) γιατι βλεπει οτι δεν ειναι καθαρη. Εχω μετα την διακοπη χαμηλοτερη ταχυτητα συνχρονισμου (απο 14mbs σε 9-1mbs) συνδεση ΑDSL οταν πηρα στην τεχνικη υποστηριξη και εκαναν προσπαθεια να ανεβασουν το download ειχα συνεχεις αποσυνδεσεις και το επανεφερε σε χαμηλωτερη ταχυτητα χωρις αποσυνδεσεις εκτος οταν σηκωνω τοτηλεφωνο ) αυξημενα ping 50-60 ,θορυβο στο τηλεφωνο κι οταν χτυπησει το τηλεφωνο κι το συκωσω κοβεται το ιντερνετ (επανερχεται οταν κλησω το τηλεφωνο). Δοκιμασα διαφορετικα φιλτρακια δεν αλλαξε κατι Αφαιρεσα το φιλτρακια (εχω ενα σταθερο τηλεφωνο) κι συνδεσα το ρουτερ απευθειας στη μια μπριζα που εχω δεν αλαξε ο αριθμος των ping ουτε η ταχυτητα internet . α) Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω το καλωδιο το εξωτερικο ?( ειναι παλιο utp χωρις pet και δυπλα διπλα με το καλωδιο της δεη ) β) Να αλλαξω μπριζα τηλεφωνου ? γ) να ζητησω κατι απο την τεχνικη υποστηριξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Εχεις πολλά προβλήματα στο εσωτερικό σου δικυο, δεν ειναι μονο το καλώδιο, καλεσε ενα ηλεκτρολόγο να στα φτιάξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, power_1 είπε α) Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω το καλωδιο το εξωτερικο ?( ειναι παλιο utp χωρις pet και δυπλα διπλα με το καλωδιο της δεη ) Δίπλα-δίπλα με το καλώδιο της ΔΕΗ πρέπει να αλλαχθεί προχθές κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αλλαξε το καλώδιο απο τον κατανεμητη μεχρι την μπριζα του σπιτιού σου και επίσης το καλώδιο που ενώνει την μπριζα με το ρουτερ και επίσης σπλιτερ ή φίλτρο/α αν δεν έχεις σπλιτερ. Και μετα αν συνεχίσει το πρόβλημα αναφέρεις στο πάροχο οτι άλλαξες καλώδιο, σπλιτερ, μπριζες κλπ.. Αρα εισαι οκ απο καλωδίωση.. ωστε ετσι να αρχίσουν να ψάχνουν την βλάβη στο δίκτυο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 9:53 ΜΜ, power_1 είπε Καλησπερα .Μετα απο συνηχεις αποσυνδεσεις (ουσιαστικα χωρις συνδεση ιντερνετ ) για 6 μερες και την επισκεψη τεχνικου του οτε που μετρησε τι γραμμη κι ειπε ειναι οκ μεχρι τον κατανεμητη(δυπλοκατοικια) και καλο ειναι να αλλαξω το εξωτερικο καλωδιο (περιπου 10 μετρα ) γιατι βλεπει οτι δεν ειναι καθαρη. Εχω μετα την διακοπη χαμηλοτερη ταχυτητα συνχρονισμου (απο 14mbs σε 9-1mbs) συνδεση ΑDSL οταν πηρα στην τεχνικη υποστηριξη και εκαναν προσπαθεια να ανεβασουν το download ειχα συνεχεις αποσυνδεσεις και το επανεφερε σε χαμηλωτερη ταχυτητα χωρις αποσυνδεσεις εκτος οταν σηκωνω τοτηλεφωνο ) αυξημενα ping 50-60 ,θορυβο στο τηλεφωνο κι οταν χτυπησει το τηλεφωνο κι το συκωσω κοβεται το ιντερνετ (επανερχεται οταν κλησω το τηλεφωνο). Δοκιμασα διαφορετικα φιλτρακια δεν αλλαξε κατι Αφαιρεσα το φιλτρακια (εχω ενα σταθερο τηλεφωνο) κι συνδεσα το ρουτερ απευθειας στη μια μπριζα που εχω δεν αλαξε ο αριθμος των ping ουτε η ταχυτητα internet . α) Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω το καλωδιο το εξωτερικο ?( ειναι παλιο utp χωρις pet και δυπλα διπλα με το καλωδιο της δεη ) β) Να αλλαξω μπριζα τηλεφωνου ? γ) να ζητησω κατι απο την τεχνικη υποστηριξη? Πρώτο και καλύτερο φίλε μου να αλλάξεις εταιρία με την πρώτη ευκαιρία. Τις έχω δοκιμάσει όλες και είναι η χειρότερη με διαφορά. Εγω τους καλεσα για χαμηλή ταχύτητα και μου το έκοψαν εντελώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια ηρθαν σημερα μαζι συνεργειο ΟΤΕ κι Nova πρωτη φορα βλεπω τετoια συνεργασια μεταξυ τους ,ο ενας αποκαλουσε τον αλλο ξαδελφο.Ελεξαν μαζι την γραμμη στην εισοδο του σπιτιου ,τον κατανεμιτη ,το dslam(καφαο ) κι ηταν τελικα μια φυσα(που ειχε χαλασει) που αλλαξαν στο αστικο κεντρο(nova) κι τωρα ειναι ολα οπως πριν. Εχω 14+ download 0,8 upload (adsl)δεν εχει θορυβο η γραμμη κι δεν πεφτει το ιντερνετ οταν μιλαω στο τηλεφωνο. 8 ημερες για να ληθει το προβλημα οριστικα πιστευω. Δεν εφταιγε η εσωτερικη καλωδιωση για το προβλημα .Αν θελησω για vdsl καλα εινι να την αλλαξω . Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από power_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, power_1 είπε Παιδια ηρθαν σημερα μαζι συνεργειο ΟΤΕ κι Nova πρωτη φορα βλεπω τετoια συνεργασια μεταξυ τους ,ο ενας αποκαλουσε τον αλλο ξαδελφο.Ελεξαν μαζι την γραμμη στην εισοδο του σπιτιου ,τον κατανεμιτη ,το dslam(καφαο ) κι ηταν τελικα μια φυσα(που ειχε χαλασει) που αλλαξαν στο αστικο κεντρο(nova) κι τωρα ειναι ολα οπως πριν. Εχω 14+ download 0,8 upload (adsl)δεν εχει θορυβο η γραμμη κι δεν πεφτει το ιντερνετ οταν μιλαω στο τηλεφωνο. 8 ημερες για να ληθει το προβλημα οριστικα πιστευω. Δεν εφταιγε η εσωτερικη καλωδιωση για το προβλημα .Αν θελησω για vdsl καλα εινι να την αλλαξω . 8 μερες καλα ειναι... Και εγω adsl εχω απο Vodafone κοντα στα 14-15 mbps συγχρονίζει αλλα εχω αποσυνδεσεις το τελευταίο μηνα(3-4 την ημέρα) και πολλα crc και κολλήματα/ αστάθεια στην γραμμή.. Το άφησα μήπως στρώση μονο του αλλά θα το δηλώσω βλαβη σύντομα. Παλιότερα που είχε βλάβη εκανε καμια βδομάδα να το φτιάξουν αντε να δούμε παλι τώρα ποσο θα κάνουν.. 🤕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, power_1 είπε Παιδια ηρθαν σημερα μαζι συνεργειο ΟΤΕ κι Nova πρωτη φορα βλεπω τετoια συνεργασια μεταξυ τους ,ο ενας αποκαλουσε τον αλλο ξαδελφο.Ελεξαν μαζι την γραμμη στην εισοδο του σπιτιου ,τον κατανεμιτη ,το dslam(καφαο ) κι ηταν τελικα μια φυσα(που ειχε χαλασει) που αλλαξαν στο αστικο κεντρο(nova) κι τωρα ειναι ολα οπως πριν. Εχω 14+ download 0,8 upload (adsl)δεν εχει θορυβο η γραμμη κι δεν πεφτει το ιντερνετ οταν μιλαω στο τηλεφωνο. 8 ημερες για να ληθει το προβλημα οριστικα πιστευω. Δεν εφταιγε η εσωτερικη καλωδιωση για το προβλημα .Αν θελησω για vdsl καλα εινι να την αλλαξω . Εντάξει έπεσες στην περίπτωση να βρεθούν όντως τα ξαδερφια από το χωριό για δουλειά στην Αθήνα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Στο δικό μου συνδυαστικο ραντεβού για χαμηλή ταχύτητα, μου έκοψαν εντελώς τη σύνδεση και δε δηλωθηκε ως βλάβη από κανέναν. 13 μέρες χωρίς ίντερνετ σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαλλον ημουν πολυ αισιοδοξος 7 ωρες κρατησε το....... ονειρο ( ταχυτητα 14+ ) γιατι μετα αρχισε ο εφιαλτης ...στο δρομο με το ιντερνετ και εμεινα στον ...ασσο .Δεν εχω ιντερνετ και παλι απο χθες δεν συνχρονιζει καν στη γραμμη .Ασε που αρχισε να .... σφυριζει το τηλεφωνο το αποσυνδεσα αφαιρεσα σπλιτερ ...τιποτα ,παλι μουλαρωσε η γραμμη.Λετε μοιπως να φταιει το σταθερο τηλεφωνο .Να το αντικαταστησω ? 9 ώρες πριν, tryf3 είπε Εντάξει έπεσες στην περίπτωση να βρεθούν όντως τα ξαδερφια από το χωριό για δουλειά στην Αθήνα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Στο δικό μου συνδυαστικο ραντεβού για χαμηλή ταχύτητα, μου έκοψαν εντελώς τη σύνδεση και δε δηλωθηκε ως βλάβη από κανέναν. 13 μέρες χωρίς ίντερνετ σήμερα. Δεν επικοινωνησες με τον παροχο σου τι σου λενε? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από power_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Φυγε απο την νοβα να βρεις την υγειά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Αν δεν αλλάξεις την εσωτερική καλωδίωση όπου και να πας δεν πρόκειται να δεις φως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryf3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, power_1 είπε Μαλλον ημουν πολυ αισιοδοξος 7 ωρες κρατησε το....... ονειρο ( ταχυτητα 14+ ) γιατι μετα αρχισε ο εφιαλτης ...στο δρομο με το ιντερνετ και εμεινα στον ...ασσο .Δεν εχω ιντερνετ και παλι απο χθες δεν συνχρονιζει καν στη γραμμη .Ασε που αρχισε να .... σφυριζει το τηλεφωνο το αποσυνδεσα αφαιρεσα σπλιτερ ...τιποτα ,παλι μουλαρωσε η γραμμη.Λετε μοιπως να φταιει το σταθερο τηλεφωνο .Να το αντικαταστησω ? Δεν επικοινωνησες με τον παροχο σου τι σου λενε? Και τι δεν μου έχουν πει μέχρι τώρα. Επόμενο ραντεβού με ΟΤΕ στις 18/10 κι αν έρθουν. Δηλαδή θα είμαι 18 μέρες χωρίς ίντερνετ. Άκουγα για τη Nova αλλά δεν το πίστευα. Τώρα που βιώνω αυτόν τον εφιάλτη κατάλαβα γιατί όλοι την κράζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα