Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Δοκιμασε οτι νεο σου τραβηξει την προσοχη,πειραματισου  ( δεν κρινουμε :P )

🤣🤣🤣

Δημοσ.

Φιλαράκι εκτίμησε την μοναξιά από τωρα γιατί όταν θα γυρίσεις στο πατρικό σου μετά από -τουλάχιστον- 4 χρόνια θα φρίξεις γιατί θα έχεις συνηθίσει αλλιώς. Και μην αγχώ όλα είναι μια συνήθεια. Θα σου πω τι έκανα εγώ που δεν είμαι και ιδιάιτερα κοινωνικό άτομο, σχολή στην αρχή πήγαινα σχεδόν συνέχεια(είναι και ο πιο εύκολος τρόπος να αποκομίσεις 2-3 νέους φίλους από εκεί,να πάτε έναν καφέ μετά το μάθημα). Τώρα επειδή ο ελέυθερος χρόνος θα είναι άπειρος, δεν ξέρω πως περνούσες το χρόνο σου αλλά η φάση είναι σειρές/ταινίες μόνος σου ή και με μαζέματα σπίτι. Ένα καλό είναι να ξεκινήσεις μια σειρά με τουλάχιστον 1 άτομο ακόμα για υπάρχει λόγος να έρθει αυτός σε σένα ή εσύ σε αυτόν κτλπ. Μετά είναι να ξεκινήσεις κάποιο άθλημα,γυμναστήριο. Αυτό θα σου αλλάξει την καθημερινότητα και θα σε γεμίσει (ψάξιμο στο ιντερνετ περί αυτού,αλλαγές-παραπάνω ενασχόληση με διατροφή κτλπ,νέο θέμα συζητήσεων με παρεά κτλπ). Τώρα από gaming-club που λες δεν είσαι φαν, μέχρι τώρα τι έκανες τον ελεύθερο χρόνο σου και ιδιαίτερα τα Παρασκευοσαββατοκύριακα;;;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lector είπε

Δεν ξερω αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αλλα μπορεις να σκεφτεις οτι υπαρχουν ατομα που νοσταλγουν αυτη την κατασταση 😁

10 ώρες πριν, Spiroth είπε

Να ήξερες πόσο σε ζηλεύω....

Εγω να δειτε ποσο ζηλευω !!!! Πρωτη μερα μονος στη Θεσσαλονικη ...καποτε !!! Καλα να περασεις !!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, geomrk είπε

Φιλαράκι εκτίμησε την μοναξιά από τωρα γιατί όταν θα γυρίσεις στο πατρικό σου μετά από -τουλάχιστον- 4 χρόνια θα φρίξεις γιατί θα έχεις συνηθίσει αλλιώς. Και μην αγχώ όλα είναι μια συνήθεια. 

Αυτό.

Υπάρχει και το ισχυρό ενδεχόμενο να είσουν ψιλομαμακιας και να μην μπορείς να ζήσεις ώς φυσιολογικός, ανεξάρτητος ΕΝΗΛΙΚΑΣ πλέον.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω να δειτε ποσο ζηλευω !!!! Πρωτη μερα μονος στη Θεσσαλονικη ...καποτε !!! Καλα να περασεις !!!

Πλέον οι περισσότεροι ζηλεύουν εσάς κύριε Γιάννη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, SergioAraujo17 είπε

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που μένω εντελώς μόνος και αισθάνομαι ήδη έντονα μοναξιά στο σπίτι.

Φιλίες έχω χτίσει στο νέο μέρος με παιδιά που βγαίνουμε

Θα έλεγε κανείς οτι το ψέμα είναι κατα βάθος και μία αναζήτηση ηδονής.

Καλή αρχή για 17 ώρες.

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

εννοω οτι ενας ανδρας πρεπει να μαθει να ζει και μονος του. Δεν ειναι γυναικα που παντα θελει να εχει φιλεναδα ή συντροφο ή γατες.

δεν θελουν ολες οι γυναικες παντα καποιον για να ζησουν!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...