SergioAraujo17 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα Συμφορουμιτες, έδωσα φέτος πανελλήνιες και μετακόμισα στο νέο μου φοιτητικό σπίτι. Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω στην πόλη μου και βρίσκομαι αρκετά μακριά από το πατρικό μου (7++ ώρες). Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που μένω εντελώς μόνος και αισθάνομαι ήδη έντονα μοναξιά στο σπίτι. Λόγου χάρη όταν επέστρεψα από τα μαθήματα μου φάνηκε αρκετά περίεργα που δεν είχα κάποιον στο σπίτι για να πω έστω ένα γεια. Φιλίες έχω χτίσει στο νέο μέρος με παιδιά που βγαίνουμε κλπ αλλά δεν είναι τόσο ισχυρές όσο με εκείνες των κολλητών μου στο μέρος μου. Εσείς είχατε περάσει από αντίστοιχο σημείο όταν αρχίζατε την φοιτητική σας ζωή ? Επιπλέον προτείνετε μερικές δραστηριότητες ως φοιτητής πέρα από club ή League Of legend κλπ των οποίων δεν είμαι και τόσο fan. Ακόμα και γενικές συμβουλές για την φοιτητική ζωή που αποκομίσατε από την εμπειρία σας και θέλετε να τις αναφέρετε ειναι ευπρόσδεκτες. 1
rodosf1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Αν σου λείπουν τα αγαπημένα κοντινα πρόσωπα είναι φυσιολογικό. Διάβασμα βιβλιων κ περιοδικών/site εκτός σχολής, καμία βιντεοκληση με φίλους κ οικογένεια πλέον είναι εύκολη. Το πρώτο τετράμηνο κανόνισε κ ενα ταξίδι σπίτι για κανένα 3ημερο 28ης και από το νέο έτος θα σου έχει περάσει η αίσθηση αυτή κατά 99,99%! Καλή αρχή 4
lyda94 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Είσαι στις αρχές, είναι λογικό να νιώθεις έτσι! Σιγά σιγά θα δεθείς και με τους νέους, όλοι στην ίδια κατάσταση είστε! Μπορείς να πας σε κάποιο γυμναστήριο κοντά στη σχολή, ίσως και μαζί με κάποιον συμφοιτητή. Πήγαινε στη βιβλιοθήκη για διάβασμα και στο κυλικείο της σχολής, θα γνωρίσεις και άλλο κόσμο εκεί. Αν το φαγητό της εστίας τρώγεται, να πηγαίνεις. Και οικονομικά θα σου κάνει καλό και θα βλέπεις και εκεί κοσμο. Να παίρνεις μέρος σε ομαδικές εργασίες της σχολής. Βλέπε σειρές, ταινίες κλπ και διάβαζε βιβλία. Κανονίστε βραδιές στο σπίτι παρέα, μην περιμένεις να σε καλέσουν, κάνε εσύ την αρχή και θα πηγαίνει μια η άλλη μετά! Πρότεινε σινεμά, βόλτες, κάνα 5*5 και ό,τι τσπ έκανες με τους φίλους σου στην πόλη σου και σιγά σιγά θα δεις με ποιους ταιριάζεις πιο πολύ. Όποτε μπορείς και στο επιτρέπουν τα οικονομικά και η σχολή, πήγαινε στην πόλη σου 3ημερα. Μην χάσεις επαφή μαζί τους, βιντεοκλήσεις με φίλους της πόλης συνέχεια!
lector Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δεν ξερω αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αλλα μπορεις να σκεφτεις οτι υπαρχουν ατομα που νοσταλγουν αυτη την κατασταση 😁 8 3
andreas1gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, SergioAraujo17 είπε Φιλίες έχω χτίσει στο νέο μέρος με παιδιά που βγαίνουμε Πότε πρόλαβες;;;;; 2
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Είπε ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα που έμεινε εντελώς μόνος, μάλλον την ή τις προηγούμενες εβδομάδες ήταν κάποιος δικός του μαζί του και παράλληλα πήγαινε στη σχολή κανονικά, κοντεύουμε μέσα Οκτώβρη μπορεί να έχει κάνει ήδη 2-3 εβδομάδες μαθήματα. Επίσης αν μιλάμε για καμια μικρή επαρχιακή πόλη είναι πιο εύκολο να είσαι σχεδόν όλη τη μέρα με συμφοιτητές.
Allan-Wake Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Ειναι λογικο αυτο που σου συμβαινει. Θα την συνηθίσεις την μοναξια, και θα μαθεις να ζεις με αυτην για ολη σου τη ζωη. Μια συμβουλη απο μενα, φτιαξε καλη παρεα. Οχι φιλους, παρεα. 5-6 ατομα να εισται μαζι καθε μερα. Και οταν εισαι σπιτι μαθε να μαγειρευεις.
nikos121 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Ειναι λογικο αυτο που σου συμβαινει. Θα την συνηθίσεις την μοναξια, και θα μαθεις να ζεις με αυτην για ολη σου τη ζωη. Τι εννοεις ακριβως με τη 2η φραση?
Allan-Wake Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nikos121 είπε Τι εννοεις ακριβως με τη 2η φραση? εννοω οτι ενας ανδρας πρεπει να μαθει να ζει και μονος του. Δεν ειναι γυναικα που παντα θελει να εχει φιλεναδα ή συντροφο ή γατες. 1 2 2 1
nikos121 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αληθεια τωρα; Ωραια αντιληψη εχεις για τις γυναικες. Ο αντρας ειναι αυτονομος ζει και μονος του ενω η γυναικα ψαχνει απεγνωσμενα για συντροφια σε διποδα και γατες. Οσο για τα περι μοναξιας που εγραψες σε εναν νεο ανθρωπο που ενιωσε μονος για μια στιγμη... Προσωπικα δεν εχω νιωσει μεχρι τωρα ποτε μοναξια και δεν ειμαι και μικρος. Παντα ειχα γυρω μου ανθρωπους που με αγαπανε και με στηριζουνε. Δεν ξερω τι θα γινει στο τελος αλλα η πραγματικοτητα μεχρι τωρα ειναι αυτη. Αν εσυ εισαι μονος σου και εχεις συμβιβαστει με την ιδεα αυτη δε σημαινει πως θα πρεπει να ζουνε και οι αλλοι ετσι. Και μαλιστα να συνηθισουν κιολας στην ιδεα αυτη μεχρι να πεθανουν 7 ώρες πριν, SergioAraujo17 είπε Καλησπέρα Συμφορουμιτες, έδωσα φέτος πανελλήνιες και μετακόμισα στο νέο μου φοιτητικό σπίτι. Δυστυχώς δεν κατάφερα να περάσω στην πόλη μου και βρίσκομαι αρκετά μακριά από το πατρικό μου (7++ ώρες). Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που μένω εντελώς μόνος και αισθάνομαι ήδη έντονα μοναξιά στο σπίτι. Λόγου χάρη όταν επέστρεψα από τα μαθήματα μου φάνηκε αρκετά περίεργα που δεν είχα κάποιον στο σπίτι για να πω έστω ένα γεια. Φιλίες έχω χτίσει στο νέο μέρος με παιδιά που βγαίνουμε κλπ αλλά δεν είναι τόσο ισχυρές όσο με εκείνες των κολλητών μου στο μέρος μου. Εσείς είχατε περάσει από αντίστοιχο σημείο όταν αρχίζατε την φοιτητική σας ζωή ? Επιπλέον προτείνετε μερικές δραστηριότητες ως φοιτητής πέρα από club ή League Of legend κλπ των οποίων δεν είμαι και τόσο fan. Ακόμα και γενικές συμβουλές για την φοιτητική ζωή που αποκομίσατε από την εμπειρία σας και θέλετε να τις αναφέρετε ειναι ευπρόσδεκτες. Ξεκιναει μια περιοδος της ζωης σου που πολυ πιθανο να ειναι απο τις καλυτερες που θα ζησεις. Αυτο που νιωθεις τωρα ειναι εντελως παροδικο. Θυμαμαι εγω στην αρχη καθε ΣΚ επεστρεφα στη Αθηνα κανοντας 5μιση ωρες με τα κτελ. Μεχρι που εκανα παρεες και φιλους ξανακατεβηκα μετα απο 3 μηνες και δεν εβλεπα την ωρα να ξαναφυγω. Οσο πιο συντομα μπορω θα σου δωσω μερικες συμβουλες. Μεινε συνεπης με τα μαθηματα σου. Να εισαι εξωστρεφης, φιλικος, προσιτος, να εισαι ο εαυτος σου και ολα θα ερθουν. Θα κανεις φιλους που καποιοι απο αυτους μπορει να σε συντροφευουν για πολλα χρονια ακομα. Οι εμπειριες που θα ζησεις θα σου μεινουν χαραγμενες για παντα. Εκμεταλευσου αυτο το διαστημα που θα εισαι εκει και αρπαξε τη ζωη απο τα μαλλια. Προσπαθησε να αποφυγεις καταστασεις οπου εισαι "ανενεργος", τυπου 200 ωρες gaming, να μενεις πισω με μαθηματα κλπ και γενικα τη στασιμοτητα. Κανε πραγματα, βγες εξω, κανε φιλους παρεες, κοινωνικοποιησου, εξερευνησε κοντινα μερη, μεθυσε, ερωτευσου και περνα και κανα μαθημα ομως ε. Πολλοι μεγαλυτεροι σου θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου τωρα Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από nikos121
Allan-Wake Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 @nikos121 αντιληψη για τις γυναικες δεν ειναι, ειναι η πραγματικοτητα της φυσης των γυναικων. Γυναικα μονη της ειναι σαν την καταρα, γιαυτο παντα θελουν να εχουν καποιον διπλα τους ή να παιζουν με ανδρες και να ζητανε την προσοχη τους. Οι ανδρες οφειλουμε να μαθουμε να ζουμε ΚΑΙ μονοι. 2 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, SergioAraujo17 είπε Φιλίες έχω χτίσει στο νέο μέρος με παιδιά που βγαίνουμε κλπ αλλά δεν είναι τόσο ισχυρές όσο με εκείνες των κολλητών μου στο μέρος μου. Ουτε φιλιες εχτισες,ουτε οι κολλητοι σου ειναι οσο κολλητοι νομιζεις. Απλα ειναι ατομα που ετυχε να κατσετε στο ιδιο θρανιο,ή ετυχε να μπορειτε να ανεχθειτε αρκετα ο ενας τον αλλο,στο κολαστηριο που λεγεται γυμνασιο/λυκειο. Ομοιως και εδω,οι φιλιες σου ειναι απλα ατομα που βρεθηκατε διπλα διπλα,ολοι ξενοι σε μια ξενη πολη,οποτε κανετε οτι μπορειτε.Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται. Σε 6 μηνες δε θα θυμασαι καν τα ονομα τα τους,θα εχεις βρει αλλα ατομα,πιο ταιριαστα. Οτι χομπι και ασχολιες ειχες που σε γεμιζαν, μην τα αφησεις,αν ειναι αυτο εφικτο. Αλλιως μπορεις να υιοθετησεις χομπι και ενδιαφεροντα απο τους νεους φιλους. Δοκιμασε οτι νεο σου τραβηξει την προσοχη,πειραματισου ( δεν κρινουμε ) και ζησε οσο μπορεις τη φοιτητικη ζωη,αλλα με σεβασμο στους γειτονες οσο γινεται ! Ο χαρακτηρας σου τωρα θα διαμορφωθει,οτι ηξερες τοσο καιρο ηταν αποτυχημενα κουρεματα,παμε για αλλα,πιο ωραια,που θα τα διαλεξεις εσυ ( η θα σε διαλεξουν αυτα ) και δε θα γινουν απο αναγκη και πιεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις