Shinji ikari Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, Maurikycli είπε Ποιοί είναι οι φυσικοί νόμοι για εσένα; Κατάλαβες τι είπα, μη κολλάς στις λέξεις.
alxnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 11/10/2022 στις 10:27 ΜΜ, tasanton είπε Έχει δίκιο ο φίλος. Πάρκαρε σε θέση με ξεκάθαρη σήμανση για μόνιμους κατοίκους και - αφού έφαγε πρόστιμο - σωστά αναρρωτιέται γιατί να το πληρώσει. Δεν υπάρχουν λόγια. Απλά για την ιστορία, αν κάτι κυνηγούν οι δημοτικοί αστυνόμοι είναι τέτοια κελεπούρια. Γράφουν όσο μπορούν. Στις 12/10/2022 στις 12:20 ΠΜ, thanasis00 είπε Εμείς οι υπόλοιποι που πάμε με τα πόδια ή με τα μέσα σε γιατρούς είμαστε πιο χαζοί μάλλον... Πραγματικά δηλαδή το σκέφτηκες καθόλου πριν: 1) παρκάρεις σε θέση για μόνιμους κατοίκους 2) ποσταρεις εδώ μέσα ότι θες να σου σβηστεί μια κανονική κλήση Δε φτάνει που εν μέσω ακριβείας κλπ οι δρόμοι έχουν περισσότερη κίνηση από ποτέ, και εσύ θες να πας για τη δουλειά σου με το αμάξι, αλλά σου κακοπεφτει να πας 3-4 στενά πιο μακριά για να βρεις πάρκινγκ που δεν ανήκει σε μόνιμους κατοίκους. Πάντως αν όντως έκανες 10 λεπτά στη δουλειά που λες, είσαι τρομερά άτυχος που πέρασε τόσο σύντομα υπάλληλος της δημοτικής και σε έγραψε. Εκτός αν δεν ήσουν 10 λεπτά και έκατσες παραπάνω... Οτι να ναι καταλάβανε οι άλλοι και κράζουνε κιόλας. Η ερώτηση είναι γιατί στη μια περίπτωση 10 και στην άλλη 40. Η απάντηση ειναι στη λευκή διαγράμμιση 10 και στην μπλε 40. Κατά τα άλλα όσοι δουλεύουμε κέντρο πρέπει να ψαχνουμε σαν μη πω για πάρκινγκ λόγω των θέσεων για κατοίκους(ενώ από την άλλη οι κάτοικοι μπορούν να το βάζουν όπου θέλουν) και μόλις γυρνάμε σπίτι να ψάχνουμε πάλι επειδή οι θέσεις είναι πιασμένες από εργαζόμενους που δεν έχουν σχολάσει ακόμα αλλά στην περιοχή που μένω δεν μας έχουν θέσεις κάτοικων. 1
k_w_t Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Rebirth είπε Πίστευα ακριβώς το ίδιο μέχρι που έζησα στο Παγκράτι. Μένω κοντά στη Βαρνάβα, με περίπου... 3.000 μπαρ σε ακτίνα 300 μέτρων. Το ένα εξ αυτών μόνο φέρνει κάθε βράδυ 100 αμάξια. Εγώ γυρίζω από δουλειά και πρέπει να κάνω περίπου 45 λεπτά βόλτες, για να το αφήσω σε απόσταση 500-1000 μέτρων από το σπίτι μου. Αφού δεν λαμβάνεται κανένα άλλο μέτρο για την άκρατη "ανάπτυξη" της εστίασης στην περιοχή, ναι θα έπρεπε να υπάρχουν θέσεις κατοίκων. Καλα εκει γινεται ο κακος χαμος... Στο Κουκακι ειμαστε χειροτερα γιατι εχουμε και πολλους που παρκαρουν εδω για να παρουν μετα το Μετρο κυριως τα πρωινα... Αλλα γιατι ο κοσμος παει για ποτο με το αυτοκινητο ? Οταν ειναι να βγω για διασκεδαση παντα χρησιμοποιω ταξι. 2-3 ποτα να πιεις και το κακο δεν αργει να γινει. Απο ατυχημα μεχρι κληση. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από k_w_t 1
JakeKaufman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 12/10/2022 στις 5:53 ΠΜ, geomrk είπε Λίγο άσχετο με το θέμα αλλά μιας που πιάσαμε τα ιδιωτικά παρκινγκ,τι γίνεται με τις αποδείξεις σε αυτά;; Που δεν έχω δει ποτέ παρκαδόρο με POS αλλά τυχαίως δεν έχω βρεθεί και εγώ χωρίς 5 ευρώ μετρητό π.χ. Δηλαδή στην περίπτωση του να μην έχω μετρητά πάνω μου τι θα μου πούνε; Το IBAN ή τον αριθμό τους για IRIS;; 😁 Χρησιμοποιώ πολύ συχνά ιδιωτικά πάρκινγκ και πάντα πληρώνω με κάρτα (δεν έχω πάνω μου μετρητά). Δεν έχεις δει POS ή έχεις ρωτήσει και δεν είχαν POS; 1
stef157 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Πάντως στην Θεσσαλονίκη το αστείο είναι ότι θα σε γράψουν που πάρκαρες σε πάρκινγκ κατοίκων ή επισκεπτών με χρέωση ΑΛΛΑ δεν θα γράψουν τα διπλοπαρκαρισμενα σε όοοοοολους τους γυρω γυρω δρόμους. Η Κασσανδρου είναι όλη διπλοπαρκαρισμενα, το ίδιο και η Βενιζελου και η Δραγουμη. Μιλάμε για κεντρικούς δρόμους. Ας λύσουν αυτά τα προβληματα πρώτα και μετά γράψτε και τους άλλους. 1
Alexrose Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Τελικά άμα αφήσεις να πάει εφορία το πρόστιμο, έχει και προσαύξηση ή όχι?
k_w_t Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Alexrose είπε Τελικά άμα αφήσεις να πάει εφορία το πρόστιμο, έχει και προσαύξηση ή όχι? Μεχρι να παρεις ειδοποιηση για την κληση ΟΧΙ. Σκεψου οτι σου αφησαν κληση και καποιος πιτσιρικας την πηρε και την πεταξε.
spectaculator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Alexrose είπε Τελικά άμα αφήσεις να πάει εφορία το πρόστιμο, έχει και προσαύξηση ή όχι? Ναι, πάει εφορία κι από κει και μετά έχει προσαυξήσεις για τις καθυστερήσεις. Γενικά όμως οι δήμοι αποφεύγουν να τα στείλουν στις ΔΟΥ γιατί τότε τα χρήματα πάνε στη τσέπη του κράτους κι όχι των δήμων. Θα σ' ενοχλήσουν πάντως πολλές φορές για την τακτοποίηση της οφειλής. 1
Doubt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, spectaculator είπε Θα σ' ενοχλήσουν πάντως πολλές φορές για την τακτοποίηση της οφειλής Στέλνουν κάτι ραβασάκια "ειδοποίηση" κλπ. Κάποτε είχε κάνει μια ρύθμιση η Μπακογιάννη όταν ήταν δήμαρχος και μπορούσες να εξοφλήσεις με μεγάλη έκπτωση τις απλήρωτες κλήσεις. Είχα πληρώσει τότε αλλά το μετάνιωσα, τώρα πλέον θα είχαν παραγραφεί. Spoiler
berny Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Κάποτε είχε κάνει μια ρύθμιση η Μπακογιάννη όταν ήταν δήμαρχος και μπορούσες να εξοφλήσεις με μεγάλη έκπτωση τις απλήρωτες κλήσεις. Είχα πληρώσει τότε αλλά το μετάνιωσα, τώρα πλέον θα είχαν παραγραφεί. Ναι γιατί ειναι γνωστό οτι οταν δεν πληρώνεις κάτι βεβαιωμένο παραγράφεται χωρίς να το πληρώσεις... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, stef157 είπε Πάντως στην Θεσσαλονίκη το αστείο είναι ότι θα σε γράψουν που πάρκαρες σε πάρκινγκ κατοίκων ή επισκεπτών με χρέωση ΑΛΛΑ δεν θα γράψουν τα διπλοπαρκαρισμενα σε όοοοοολους τους γυρω γυρω δρόμους. Η Κασσανδρου είναι όλη διπλοπαρκαρισμενα, το ίδιο και η Βενιζελου και η Δραγουμη. Μιλάμε για κεντρικούς δρόμους. Ας λύσουν αυτά τα προβληματα πρώτα και μετά γράψτε και τους άλλους. Εχω φαει τετοια κληση στη Θεσσαλονικη. Οοοοολος ο δρομος διπλοπαρκαρισμενα και η μονη κληση σε μενα σε θεση κατοικων. Αυτος που ειχε παρκαρει και με ειχε κλεισει δεν ειχε παρει κληση. 1
Rebirth Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, k_w_t είπε Καλα εκει γινεται ο κακος χαμος... Στο Κουκακι ειμαστε χειροτερα γιατι εχουμε και πολλους που παρκαρουν εδω για να παρουν μετα το Μετρο κυριως τα πρωινα... Αλλα γιατι ο κοσμος παει για ποτο με το αυτοκινητο ? Οταν ειναι να βγω για διασκεδαση παντα χρησιμοποιω ταξι. 2-3 ποτα να πιεις και το κακο δεν αργει να γινει. Απο ατυχημα μεχρι κληση. Καλά αν δείτε τον κόσμο θα καταλάβετε ότι αυτό είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει. Διπλοπαρκαρίσματα, τριπλοπαρκαρίσματα, στάθμευση σε πάρκινγκ πολυκατοικιών, άλλα αντί άλλων. Πράγματι και στο Κουκάκι έχετε θέμα, απλώς είναι πιο "απλωμένα" τα καταστήματα απ' ό,τι στη Βαρνάβα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από Rebirth
Maurikycli Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Κατάλαβες τι είπα, μη κολλάς στις λέξεις. Δεν είναι όλα αυτονόητα για όλους και ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει
k_w_t Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 48 λεπτά πριν, Rebirth είπε Καλά αν δείτε τον κόσμο θα καταλάβετε ότι αυτό είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει. Διπλοπαρκαρίσματα, τριπλοπαρκαρίσματα, στάθμευση σε πάρκινγκ πολυκατοικιών, άλλα αντί άλλων. Πράγματι και στο Κουκάκι έχετε θέμα, απλώς είναι πιο "απλωμένα" τα καταστήματα απ' ό,τι στη Βαρνάβα. Ξερω και τις δυο περιοχες.. Ο κουμπαρος μου εχει καταστημα στην Προκλου... Απλα στο Κουκακι δεν ειναι τοσο εντονο το βραδυ αλλα εχουμε 1002 αλλα προβληματα. Τουριστικα λεωφορεια που κλεινουν τους δρομους,παραστασεις στο Ηρωδειο που παρκαρουν οπου βρουν. Γενικα ενα χαος...
MikeJ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Καλή φάση πάντως το πρόστιμο 10 ευρώ για τις θέσεις επισκεπτών, γιατί πάρκινγκ τόσο φθηνό δε βρίσκεις στο κέντρο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα