nikosl86 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους ,έχω ένα θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει !πρόσφατα μετά από πτώση το realme 7 pro έσπασε η οθόνη του και μαύρισε τελείως.επειδη ανέβαινε πολύ το κόστος αγόρασα το gt 2 και θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα στο καινούργιο.ξερετε κάποια εφαρμογή ή κάποιο κατάστημα που θα μπορώ να απευθυνθώ; ευχαριστώ πολύ!!
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Αν βάλεις το gmail σου δεν τα μεταφέρει;
GATE123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, nikosl86 είπε Καλησπέρα σε όλους ,έχω ένα θέμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει !πρόσφατα μετά από πτώση το realme 7 pro έσπασε η οθόνη του και μαύρισε τελείως.επειδη ανέβαινε πολύ το κόστος αγόρασα το gt 2 και θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα στο καινούργιο.ξερετε κάποια εφαρμογή ή κάποιο κατάστημα που θα μπορώ να απευθυνθώ; ευχαριστώ πολύ!! Εάν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα ΟΕΜ κάτι θα γίνει.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Ή αν δεν εχεις backup αστα να πανε, μονο η αντιπροσωπεία μπορεί
nikosl86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δεν θυμάμαι καθόλου αν τα έχω ενεργοποιήσει ,με το gmail δούλεψε αλλά ψάχνω να βρω τρόπο και για τα αρχεία
utchihasassuke Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 9:18 ΜΜ, nikosl86 είπε Δεν θυμάμαι καθόλου αν τα έχω ενεργοποιήσει ,με το gmail δούλεψε αλλά ψάχνω να βρω τρόπο και για τα αρχεία Ένας φίλος πήγε σε Πακιστανό δίπλα στον ηλεκτρικό της Ομόνοιας, και συνεννοήθηκε μαζί του, έβαλε οθόνη "στον αέρα" και του πήρε 20 ευρώ για να του μεταφέρει τα πάντα με το Samsung mobile connect (ήταν Samsung το νέο του τηλέφωνο). Δεν σου λέω πήγαινε πλήρωσε 20€, αλλά αν δοκίμασες όλα τα άλλα και δεν βρήκες άκρη...
nikosl86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! μόλις βγάλω άκρη θα σας πω!
dimitrakis1980 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Άνοιγμα (απο κάποιον τεχνικό φαντάζομαι), τοποθέτηση λειτουργικής οθόνης στον αέρα (για να μπορείς να δώσεις πρόσβαση) και σύνδεση με υπολογιστή. Απο εκεί μπορείς να πάρεις ότι θέλεις. Όλο το tree από το κινητό και με ένα contacts export και τις επαφές σου.
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Στις 12/10/2022 στις 12:15 ΠΜ, GATE123 είπε Εάν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το ξεκλείδωμα ΟΕΜ κάτι θα γίνει. Σε αυτή την περίπτωση πως τα σώζεις; Αν θέλει δηλαδή κάποιος να το επιχειρήσει μόνος του.
GATE123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Σε αυτή την περίπτωση πως τα σώζεις; Αν θέλει δηλαδή κάποιος να το επιχειρήσει μόνος του. Εννοείς εάν έχει ενεργοποιήσει αυτά που είπα και θες τον τρόπο. https://www.doctorandroid.gr/2014/06/control-broken-android-screen.html?m=1 1
Tsilitheo2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Εννοείς εάν έχει ενεργοποιήσει αυτά που είπα και θες τον τρόπο. https://www.doctorandroid.gr/2014/06/control-broken-android-screen.html?m=1 Ειλικρινά.... Άρθρο του '14 για κινητα του '22;;;. Κοιτας ποτέ ημερομηνία;;; Ή απλα βαζεις λινκς απλα για να δινεις απάντηση που δεν υπάρχει και ποτέ δεν θα δουλέψει.... Ακομα και το '14 ,ο τρόπος που δινεις δεν θα δουλευε... Αλλα να υποθεσω τον εχεις τεσταρει.... Ελεος πια 1
GATE123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ειλικρινά.... Άρθρο του '14 για κινητα του '22;;;. Κοιτας ποτέ ημερομηνία;;; Ή απλα βαζεις λινκς απλα για να δινεις απάντηση που δεν υπάρχει και ποτέ δεν θα δουλέψει.... Ακομα και το '14 ,ο τρόπος που δινεις δεν θα δουλευε... Αλλα να υποθεσω τον εχεις τεσταρει.... Ελεος πια Επειδή το έχω κάνει και έχει δουλέψει το πρότεινα. Επίσης ξέρω ότι το άρθρο είναι του 14. Και τότε το είχα δουλέψει. Νομίζεις ότι αυτά που δίνω δεν τα έχω τσεκάρει? Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει τρόπος με καλώδιο USB ή με OTG αλλά δεν τα έχω δουλέψει για να έχω γνώμη για να τα δώσω σε κάποιον. Πόσα χρόνια με ξέρεις? Εάν λοιπόν θες να λες κάτι καλύτερα τσεκαρισε το εσύ πρωτα δες εάν δουλεύει και μετά κάνε την κριτική σου. Φιλάκια μανάρι μου και καλή δουλειά. 😉😘 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από GATE123
tarantules Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Το συγκεκριμένο κινητό έχει υποδοχή για κάρτα microsd.Μέγα σφάλμα εαν δεν αποθηκεύεις τα δεδομένα εκεί (τη στιγμή που δεν έχεις κάνει κάπου αλλού backup).Πάντα απέριπτα όσα κινητά κατήργησαν την υποδοχή για microsd card και ο βασικότερος λόγος ήταν αυτός.Έχω και προγράμματα για data recovery όπως το FoneDog Toolkit ,το MOBILedit Forensic Express Pro και το Wondershare MobileGo , αλλά ακόμα και αυτά προυποθέτουν να έχεις ενεργοποιήσει στο developers mode το usb debuging διαφορετικά δεν σου δίνει πρόσβαση σε κινητό με χαλασμένη οθόνη.
dkmaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, tarantules είπε Το συγκεκριμένο κινητό έχει υποδοχή για κάρτα microsd.Μέγα σφάλμα εαν δεν αποθηκεύεις τα δεδομένα εκεί (τη στιγμή που δεν έχεις κάνει κάπου αλλού backup).Πάντα απέριπτα όσα κινητά κατήργησαν την υποδοχή για microsd card και ο βασικότερος λόγος ήταν αυτός.Έχω και προγράμματα για data recovery όπως το FoneDog Toolkit ,το MOBILedit Forensic Express Pro και το Wondershare MobileGo , αλλά ακόμα και αυτά προυποθέτουν να έχεις ενεργοποιήσει στο developers mode το usb debuging διαφορετικά δεν σου δίνει πρόσβαση σε κινητό με χαλασμένη οθόνη. Το συγκεριμένο MOBILedit Forensic Express Pro κάνει όντως θαύματα με usb debugging ενεργό.
dkmaster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, GATE123 είπε Επειδή το έχω κάνει και έχει δουλέψει το πρότεινα. Επίσης ξέρω ότι το άρθρο είναι του 14. Και τότε το είχα δουλέψει. Νομίζεις ότι αυτά που δίνω δεν τα έχω τσεκάρει? Γνωρίζω επίσης ότι υπάρχει τρόπος με καλώδιο USB ή με OTG αλλά δεν τα έχω δουλέψει για να έχω γνώμη για να τα δώσω σε κάποιον. Πόσα χρόνια με ξέρεις? Εάν λοιπόν θες να λες κάτι καλύτερα τσεκαρισε το εσύ πρωτα δες εάν δουλεύει και μετά κάνε την κριτική σου. Φιλάκια μανάρι μου και καλή δουλειά. 😉😘 Το δοκίμασα μόλις σε redmi note 8 και δεν λειτουργεί (όπως ήταν λογικό). Με τα χρόνια έχουν αφαιρεθεί, κλειδωθεί πολλές adb εντολές για λόγους "ασφαλείας" και πλέον αυτό το πρόγραμμα είναι ξεπερασμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα