IKARIWTHS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους ,πήγα να αλλάξω λάστιχα και έφυγαν σε δυο από τα τέσσερα λάστιχα οι αισθητήρες πίεσης ,τους έβαλε οπωσ Όπως ο λαστιχας αλλά τώρα μου δείχνουν ότι το ελαστικό μου είναι σκασμένο χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα .Μπορώ να τους καταργήσω ;
tounion Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Γιατί δεν το πας στον λαστιχά να τους βάλει κανονικά ?? 1
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τον κάλεσα ήδη και μου είπε ότι πρέπει να αλλαχτούν με κόστος 100 ευρώ .Οι ίδιοι δεν ξαναμπαίνουν γιατί δεν μπαίνουν βιδωτά όπως οι περισσότεροι αλλά πριτσινωτα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από IKARIWTHS 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλησπέρα σε όλους ,πήγα να αλλάξω λάστιχα και έφυγαν σε δυο από τα τέσσερα λάστιχα οι αισθητήρες πίεσης ,τους έβαλε οπωσ Όπως ο λαστιχας αλλά τώρα μου δείχνουν ότι το ελαστικό μου είναι σκασμένο χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα .Μπορώ να τους καταργήσω ; After market ειναι οι αισθητήρες ή εργοστασιακοί; Σε τι αυτοκίνητο (αν επιτρέπεται και εφόσον είναι εργοστασιακοί)
Klausx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Βρίσκουν και τα κάνουν μου φαίνεται, δηλαδή πήγες με λειτουργικούς αισθητήρες και έφυγες με χαλασμένους/μη σωστά τοποθετημένους αλλά εντελώς τυχαία δεν φταίει ο τεχνικός που το ρήμαξε αλλά ο αισθητήρας.... Δείξε τους κανένα βίντεο μπας και μάθουν να αλλάζουν λάστιχα σε όσα αυτοκίνητα έχουν αισθητήρες... 4
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι μαλλον εκεί έγινε η ζημιά ,δεν είμαι σίγουρος όμως και ούτε θέλω να τον τρέξω τον άνθρωπο .Αν τους βγάλω εντελώς θα δείχνει το αυτοκίνητο ότι έχω σκασμένο λάστιχο η θα σβήσει η ένδειξη ;
aGka8l Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Τι αμαξι ειναι? Τι παει να πει μπαίνουν πιρτσινωτά? Αν το ηξερε να το ελεγε απο πρίν να πηγαινες αλλου , εγω θα του μανούριαζα , τα 100ευρώ που αναφέρει τα χει βγαλει απο την πώληση των ελαστικών οποτε μην σκας οτι θα τον βάλεις μεσα .. Η ρυθμιση για να φυγει απο το ταμπλό ισως βγαίνει με selectivity dtc (θες προγραμματιστη κοινώς με κόστος πολυ πανω απο τα 100ευρω)
pavloa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαι του επαγγέλματος μπορεί να τους έσπασε την ώρα που άλλαζε τα ελαστικά. Είναι.καθαρα ευθύνη δικιά του και πρέπει να τους αντικαταστήσει με δικά του έξοδα φυσικά, έκανε την μαμακια και σε χρεώνει κιόλας? Οι αισθητήρες είναι με βίδα ή σπάνια με κάποια ασφάλεια. Και αλλάζουν πολύ εύκολα. Ρώτα τον αν έχει διαγνωστικό για αισθητήρες και αν έχει να σου κάνει έλεγχο αν λειτουργούν σωστά. Αν δεν έχει να σε στείλει κάπου να τους τσεκαρεις με δικιά του χρεώσει. Λογικά μέσα από το μενού του αυτοκινήτου σβήνει η ένδειξη αλλά είναι κρίμα να έχεις αισθητήρες και να μην σου δείχνει ένδειξη. Πες λίγο τι μοντελο και χρονολογία παραγωγής είναι και αν είναι εργοστασιακά ή aftermarket. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από pavloa 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Τι μπορει;😁 Ο κλασικός μαστρομητσαρας τους έσπασε όταν έβγαζε ή όταν έβαζε το λάστιχο, πας και του λες να στους φτιάξει χωρις χρέωση 2
IKARIWTHS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά ,το μοντέλο είναι ένα kia rio του 2015 και οι αισθητήρες είναι οι εργοστασιακοί
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα παιδια ,πηγα σε ενα γνμωστο μου βουλκανιζατερ στη γειτονια και εβγαλα τον αισθητηρα πιεσης.Οντως ηταν διαλυμενος μεσα στο λαστιχο. Ο αισθητηρας γραφει πανω 434mhz. Μπορω να βαλω πανω οποιον αισθητηρα θελω αρκει να δουλευει στα 434mhz η πρεπει να κοιταξω και κατι αλλο?
pavloa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλησπερα παιδια ,πηγα σε ενα γνμωστο μου βουλκανιζατερ στη γειτονια και εβγαλα τον αισθητηρα πιεσης.Οντως ηταν διαλυμενος μεσα στο λαστιχο. Ο αισθητηρας γραφει πανω 434mhz. Μπορω να βαλω πανω οποιον αισθητηρα θελω αρκει να δουλευει στα 434mhz η πρεπει να κοιταξω και κατι αλλο? Στο βουλκανιζατερ τι σου είπε όταν πήγες? αυτός έπρεπε να ξέρει και να σου πει.. τεσπα.. Στο κατάστημα ελαστικών που πήγες αν έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να σου αντικαταστήσει τον αισθητήρα με καινούριο... αν δεν έχει τότε κάνε μια έρευνα να δεις ποιο άλλο κατάστημα μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από pavloa
IKARIWTHS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Ο ιδιοκτήτης του βουλκανιζατέρ μου είπε να πάω στην αντιπροσωπεία καλύτερα .Ο άλλος που έκανε την ζημιά θέλει 50 ευρώ για κάθε αισθητήρα που έσπασε .Οποτε έψαξα και βρήκα στο Ίντερνετ διάφορους αισθητήρες πίεσης .Βρήκα και έναν στο eBay που μοιάζει ιδιος με αυτόν που έσπασε και είναι στα 434 mhz που γράφει και ο δικός μου .Η ερώτηση παραμένει ,ταιριάζουν όλοι οι αισθητήρες στα 434mhz η πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Οχι δεν μπορεις να βαλεις ενα οποιονδήποτε αισθητήρα, εκτος της συχνότητας πρεπει να μιλάει με τον υπολογιστη του αυτοκινήτου, εχουν κωδικούς. Αν ηταν τοσο απλο κάθε φορα που πέρναγε ενα αμάξι δίπλα σου με αισθητήρες θα διάβαζε το αυτοκίνητο σου την πίεση του διπλανού. 1
IKARIWTHS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 καταλαβα,γνωριζετε καποιον που να κανει σοβαρη δουλεια η να παω στην αντιπροσωπεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα