Fotia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον είναι ανάλογα την περίοδο και διαθεσιμότητα . Σε περιπτωσεις που ξέρω ,καινούριες συνήθως δίνουν σε αντικατάσταση , και αν δεν έχουν επισκευσμένες . Πάντως σε Dell η σειρά P φαίνεται είναι πλεον παρόμοια εδώ και καιρό με την σειρά U , να αξίζει η όποια διαφορά χρημάτων .Τουλαχιστον κάτι άμεσα ορατό.
Desouler Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Πριν προχωρησετε με αγορα του S2721DGFA, επειδη και εγω το κοιτουσα ριξτε μια ματια στα σχολια σε αμαζον και rtings (link) για την κουραση που προκαλει στα ματια σε πολλους χρηστες 2
NiKoSmile Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Προσοχή μόνο γιατί η dell θεωρεί normal να υπάρχουν καμμένα/κολλημένα 3-5 pixels. Δε θα σας αλλάξουν την οθόνη αν βρεθείτε άτυχοι. 2
HateMe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Προσοχή μόνο γιατί η dell θεωρεί normal να υπάρχουν καμμένα/κολλημένα 3-5 pixels. Δε θα σας αλλάξουν την οθόνη αν βρεθείτε άτυχοι. Ισχύει. Εδώ βλέπουν ips glow και backbleed και θεωρούν πως είναι normal. Έχω κάνει ένα thread πρόσφατο με την εμπειρία μου και απ το DELL Hellas support αλλά και από Πολωνία dell support που εκεί ήταν registered η οθόνη μου. Εδώ το link για να δείτε διαφορές του Ελληνικού support 🤡 με του εξωτερικού Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από HateMe 3
Fotia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Αλλοι την εδωσαν πίσω εγκαιρα , και πήραν τα χρήματα τους ,όροι συναλλαγης ισως...
sortie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 14/10/2022 στις 2:06 ΜΜ, NiKoSmile είπε Προσοχή μόνο γιατί η dell θεωρεί normal να υπάρχουν καμμένα/κολλημένα 3-5 pixels. Δε θα σας αλλάξουν την οθόνη αν βρεθείτε άτυχοι. Αυτό ισχύει αν χρησιμοποιήσεις την εμπορική εγγύηση, του κατασκευαστή δηλαδή. Βάσει νομοθεσίας έχεις εγγύηση, που δεν έχει τέτοιους όρους.
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 2:40 ΜΜ, vaggos88 είπε Δεν ξερω αν εχει αλλάξει η πολιτική αντικατάστασης αλλά σε παλαιότερο μοντέλο μου είχαν κανει 2 αντικαταστάσεις με καινούριο Το ίδιο και σε μένα, τον Απρίλιο του 2021. Είχα παλαιότερο μάλιστα μοντέλο (το οποίο είχε καταργηθεί) και μου έστειλαν αυτό.
NiKoSmile Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 23 ώρες πριν, Fotia είπε Αλλοι την εδωσαν πίσω εγκαιρα , και πήραν τα χρήματα τους ,όροι συναλλαγης ισως... Εξαρτάτε από τα κριτήρια της οθόνης σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.
Fotia Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στο link που δόθηκε παραπάνω αναφερεται ότι κάποιος έκανε αλλαγή στο διαστημα που έχει κάθε κατάστημα για αλλαγή προιόντος ή επιστροφή χρημάτων , αν δεν σου αρεσει το προιόν .
iageogr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Τα 6 bright/dark pixels ειναι πολλα, μου κανει πολυ κακη εντυπωση η εγγυηση της DELL... αντιθετα το 1 or more ειναι το ιδανικο και ειναι πολυ καλη η εγγυηση τουλαχιστον στα bright pixels για οσα μοντελα αφορα.... Απο εκει και περα δυσκολευομαι να βρω καποιο λογο για να διαχωρίζουν τα bright με τα dark pixels.
Fotia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Σχετικά είναι όλα . Παλαιότερα καποιες φίρμες εδιναν εγγύηση για 0 pixel ,και χαλαγαν κάποια μοντέλα συνέχεια και ειχες συνέχεια παρε δώσε με αλλαγές ....
stial Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 10:43 ΜΜ, unicore30 είπε Καλησπέρα, φιλικά πάντα οι τιμές του 2020-2021 δεν θα υπάρξουν πάλι... Οποίος περιμένει να πέσουν οι τιμές, θα βλέπει το φόρουμ μετά από 6 μήνες και καταριεται που δεν αγόρασε... Καλησπέρα , φιλικά πάντα : έχεις ειδική ικανότητα να προβλέπεις το μέλλον ή δουλεύεις στο τμήμα sales της Dell?
unicore30 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, stial είπε Καλησπέρα , φιλικά πάντα : έχεις ειδική ικανότητα να προβλέπεις το μέλλον ή δουλεύεις στο τμήμα sales της Dell? Φιλιακα πάντα, δεν χρειάζεται ειδική ικανότητα πρόβλεψης, αλλά απλη μετάφραση όσων συμβαίνουν γύρω μας και συνδυαστική σκέψη.
vaggos88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Αλλαξε και η τιμη στην s2721DGFA. Λογικα με την ζητηση θα την πανε 399 συντομα
7nisiotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Πολλά € πλέον για αυτό το μοντέλο 2 ετών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα