Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dkmaster είπε

Το δοκίμασα μόλις σε redmi note 8 και δεν λειτουργεί (όπως ήταν λογικό). Με τα χρόνια έχουν αφαιρεθεί, κλειδωθεί πολλές adb εντολές για λόγους "ασφαλείας" και πλέον αυτό το πρόγραμμα είναι ξεπερασμένο.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει όλες τις εντολές αυτό είναι αλήθεια.

Παρόλα αυτά μερικές λειτουργούν ακόμα και μπορείς να κάνεις κάποια βασικά πράγματα.

Ναι σίγουρα έχουν περάσει τα χρόνια(2014-2022).

Όπως είπα με usb & otg θα γίνει δουλειά,απλά εγώ δεν τα έχω δουλέψει.

Φυσικά εφόσον έχει ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα ΟΕΜ 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν έχω χρησιμοποιήσει όλες τις εντολές αυτό είναι αλήθεια.

Παρόλα αυτά μερικές λειτουργούν ακόμα και μπορείς να κάνεις κάποια βασικά πράγματα.

Ναι σίγουρα έχουν περάσει τα χρόνια(2014-2022).

Όπως είπα με usb & otg θα γίνει δουλειά,απλά εγώ δεν τα έχω δουλέψει.

Φυσικά εφόσον έχει ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα ΟΕΜ 

Μία μικρή παρένθεση για το OTG επειδή μου έτυχε πρόσφατα σε ένα OPPO. Υπάρχουν ορισμένα κινητά που για λόγους ασφαλείας πρέπει να ενεργοποιήσεις το OTG μέσα από το μενού "Επιλογές Προγραμματιστή" όπως το usb debugging, και επίσης σε κάποια υπάρχει και επιλογή το OTG να είναι μόνο για αποθηκευτικό χώρο και θα πρέπει να αλλάξει από τον χρήστη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dkmaster είπε

Μία μικρή παρένθεση για το OTG επειδή μου έτυχε πρόσφατα σε ένα OPPO. Υπάρχουν ορισμένα κινητά που για λόγους ασφαλείας πρέπει να ενεργοποιήσεις το OTG μέσα από το μενού "Επιλογές Προγραμματιστή" όπως το usb debugging, και επίσης σε κάποια υπάρχει και επιλογή το OTG να είναι μόνο για αποθηκευτικό χώρο και θα πρέπει να αλλάξει από τον χρήστη.

Στο δικό μου(1+6) υπάρχει αυτή η επιλογή και μπορείς να κάνεις ότι θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...