Calypso96 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Αγόρασα τα mi true Wireless Earbuds basic 2, νόμιζα ότι θα υπήρχε φορτιστής μέσα στο κουτί, λανθασμένα. Έτσι παρήγγειλα ένα καλώδιο micro usb και το χρησιμοποίησα με τον φορτιστή του κινητού μου. Το φωτάκι στη θήκη είναι μεν κόκκινο αλλά αναβοσβηνει με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν όντως φορτίζουν ή δεν γίνεται καλή επαφή καλωδίου -θήκης. Κάνω κάτι λαθος;
gianniz_k Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 5:48 ΜΜ, Calypso96 είπε Καλησπέρα, Αγόρασα τα mi true Wireless Earbuds basic 2, νόμιζα ότι θα υπήρχε φορτιστής μέσα στο κουτί, λανθασμένα. Έτσι παρήγγειλα ένα καλώδιο micro usb και το χρησιμοποίησα με τον φορτιστή του κινητού μου. Το φωτάκι στη θήκη είναι μεν κόκκινο αλλά αναβοσβηνει με αποτέλεσμα να μην ξέρω αν όντως φορτίζουν ή δεν γίνεται καλή επαφή καλωδίου -θήκης. Κάνω κάτι λαθος; Αυτό το μοντέλο όντως δεν δίνει καλώδιο φόρτισης. Σύμφωνα με το manual κατά την φόρτιση θα πρέπει η ένδειξη να είναι κόκκινη, δεν διευκρινίζει αν αναβοσβήνει. Όταν η φόρτιση ολοκληρωθεί ανάβει λευκή ένδειξη για ένα λεπτό και μετά δεν υπάρχει ένδειξη. Δοκίμασε και με διαφορετικό καλώδιο αν δεν έχεις βγάλει άκρη, αν και δεν θα μου φανεί παράξενο σε αυτό το μοντέλο να έχεις πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα