Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

δεν δουλευουν ολοι 9-5

Το μεγαλυτερο ποσοστο ομως δουλευει. Οπως και να εχει, και στο 50% των θεσεων να μπορουσες να παρκαρεις, παλι κερδος ειναι. 

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lector είπε

Πρωτη φορα ακουω για προστιμο 10 ευρω. Ισως ηταν στις καλες του ο χαραμοφαης την πρωτη φορα. Το κανονικο 40 ειναι. 

Ηρακλειο Κρήτης 1/2022 10€ ήταν και εμένα. Μάλλον έγινε 40€ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Και δεν είπα πουθενά ότι καλά κάνει οποιοσδήποτε που δε συμμορφώνεται με τον ΚΟΚ, πόσω μάλλον αν κλείνει και πάρκινγκ.

Το είπες εσυ συγκεκριμένα σε εμένα σε άλλο θέμα.

Ειπα ότι συχνά με κλείνουν,νόμιμο γκαράζ και η απάντηση σου ήταν «καλά σου κάνουν»Ξεχνάς.

Μου έκανε εντύπωση,τι μυαλά κουβαλάνε μερικοί,γιαυτο το θυμάμαι.

Εδω

Στις 3/11/2021 στις 11:46 ΠΜ,  jmmys είπε 

Εσύ τουλάχιστον όταν βλέπεις ότι ειναι άλλος μέσα, ΔΕΝ τον κλείνεις, η πλειοψηφία το κάνει. 

Έχω μαλώσει σπίτι μου 2-3 φορές με κάτι μαγκακια που έλεγαν την ίδια καραμέλα που διάβασαν σε φόρουμ, ότι πρέπει να γράφεται ο αριθμός άδειας πάρκινγκ,είχα απλά την σημανση" είσοδος/έξοδος αυτοκινήτου, μην παρκάρετε",

με είχαν κλείσει, φώναξα τροχαία, ήρθε,τους πήρε πινακίδες.Παντε κάντε καταγγελία στην πολεοδομία τους είπα.

Ποτέ δεν κλείνουμε ένα όχημα, και φεύγουμε,μπορεί ο άλλος να πρέπει να φύγει επειγόντως. 

Καλά σου κάνουν.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το μεγαλυτερο ποσοστο ομως δουλευει. Οπως και να εχει, και στο 50% των θεσεων να μπορουσες να παρκαρεις, παλι κερδος ειναι. 

Κερδος για ποιον?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε

Κερδος για ποιον?

Για αυτούς που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να δώσουν λεφτά σε ιδιωτικό πακρινγκ :)

Τεσπα, φαίνεται ότι δεν συμφωνείς με την λογική, αλλά anyway. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Για αυτούς που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να δώσουν λεφτά σε ιδιωτικό πακρινγκ :)

Τεσπα, φαίνεται ότι δεν συμφωνείς με την λογική, αλλά anyway. 

Οποτε ο κατοικος περιοχης που δεν δουλευει 5-9, δεν θα εχει να παρκαρει το οχημα του.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Ξαναλέω έρχονται κανονικά εφορία πια..

Ειμαι 45 χρονων. Οδηγώ με δίπλωμα απο τα 18 και μία ημέρα. Δεν εχω πληρώσει ΠΟΤΕ κληση δημοτικης αστυνομιας. Δεν μου εχει ερθει ΠΟΤΕ στην εφορια. Αντιθετα κατα καιρους μου ερχονται κατι παλιοχαρτα στο σπιτι που μου ζητάνε λεφτά γιατι πριν 20 χρονια πάρκαρα παράνομα.

Ακομα και αν εχει αλλαξει κατι, και καταφερνει ενα Ν.Π.Δ.Δ να βεβαιώνει χρέη στην εφορία και μαλιστα εχει ξεκινησει απο τις κλησεις για παρκάρισμα και οχι για τα απλήρωτα ΤΑΠ, ας παει στην εφορία λοιπόν. Αν και όταν πάει θα την πληρώσω.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Επισκέπτης είπε

Σε όποιον σταθμεύει το όχημά του στις θέσεις κατοίκων χωρίς ειδικό σήμα κατοίκου ή στις ειδικές θέσεις, επιβάλλεται πρόστιμο που ανέρχεται στα 80€ (το οποίο, επίσης, μπορεί να καταβληθεί με έκπτωση 50% εντός 10 ημερών).

Τι χρονολογια  εχετε εκει που εισαι;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lector είπε

Πρωτη φορα ακουω για προστιμο 10 ευρω. Ισως ηταν στις καλες του ο χαραμοφαης την πρωτη φορα. Το κανονικο 40 ειναι. 

Νομίζω ότι παλιά ήταν 20 και 10 στο πρώτο 10ήμερο...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

Νομίζω ότι παλιά ήταν 20 και 10 στο πρώτο 10ήμερο...

Αυτο εχει καταργηθει 4-5 χρονια.

Ολα ηταν 50% στο δεκαημερο.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να παρκάρεις σε πινακίδα "κάτοικοι" ενώ υπάρχουν πολλά σημεία  που είναι με πληρωμή (αγορά χρόνου μέσω του athenspass) και μάλιστα με πολύ μικρή χρέωση αν είναι για λίγο. Καλό είναι γενικά να κοιτάμε τις πινακίδες που παρκάρουμε γιατί η δημ. αστυνομία έχει βγει παγανιά. 

Δημοσ.

Για τις μονιμες θεσεις δεν ειναι θεμα κεντρου που ειπε καποιος και ειναι παντου

ειναι θεμα κινησης και φορτου περιοχης. Καμια σχεση ο Αλιμος, και η Ραφηνα (που το ζω) απλα εκει λογω ας πουμε το λιμανι παει ο αλλος αφηνει το αυτοκινητο για 10 μερες και τρωει παρκινγ μονμου κατοικου και ψαχνει να παρκαρει γιαα υτο εχουμε γεμισει τετοια σηματα.

Τελειως καθετως βεβαια σε αυτο, εδω απο Ν. Βουτζα παμε ραφηνα για ψωνια, προσεχε ψωνια για να τονώσουμε τηντοπικη αγορα που μας ζαλιζουν καθε φορα και σου λεει οχι δεν μπορεις να παρκαρεις, δεν εχεις καρτα, δωσε μου καρτα, δεν εισαι κατοικος, τι λε ρε, 2 λεπτα ειμαι απο εδώ που θες να παω αφου εδω ειναι η αγορά.

και αλλα τετοια τραγελαφικα που ζουν και αλλοι κατοικοι αλλων περιοχων με τις φοβερες "θεσεις κατοικων" .

Αληθεια ποτε ξεκινησε αυτο το αριστουργημα σαν λογικη/πραξη?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreaspA είπε

Ειμαι 45 χρονων. Οδηγώ με δίπλωμα απο τα 18 και μία ημέρα. Δεν εχω πληρώσει ΠΟΤΕ κληση δημοτικης αστυνομιας. Δεν μου εχει ερθει ΠΟΤΕ στην εφορια. Αντιθετα κατα καιρους μου ερχονται κατι παλιοχαρτα στο σπιτι που μου ζητάνε λεφτά γιατι πριν 20 χρονια πάρκαρα παράνομα.

Ακομα και αν εχει αλλαξει κατι, και καταφερνει ενα Ν.Π.Δ.Δ να βεβαιώνει χρέη στην εφορία και μαλιστα εχει ξεκινησει απο τις κλησεις για παρκάρισμα και οχι για τα απλήρωτα ΤΑΠ, ας παει στην εφορία λοιπόν. Αν και όταν πάει θα την πληρώσω.

κάποια στιγμή μπορεί να σου έρθουν με προσαευξήσεις, έτυχε το ίδιο και σε έναν φίλο μου. Εκτός και αν είσαι σε κανένα δήμο που έχουν χάσει το αρχείο.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, james01gr είπε

Γιατι στο Κολωνάκι υπάρχουν γραφεία, καταστήματα και πολύ εστίαση με αποτέλεσμα οι μόνιμοι να μην βρίσκουν να παρκάρουν. Υποψιάζομαι πως στην Κυψέλη δεν βρίσκεις να παρκάρεις λόγω μονίμων κατοίκων και όχι λόγω επιχειρήσεων. Μην τα βλέπετε όλα ταξικά. Ήμαρτον. 

Για να ειναι καποιος μονιμος κατοικος κολωνακιου, λογικα θα εχει το αναλογο εισοδημα ωστε να μισθωσει θεση σε ιδιωτικο παρκινγκ και οχι να καταλαβει θεση στο δημοσιο δρομο που θα μπορουσε να ειναι χρησιμη σε καποιον επισκεπτη (πχ. εργαζομενο) που δεν εχει το αναλογο εισοδημα. 

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λογική είναι αυτή; Έχεις λεφτά πλήρωσε εσύ για να μην πληρώσει ο άλλος; Καινούργια;;;

Επεξ/σία από primeragt
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...