Tasos_Kaim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στον επίσημο μεταπωλητή της Dell στην Ελλάδα υπάρχουν προσφορές σε αρκετές οθόνες και πιο συγκεκριμένα παρατήρησα στις σειρές C - Conference P - Professional U - Ultrasharp Πχ: u3223QE ips black panel που συνήθως παίζει στο χιλιάρικο στο σκρούτζ τώρα έχει 896€. Σημαντική διαφορά. https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSU3223QE/DELL-Monitor-U3223QE-31.5''-4K-IPS-USB-C-HDMI-Display-Port-RJ45-Height-Adjustable-3YearsW ΥΓ1: Δεν αναγράφονται κάπου ως προσφορές, οπότε δεν γνωρίζω αν θα είναι μόνιμες ή για κάποιες μέρες - βδομάδες. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από Tasos_Kaim υστερόγραφο 3
elpenor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι άμεσα διαθέσιμες και με δωρεάν μεταφορικά οι τιμές είναι όντως πολύ καλές. Θέλει όμως email πριν ώστε να υπάρχει γραπτή βεβαίωση ότι δεν είναι εκθεσιακές ούτε επιστροφές. 1
katanalwtis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μαλλον μαζι με τη πτωση τιμων θα ειχαν και καμια πτωση στο πατωμα
umbrella co. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω παντως που κοιταω την S2721DGFA δεν μου δινει καν την επιλογη να τη βαλω στο καλαθι. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από umbrella co.
greekfragma Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 δεν είδα κάτι που να αξίζει....ειδικά συγκρίνοντας με τιμές 2020-2021 των αντίστοιχων φθινοπωρινών περιόδων. Μη πω κιόλας οτι είναι και ελαφρώς τσιμπημένες. 2
_Theo_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, umbrella co. είπε Εγω παντως που κοιταω την S2721DGFA δεν μου δινει καν την επιλογη να τη βαλω στο καλαθι. Καλή τιμή για αυτή την οθόνη αλλά λέει "διαθέσιμο σε 3-4 εβδομάδες".
unicore30 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, greekfragma είπε δεν είδα κάτι που να αξίζει....ειδικά συγκρίνοντας με τιμές 2020-2021 των αντίστοιχων φθινοπωρινών περιόδων. Μη πω κιόλας οτι είναι και ελαφρώς τσιμπημένες. Καλησπέρα, φιλικά πάντα οι τιμές του 2020-2021 δεν θα υπάρξουν πάλι... Οποίος περιμένει να πέσουν οι τιμές, θα βλέπει το φόρουμ μετά από 6 μήνες και καταριεται που δεν αγόρασε... 1
vaggos88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, umbrella co. είπε Εγω παντως που κοιταω την S2721DGFA δεν μου δινει καν την επιλογη να τη βαλω στο καλαθι. Και εγω την ζαχαρώνω καιρο τωρα αυτή. Θα κανω ενα τηλ αύριο να δω τι παίζει. 1
umbrella co. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Εαν καποιος ενδιαφερεται ακομη για την S2721DGFA , μου απαντησαν απο το καταστημα πως αναμενουν παραλαβη μεχρι το τελος του μηνα οποτε και θα ανανεωσουν το αποθεμα online. 1
historland Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Ξεστοκάρισμα/ξεκαθάρισμα ή προεόρτια του Black Friday, οπότε θα βγάλουν και πάλι φέτος προσφορές σε κάποιες οθόνες και λαπτοπ από το κατάστημα στο Mall και θα περιμένουμε και πάλι στην ουρά;
vaggos88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, umbrella co. είπε Εαν καποιος ενδιαφερεται ακομη για την S2721DGFA , μου απαντησαν απο το καταστημα πως αναμενουν παραλαβη μεχρι το τελος του μηνα οποτε και θα ανανεωσουν το αποθεμα online. Για το συγκεκριμένο επειδή κάλεσα και εγω και δήλωσα κράτηση μου είπαν μεν οτι περιμένουν παραλαβή την επομένη εβδομάδα αλλα οι κρατήσεις ειναι παρα πολλές και ισως να μη παραλάβω. Επίσης μου ειπαν μπορεί να μην ισχύει η τιμή που ειναι στο site τώρα στα 339
umbrella co. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, vaggos88 είπε Για το συγκεκριμένο επειδή κάλεσα και εγω και δήλωσα κράτηση μου είπαν μεν οτι περιμένουν παραλαβή την επομένη εβδομάδα αλλα οι κρατήσεις ειναι παρα πολλές και ισως να μη παραλάβω. Επίσης μου ειπαν μπορεί να μην ισχύει η τιμή που ειναι στο site τώρα στα 339 Κοιτα, εγω δεν εκανα κρατηση. Θα περιμενω οταν τις φερουν και εαν τις πουλανε ακομη στην ιδια τιμη, θα αγορασω. Διαφορετικα, υπαρχει το BF και τα χριστουγεννα. Ευελπιστω πως ολο και κατι καλο θα βρεθει.
_Theo_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, umbrella co. είπε Κοιτα, εγω δεν εκανα κρατηση. Θα περιμενω οταν τις φερουν και εαν τις πουλανε ακομη στην ιδια τιμη, θα αγορασω. Διαφορετικα, υπαρχει το BF και τα χριστουγεννα. Ευελπιστω πως ολο και κατι καλο θα βρεθει. Πολύ σωστά. Αλλά έστω ότι η συγκεκριμένη έχει την ίδια τιμή (339 €) στην BF, προσωπικά έχω ενδοιασμούς αν θα την αγοράσω. Και αυτό γιατί σε περίπτωση βλάβης, η DELL ΔΕΝ την αντικαθιστά με καινούργια αλλά με refurbished. Μεγάλο μείον αυτό, γιατί κατά τα άλλα έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτό το μοντέλο.
vaggos88 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Πολύ σωστά. Αλλά έστω ότι η συγκεκριμένη έχει την ίδια τιμή (339 €) στην BF, προσωπικά έχω ενδοιασμούς αν θα την αγοράσω. Και αυτό γιατί σε περίπτωση βλάβης, η DELL ΔΕΝ την αντικαθιστά με καινούργια αλλά με refurbished. Μεγάλο μείον αυτό, γιατί κατά τα άλλα έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτό το μοντέλο. Δεν ξερω αν εχει αλλάξει η πολιτική αντικατάστασης αλλά σε παλαιότερο μοντέλο μου είχαν κανει 2 αντικαταστάσεις με καινούριο και μετα refubished. Πολυ ευχαριστημένος απο το support και δεν ασχολήθηκα καν με το μαγαζί που το αγόρασα. Απευθείας με dell μιλούσα.
DownUNDERground Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Γενικά μιλώντας πάντως, η DELL έχει από τα καλύτερα σέρβις συνολικά σαν εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα