geomrk Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αναμένουμε την εμφάνιση του Quest Pro Max με 120hz LTPO οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή
xubuntu Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Και θα κυνηγαει το ονειρο για καμια 20αριά χρόνια ακόμα... οπως το κυνηγάνε οι πιτσιρικάδες με τα μπλιτκοιν.
BertaJourdan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Αυτο που σκεφτηκε ο Ζακεμπεργκ θα ειναι ετοιμο σε καμια 50 χρονια απο τωρα.
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, tegonikos είπε Δεν τα μπερδεύω φίλε μου, για mini led μιλάω και οχι μled. H κορυφαία επιλογή για VR εξαιτίας της σημαντικής διαφοράς στο pixel fill ratio υπερ του, ίσως η κρισιμότερη παράμετρος σε τέτοιες εφαρμογές. Ασε που από εικόνα επίσης παντού καλύτερη και με contrast/μαύρο πολύ κοντά στην oled στην πράξη. Aυτά μέχρι να εξελιχθεί (να χωράνε τα pixel δηλαδή σε τόσο μικρή επιφάνεια) και να γίνει πιο προσιτή η microled, μετά πάπαλα οτιδήποτε άλλο. Βασικά με αυτά που διάβασα στα specs του quest pro θα μιλάμε για την καλύτερη εμπειρία VR που είχαμε ποτέ. Πως ακριβώς έχει καλύτερο pixel fill ratio όταν μιλάμε για μία lcd με mini led για back light που προφανώς και είναι εκαντοντάδες φορές λιγότερα από τα pixel.
MDefender Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει που θα το χρησιμοποιήσω; Θεωρώ ότι αν έρθει ένας στο δρόμο και μου πει χωρίς απειλητικό ύφος 'Δώσε μου 1500 ευρώ γιατί έτσι' θα με πείσει περισσότερο από τον Μαρκ. 1
lordvec Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Έχετε καταλάβει φαντάζομαι ότι για την ώρα το target group του δεν είναι ο Έλληνας φοιτητής/μαθητής; Όχι ότι ντε και καλά θα πιάσει...
bringmevictims Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Άπατη βλέπω να πηγαίνει αυτή ιστοριούλα metaverse
plotolp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Επιτέλους ένα σύγχρονο headset να μπούμε όλοι στον εξελιγμένο κόσμο του metaverse!
Arkin Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Ο Ζάκερμπεργκ έπαθε κάνα εγκεφαλικό και πάει από το κακο στο χειρότερο? Όλο βλακειες όλες οι υπηρεσίες του είναι για τα σκουπίδια όπως της κατάντησε. Τώρα αυτό με το meta verse δεν έχει προηγούμενο στο πόσο πάτο έχει πιάσει.
polaki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, lordvec είπε Έχετε καταλάβει φαντάζομαι ότι για την ώρα το target group του δεν είναι ο Έλληνας φοιτητής/μαθητής; Όχι ότι ντε και καλά θα πιάσει... Για την ώρα, ποιός ακριβώς είναι πιστεύεις εσύ το target group του? Άσε τον Έλληνα φοιτητή, αυτός είναι μόνο target group του Vodafone CU και της Amita Motion, κανείς δεν ασχολείται με την πάρτη του για να βγάλει άμεσα χρήματα. Και οτιδήποτε targeting γίνεται προς αυτό το κοινό, γίνεται μπας και τους πιάσουν πελάτες οι οποίοι όταν δεν είναι πλέον φοιτητές και έχουν και κάνα φράγκο να δώσουν, να παραμείνουν στην υπηρεσία τους. Το συγκεκριμένο εγχείρημα όμως, και δεν αναφέρομαι μόνο στο VR Headset που τα έχουμε μάθει εδώ και ούτε κανείς θυμάται πόσα χρόνια, αλλά το κοινό τους είναι ούτε το 0,0000001% του πληθυσμού, αλλά αναφέρομαι ΓΕΝΙΚΑ στο Metaverse. Η μοναδική χρήση που εγώ με το φτωχό μου μυαλό (γιατί αν ήταν πλούσιο στις σκέψεις μάλλον θα είχα 2-3 ναυτιλιακές ή 4-5 τεχνολογικές εταιρείες) μπορώ να σκεφτώ είναι: 1) άνθρωποι που έχουν άπειρα λεφτά και τα έχουν κάνει ΟΛΑ και μπορούν να τα ξανακάνουν 2 και 3 φορές χωρίς να τους νοιάζει, οπότε ας δοκιμάσουν και αυτό 2) άνθρωποι που μένουν σε ένα κλουβί 1x1 τετραγωνικό, οπότε σου λέει αφού στην κανονική ζωή είμαι μπατίρης, ας "χαθώ" σε έναν ψηφιακό κόσμο. Που θα βρουν τα 1500 αυτοί βέβαια είναι άλλο θέμα 3) Φυλακισμένοι (με δεδομένο ότι τους επιτρέπεται τέτοια ενασχόληση) 4) ΑμΕΑ κάθε λογής για να ξεφύγει το μυαλό τους 5) Καυλάντες με την τεχνολογία γενικά, όπως πχ εμείς εδώ, που θα μπαίναμε 2-3 φορές έτσι να δούμε τί παίζει. Σίγουρα χωρίς το έξοδο των 1500€ βέβαια. Αδυνατώ να σκεφτώ άλλο target group, και επίσης αδυνατώ να σκεφτώ τρόπους που όλο αυτό θα κάνει monetize. Το βιντεάκι/παρουσίαση που έκανε πέρισι ο Zuck, ούτε για trailer αποτυχημένης ταινίας δεν κάνει. 'Οπως έγραψε και ο @Evangelos Anagnostou μόνο για να ηρεμήσει τους επενδυτές, οι οποίοι σίγουρα θα ήταν σε φάση "τί σκατά πληρώνουμε, κάντο μας λίγο λιανά". Σίγουρα ξαναλέω έχω πολύ φτωχό μυαλό σε σχέση με αυτούς, αλλά δεν έχω δει ή διαβάσει έστω *ΕΝΑ* άρθρο που να εξηγεί με απλά λόγια τί ΑΚΡΙΒΩΣ χρήση θα έχει όλο αυτό...
Tetrabitos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Διάβασα και τα σχόλια σας, όλα θα τα δεις στον πλανήτη αλλά έναν να υποστηρίζει Ζούκι και Μπιλ δεν θα δεις. 😄
oraiustepe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Κλασικά ξέρει ο "ειδικός" του Insomnia ότι ειναι σιγουρη αποτυχια και δεν ξερει ο zuckeberg που έχει τοσα δισεκατομμύρια από επιχειρηματικές ιδέες και επενδυτικές κινήσεις. Ακόμα όμως και άπατο να πάει όπως λέτε 1ον) τι τον νοιάζει έχει τόσα δις, λίγα εκατομμύρια λιγότερα δε θα του λείψουν που στην τελική θα τα βγάλει κιόλας πάλι σε χρόνο ρεκόρ και 2ον) αν δεν επενδύσεις σε κάτι δε θα μάθεις ποτέ αν θα πάει καλά ή όχι (εγώ μαζί του). Άλλη μια πρωτοποριακή συσκευή vr (αν και ακριβή, αλλά μιλάμε για κάτι που δεν υπάρχει λογικά μέχρι σήμερα), μετά το quest και το quest 2 που πήγαμε στην ασύρματη τεχνολογία με δικό τους store και κάποια exclusive πλας σύνδεση με steamvr σε τιμή χώμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (κάτοχος του quest 2- αν πας σε ασύρματο δε γυρνάς πίσω). Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι συσκευές της Oculus ήταν πρώτες σε πωλήσεις. Φυσικά δε θα γίνει το ίδιο και με αυτή λόγω τιμής αλλά ξεκινάει κάτι νέο που οι άλλοι θα ακολουθήσουν και μελλοντικά πάλι πρώτη θα είναι όταν γίνει πιο προσβάσιμο αυτό που σκέφτεται. Εξάλλου για value for money εχει το quest 2. 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, oraiustepe είπε Κλασικά ξέρει ο "ειδικός" του Insomnia ότι ειναι σιγουρη αποτυχια και δεν ξερει ο zuckeberg που έχει τοσα δισεκατομμύρια από επιχειρηματικές ιδέες και επενδυτικές κινήσεις. Ακόμα όμως και άπατο να πάει όπως λέτε 1ον) τι τον νοιάζει έχει τόσα δις, λίγα εκατομμύρια λιγότερα δε θα του λείψουν που στην τελική θα τα βγάλει κιόλας πάλι σε χρόνο ρεκόρ και 2ον) αν δεν επενδύσεις σε κάτι δε θα μάθεις ποτέ αν θα πάει καλά ή όχι (εγώ μαζί του). Άλλη μια πρωτοποριακή συσκευή vr (αν και ακριβή, αλλά μιλάμε για κάτι που δεν υπάρχει λογικά μέχρι σήμερα), μετά το quest και το quest 2 που πήγαμε στην ασύρματη τεχνολογία με δικό τους store και κάποια exclusive πλας σύνδεση με steamvr σε τιμή χώμα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό (κάτοχος του quest 2- αν πας σε ασύρματο δε γυρνάς πίσω). Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι συσκευές της Oculus ήταν πρώτες σε πωλήσεις. Φυσικά δε θα γίνει το ίδιο και με αυτή λόγω τιμής αλλά ξεκινάει κάτι νέο που οι άλλοι θα ακολουθήσουν και μελλοντικά πάλι πρώτη θα είναι όταν γίνει πιο προσβάσιμο αυτό που σκέφτεται. Εξάλλου για value for money εχει το quest 2. Βασικά δεν έχασε μόνο λίγα εκατομμύρια με την εμμονή του, αλλά τα 2/3 της αξίας της meta. Τώρα αν πιστεύεις πως δεν τρέχει τίποτα και αυτός ξέρει καλύτερα, το μέλλον θα δείξει. Ίσως να έχεις και δίκιο. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από Retromaniac
oraiustepe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Βασικά δεν έχασε μόνο λίγα εκατομμύρια με την εμμονή του, αλλά τα 2/3 της αξίας της meta. Εξού και η λέξη "επένδυση". Επενδύω σήμερα σε κάτι, ρισκάροντας ίσως και τα 2/3 της εταιρείας μου, επειδή είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το κάτι στο μέλλον θα μου αποφέρει παραπάνω. Γούστο το. Όπως και να χει δε θα πεινάσει και ούτε θα κλείσει η εταιρεία. Εξάλλου για να έχει ρισκάρει τόσα πολλά θα έχει κάνει και τις έρευνες του και θεωρητικά οι πιθανότητες είναι υπέρ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Δεν είμαι εδώ για να τον θεοποιήσω απλά λέω ότι ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας δύσκολα θα έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος που θα έβαζαν μέσα την εταιρεία σε βάθος χρόνου. Γιατί ξανα λέω εκεί φαίνεται η επένδυση και όχι στο τώρα. 1
Retromaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, oraiustepe είπε Εξού και η λέξη "επένδυση". Επενδύω σήμερα σε κάτι, ρισκάροντας ίσως και τα 2/3 της εταιρείας μου, επειδή είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το κάτι στο μέλλον θα μου αποφέρει παραπάνω. Γούστο το. Όπως και να χει δε θα πεινάσει και ούτε θα κλείσει η εταιρεία. Εξάλλου για να έχει ρισκάρει τόσα πολλά θα έχει κάνει και τις έρευνες του και θεωρητικά οι πιθανότητες είναι υπέρ. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Δεν είμαι εδώ για να τον θεοποιήσω απλά λέω ότι ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας δύσκολα θα έκανε ένα τόσο μεγάλο λάθος που θα έβαζαν μέσα την εταιρεία σε βάθος χρόνου. Γιατί ξανα λέω εκεί φαίνεται η επένδυση και όχι στο τώρα. Δεν είναι ακριβώς μεγάλος επιχειρηματίας. Κλεμμένη ιδέα, όταν τα social ήταν ακόμη στις αρχές και υπήρχε χώρος. Αλλά όπως και να έχει, από τα μερικά εκατομμύρια που ανέφερες αρχικά μέχρι τα εκατοντάδες δις που έχασε είναι μία διαφορά αρκετή. Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω βλέποντας την εταιρεία του να κατρακυλά, νομίζω, άποψή μου πάντα, ότι δεν θα έκανε τις ίδιες κινήσεις. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από Retromaniac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα