Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον επίσημο μεταπωλητή της Dell στην Ελλάδα υπάρχουν προσφορές σε αρκετές οθόνες και πιο συγκεκριμένα παρατήρησα στις σειρές 

C - Conference
P - Professional
U - Ultrasharp

Πχ: u3223QE ips black panel που συνήθως παίζει στο χιλιάρικο στο σκρούτζ τώρα έχει 896€. Σημαντική διαφορά.
https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSU3223QE/DELL-Monitor-U3223QE-31.5''-4K-IPS-USB-C-HDMI-Display-Port-RJ45-Height-Adjustable-3YearsW

ΥΓ1: Δεν αναγράφονται κάπου ως προσφορές, οπότε δεν γνωρίζω αν θα είναι μόνιμες ή για κάποιες μέρες - βδομάδες. 

Επεξ/σία από Tasos_Kaim
υστερόγραφο
  • Like 3
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι άμεσα διαθέσιμες και με δωρεάν μεταφορικά οι τιμές είναι όντως πολύ καλές. Θέλει όμως email πριν ώστε να υπάρχει γραπτή βεβαίωση ότι δεν είναι εκθεσιακές ούτε επιστροφές.

• Like 1
Δημοσ.

δεν είδα κάτι που να αξίζει....ειδικά συγκρίνοντας με τιμές 2020-2021 των αντίστοιχων φθινοπωρινών περιόδων. Μη πω κιόλας οτι είναι και ελαφρώς τσιμπημένες.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Εγω παντως που κοιταω την S2721DGFA δεν μου δινει καν την επιλογη να τη βαλω στο καλαθι.

Καλή τιμή για αυτή την οθόνη αλλά λέει "διαθέσιμο σε 3-4 εβδομάδες".:(

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

δεν είδα κάτι που να αξίζει....ειδικά συγκρίνοντας με τιμές 2020-2021 των αντίστοιχων φθινοπωρινών περιόδων. Μη πω κιόλας οτι είναι και ελαφρώς τσιμπημένες.

Καλησπέρα, φιλικά πάντα οι τιμές του 2020-2021 δεν θα υπάρξουν πάλι... 

Οποίος περιμένει να πέσουν οι τιμές, θα βλέπει το φόρουμ μετά από 6 μήνες και καταριεται που δεν αγόρασε... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, umbrella co. είπε

Εγω παντως που κοιταω την S2721DGFA δεν μου δινει καν την επιλογη να τη βαλω στο καλαθι.

Και εγω την ζαχαρώνω καιρο τωρα αυτή. Θα κανω ενα τηλ αύριο να δω τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν καποιος ενδιαφερεται ακομη για την  S2721DGFA , μου απαντησαν απο το καταστημα πως αναμενουν παραλαβη μεχρι το τελος του μηνα οποτε και θα ανανεωσουν το αποθεμα online.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεστοκάρισμα/ξεκαθάρισμα ή προεόρτια του Black Friday, οπότε  θα βγάλουν και πάλι φέτος προσφορές σε κάποιες οθόνες και λαπτοπ από το κατάστημα στο Mall και θα περιμένουμε και πάλι στην ουρά;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, umbrella co. είπε

Εαν καποιος ενδιαφερεται ακομη για την  S2721DGFA , μου απαντησαν απο το καταστημα πως αναμενουν παραλαβη μεχρι το τελος του μηνα οποτε και θα ανανεωσουν το αποθεμα online.

Για το συγκεκριμένο επειδή κάλεσα και εγω και δήλωσα κράτηση μου είπαν μεν οτι περιμένουν παραλαβή την επομένη εβδομάδα αλλα οι κρατήσεις ειναι παρα πολλές και ισως να μη παραλάβω.

Επίσης μου ειπαν μπορεί να μην ισχύει η τιμή που ειναι στο site τώρα στα 339

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Για το συγκεκριμένο επειδή κάλεσα και εγω και δήλωσα κράτηση μου είπαν μεν οτι περιμένουν παραλαβή την επομένη εβδομάδα αλλα οι κρατήσεις ειναι παρα πολλές και ισως να μη παραλάβω.

Επίσης μου ειπαν μπορεί να μην ισχύει η τιμή που ειναι στο site τώρα στα 339

Κοιτα, εγω δεν εκανα κρατηση. Θα περιμενω οταν τις φερουν και εαν τις πουλανε ακομη στην ιδια τιμη, θα αγορασω. Διαφορετικα, υπαρχει το BF και τα χριστουγεννα.

Ευελπιστω πως ολο και κατι καλο θα βρεθει.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

Κοιτα, εγω δεν εκανα κρατηση. Θα περιμενω οταν τις φερουν και εαν τις πουλανε ακομη στην ιδια τιμη, θα αγορασω. Διαφορετικα, υπαρχει το BF και τα χριστουγεννα.

Ευελπιστω πως ολο και κατι καλο θα βρεθει.

Πολύ σωστά. Αλλά έστω ότι η συγκεκριμένη έχει την ίδια τιμή (339 €) στην  BF, προσωπικά έχω ενδοιασμούς αν θα την αγοράσω. Και αυτό γιατί σε περίπτωση βλάβης, η DELL ΔΕΝ την αντικαθιστά με καινούργια αλλά με refurbished. Μεγάλο μείον αυτό, γιατί κατά τα άλλα έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτό το μοντέλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _Theo_ είπε

Πολύ σωστά. Αλλά έστω ότι η συγκεκριμένη έχει την ίδια τιμή (339 €) στην  BF, προσωπικά έχω ενδοιασμούς αν θα την αγοράσω. Και αυτό γιατί σε περίπτωση βλάβης, η DELL ΔΕΝ την αντικαθιστά με καινούργια αλλά με refurbished. Μεγάλο μείον αυτό, γιατί κατά τα άλλα έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτό το μοντέλο.

Δεν ξερω αν εχει αλλάξει η πολιτική αντικατάστασης αλλά σε παλαιότερο μοντέλο μου είχαν κανει 2 αντικαταστάσεις με καινούριο και μετα refubished.

Πολυ ευχαριστημένος απο το support και δεν ασχολήθηκα καν με το μαγαζί που το αγόρασα. Απευθείας με dell μιλούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...