NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δεν νομίζω να βρεις άκρη κάπου εξω, θελει γνώσεις και κωδικοποίηση μεσω διαγνωστικού
sambouar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Ψάξε στο AliExpress με τη μάρκα του αυτοκινήτου και θα σου βγάλει συμβατούς αισθητήρες.
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Ο άλλος που έκανε την ζημιά θέλει 50 ευρώ για κάθε αισθητήρα που έσπασε ΛΟΛ. Καλή μπιζνα. Θα σπάω και εγώ πράγματα και θα τα χρεώνω μετά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Στην ελλαδα πρεπει να εισαι δικηγόρος, τοτε να δεις πως τα αλλαζει χωρις κουβεντα. Βαλε ενα δικηγόρο αν εχεις να τον παρει τηλέφωνο 2
haris_216 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 @ts Δεν θέλω να σου κάνω τον δάσκαλο αλλά, γενικά μιλώντας, ανάμεσα στο να δέχεσαι την μ....κια του καθενός και στο "θα δεις τι θα σου κάνω με τον δικηγόρο, τον μπράβο μου, ή ότι άλλο" υπάρχουν κι ενδιάμεσα στάδια. Το σίγουρο, από αυτά που γράφεις είναι ότι σου έκανε μ...κια και άρα πρέπει να την αποκαταστησει και μάλιστα σωστά. Ούτε aftermarket, ούτε μαϊμού. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που σε βλέπω έτοιμο να ψάχνεις λύση για να βάλεις εσύ το χέρι στην τσέπη αλλά είναι κρίμα. Και για σένα, τώρα αλλά και στο μέλλον αφού έχεις αυτό το σκεπτικό, αλλά και για τους άλλους αφού βάζεις το "λιθαράκι" σου για να συνεχίσει ο μαστροΜήτσος να δουλεύει άρπα-κόλα, αφού βλέπει ότι τον παίρνει. Καλή ευκολία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις 2
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα φίλε haris216 έχεις δίκιο στο σκεπτικό σου και γενικά δεν είμαι παθητικός χαρακτήρας .Οταν συνέβη επειδή δεν μου έχει ξανατύχει δεν καταλαβα ότι μπήκα σε περιπέτειες και δεν εδωσα σημασία .Επίσης είχα πάει το καλοκαίρι στην ικαρια και είχα μπει αρκετές φορές σε χωματόδρομους όποτε πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να άλλαξε θέση ο αισθητήρας και έτσι να συνέβη η ζημιά . Να είσαι σίγουρος ότι αν ήξερα τι μέλι γενεσθαι θα απαιτούσα άμεση αλλαγή με αυθεντικό . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα