BertaJourdan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Στην Γερμανια εχεις πει ποτε σε καποιον> <<5 λεπτακια παω να κανω μια δουλιτσα και εφυγα>> ? ΔΝΤ -> δεν νομιζω τακη Εχει ερθει γερανος και στο σηκωσε στο ντετε. Μου θυμισες παλια εναν συναδερφο, τον σταματησε η Τροχαια εξω απο το Αιγιο (ο παλιος δρομος) και τον εγραψε γιατι ετρεχε. Και γυρναει και λεει στον Τροχονομο> Γιατι με γραφεις, εδω στην Ελλαδα μπορω να κανω οτι θελω. (Απο Γερμανια ο φιλος μας)
Mhdenistis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Γουδί, Δήμος Αθηναίων κατάλαβα, τα κάνουν από παλιά αυτά διάφοροι κακόφημοι δήμαρχοι.
SakafliaC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 51 λεπτά πριν, andreaspA είπε Μην ασχοληθείς ουτε με ένσταση, ούτε να πληρωσεις τιποτα. Δεν εχει κανενα τροπο ο Δημος να εισπραξει την κλήση. Δεν ισχύει αυτό. Θα τα φας όλα εφορία.
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geomrk είπε Που δεν έχω δει ποτέ παρκαδόρο με POS αλλά τυχαίως δεν έχω βρεθεί και εγώ χωρίς 5 ευρώ μετρητό π.χ. Αν μιλάμε για πάρκινγκ τύπου οικόπεδα (αυτά που πετάνε μέσα και ένα isobox της συμφοράς, 1x1m διάσταση - και καλά ταμείο - ), ενδεχομένως να μην έχουν (αμφιβάλλω αν έχουν καλά καλά και φορολογικό μηχανισμό ή "έγκυρα" μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών). Όλα τα κλειστά πάρκινγκ όμως (μάλλον όχι όλα, όλα όσα έχω πάει για να είμαι ακριβής), έχουν κανονικά. Αν είστε Αθήνα, δείτε και την περίπτωση συγκεκριμένων ιστοσελίδων που προσφέρουν προκράτηση σε πάρκινγκ, σε συμφέρουσες γενικά τιμές (δεν αναφέρω ονόματα επιχειρήσεων). Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε "Να κάνω τη δουλειά μου για 5-10 λεπτά" ^ Αυτή η νοοτροπία ευθύνεται στο ότι δρόμοι και πεζοδρόμια είναι το απόλυτο ρδελομπού. Είπε αυτός που κάθε φορά που πάει κάπου για δουλειές/ψώνια τα σκάει σε πάρκινγκ. 1
great Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Είπε αυτός που κάθε φορά που πάει κάπου για δουλειές/ψώνια τα σκάει σε πάρκινγκ. και? ειναι επιχείρημά τωρα αυτο δηλαδη, τον τσακισες και ετσι ? 2
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Τα σκας κι εσύ σε πάρκινγκ; Ή παίρνεις το Μετρό όταν πας στη λαϊκή; 1
great Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Μην ασχοληθείς ουτε με ένσταση, ούτε να πληρωσεις τιποτα. Δεν εχει κανενα τροπο ο Δημος να εισπραξει την κλήση. 33 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Δεν ισχύει αυτό. Θα τα φας όλα εφορία. Αυτο το ειχα παντα απορια, θυμαμαι οταν ειχαν ξεκινησει πριν απο αιωνες οι της δημοτικης που λεγαν οτι δεν εχουν νομικα κανενα αντικτυπο και οταν δεις κληση απο δημοτικη απλα την σκιζεις. urban legend ειναι ή ισχυει ? Εχει την ιδια βαρυτητα με κλήση τροχαίας; 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Τα σκας κι εσύ σε πάρκινγκ; "το 5 -10 λεπτα θα κανω να εδω το βαζω να εμποδιζω την ραμπα και ερχομαι, μισο μισο" Αν εννοεις εαν θα παω ας πουμε σινεμα και αντι να ψαχνω 20 λεπτα γυρω γυρω να παρκαρω σε κανα πεζοδρομιο πανω σε κανα στενο να το βρεις σπασμενο και τετοια ναι θα τα σκασω σε παρκινκ; το προβλημα σου πυ ειναι δεν εχω καταλαβει.
SakafliaC Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, great είπε Αυτο το ειχα παντα απορια, θυμαμαι οταν ειχαν ξεκινησει πριν απο αιωνες οι της δημοτικης που λεγαν οτι δεν εχουν νομικα κανενα αντικτυπο και οταν δεις κληση απο δημοτικη απλα την σκιζεις. urban legend ειναι ή ισχυει ? Εχει την ιδια βαρυτητα με κλήση τροχαίας; Ξαναλέω έρχονται κανονικά εφορία πια.. 1 1
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Το πρόβλημά μου είναι με τους κλασικούς ηθικούς νομοταγείς που μπαίνουν εδώ μέσα για να βγάλουν τα εσώψυχά τους, ο NikosKallithea είναι πανταχού παρών σε τέτοια νήματα και ψοφάει στα γέλια, γιατί οδηγεί μηχανή και ΠΟΤΕ στη ζωή του δεν έχει κάνει διήθηση, και ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ την παρκάρει οριζόντια και ΠΟΤΕ κάθετα. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν υπάρχουν υποδομές για να συμμορφώνεσαι ΠΑΝΤΑ με τον ΚΟΚ, τι να γίνει τώρα. 2
dewn735 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, phanispal είπε Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν υπάρχουν υποδομές για να συμμορφώνεσαι ΠΑΝΤΑ με τον ΚΟΚ, τι να γίνει τώρα. Τώρα αυτό είναι όντως σοβαρή δικαιολογία για να καλύψετε τις μαλακίες σας μερικοί; 9
kostasbm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 καλώς η κακώς τρώμε ένα πρόστιμο..... ανοίγουμε θέμα για το πρόστιμο και πως να το αποφυγουμε άλλος λέει για Γερμανία άλλος για Λονδίνο εγώ για Αυστραλία.....όμως και εκεί τα πρόστιμα πέφτουν βροχή και σηκώνουν αυτοκίνητα πριν προλάβεις να πεις κιμινο.....κλήση περιορισμένης στάθμευσης σε παράδρομο γιατί χάζευε ο τύπος..αν έχει αντίρρηση μπαινει στο σίτε γράφει τον αριθμό της κλήσης βλέπει τις φωτό ..βεβαιώνεται ότι είναι το δικό του πληρώνει και ξέρει για την επόμενη φορά.......λίγο ακριβότερο εκεί αλλά τι να κάνουμε
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Οι οδηγοί που φορτώνουν και ξεφορτώνουν και αναγκάζονται να παρκάρουν παράνομα και να κλείνουν δρόμους να τις κόψουν κι αυτοί τις μαλακίες τους;
Macosj Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Στην Αθήνα είστε. Όλοι οι Έλληνες θέλουν την άνεση με το αυτοκίνητο. Να παίρνετε δίκυκλα, 340 μέρες τον χρόνο ήλιο έχει αυτή η πολη. Αλλά όχι, προτιμά να είναι στο αυτοκίνητο, με καφεδαρα και μουσική ο Έλληνας. Θέλεις να σταματήσεις? Κανένα πρόβλημα αλαρμ και έκλεισες μια λωρίδα, άλλωστε 1-2 λεπτά θα κάνεις εσύ και άλλοι 1 εκατομμύριο 1
Doubt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, txcellas είπε Κανε ένσταση φίλε ts. Πες αυτά που είπες και εδώ και πολύ πιθανόν να στη σβήσουν. Έχεις 3 μέρες από την κλήση να κάνεις ένσταση, με έγραψαν και εμένα και το ξέρω Σώθηκε. Ξέρω περίπτωση εργαζομένου που πήγε στη δουλειά του εν μέσω καραντίνας, με άδειους δρόμους λόγω απαγόρευσης και τον έγραψαν οι δημοτικοί, νομίζω για τον ίδιο λόγο. Έκανε ένσταση μέσω email με την "άδεια κυκλοφορίας" του ιδίου (πόσο ξένα φαίνονται όλα αυτά και δεν έχουν περάσει 2 χρόνια καλά καλά) με υπογραφές/σφραγίδες δημόσιας υπηρεσίας και την απέρριψαν συνοπτικά. Δουλειά σε νοσοκομείο παρακαλώ, όχι ότι να 'ναι. 2 ώρες πριν, andreaspA είπε Μην ασχοληθείς ουτε με ένσταση, ούτε να πληρωσεις τιποτα. Δεν εχει κανενα τροπο ο Δημος να εισπραξει την κλήση. Με τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, τείνω να συμφωνήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα