Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

Θυμαμαι παλια με τα περιπτερα και τα ξυστο. Παναγια μου !!!!!!!!!

Τη μία και μοναδική μου κλήση, την έχω φάει για παράνομο παρκάρισμα την ώρα που ήμουν στο περίπτερο αγοράζοντας το γαμωξυστό.

• Like 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spectaculator είπε

δεν θα έπρεπε να γκρινιάζει κανείς για την παρανομία που κάνει είτε θα φάει φάπα για εισπρακτικούς είτε όχι λόγους

Η αδικια δηλαδη που υφισταται καποιος που τρωει κληση ενω αλλους δεν τους ακουμπαει κανεις, για την ιδια παρανομια, δεν ειναι λογος γκρινιας; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Η αδικια δηλαδη που υφισταται καποιος που τρωει κληση ενω αλλους δεν τους ακουμπαει κανεις, για την ιδια παρανομια, δεν ειναι λογος γκρινιας; 

Ξέρεις κάποιον που δεν τον "ακουμπάει" κανείς συγκεκριμένα; Εγώ δεν ξέρω κανένα, όπως επίσης δεν έχω "δόντι" πουθενά και γι' αυτό προσέχω, για να μην γκρινιάζω κατόπιν εορτής ενώ ήξερα a priori το τι μπορεί να κάτσει κάνοντας την στραβή. Απλά πράματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spectaculator είπε

Ξέρεις κάποιον που δεν τον "ακουμπάει" κανείς συγκεκριμένα; Εγώ δεν ξέρω κανένα, όπως επίσης δεν έχω "δόντι" πουθενά και γι' αυτό προσέχω, για να μην γκρινιάζω κατόπιν εορτής ενώ ήξερα a priori το τι μπορεί να κάτσει κάνοντας την στραβή. Απλά πράματα.

Δυο προχειρα παραδειγματα που μου ρχονται στο μυαλο ειναι οι ταριφες και τα θηριωδη τουριστικα λεωφορεια.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lector είπε

Δυο προχειρα παραδειγματα που μου ρχονται στο μυαλο ειναι οι ταριφες και τα θηριωδη τουριστικα λεωφορεια.

Ποιος είπε πως δεν τους ακουμπά κανείς; Όσες πιθανότητες έχεις εσύ να σε γράψουν άλλες τόσες έχουν κι αυτοί. Επίσης άλλο το στάση κι άλλο το στάθμευση.

Δημοσ.

Ποιος είπε πως δεν τους ακουμπά κανείς; Όσες πιθανότητες έχεις εσύ να σε γράψουν άλλες τόσες έχουν κι αυτοί. Επίσης άλλο το στάση κι άλλο το στάθμευση.

Ποιος τους ακουμπα; Αυτοι διπλοτριπλοπαρκαρουν στο συνταγμα με τη δημοτικη στα 2 μετρα να πινει καφε και να πεταει χαρταετο, κι απο πισω εχουν κολλησει στη σταδιου μεχρι την ομονοια, πλακα κανουμε τωρα; Καθε μερα τα βλεπω αυτα που λεω, κυριολεκτικα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lector είπε

Ποιος τους ακουμπα; Αυτοι διπλοτριπλοπαρκαρουν στο συνταγμα με τη δημοτικη στα 2 μετρα να πινει καφε και να πεταει χαρταετο, κι απο πισω εχουν κολλησει στη σταδιου μεχρι την ομονοια, πλακα κανουμε τωρα; Καθε μερα τα βλεπω αυτα που λεω, κυριολεκτικα. 

Μα τι λες; Τώρα πέρασα με το αμάξι από το Σύνταγμα και δεν υπάρχει κανείς παρκαρισμένος, παρά κάτι αστικά και τουριστικά που κάνουν στάσεις (ενίοτε κάποιος ταρίφας σταματά ξέμπαρκα για ν' αφήσει/φορτώσει). Μην λέμε ότι να 'ναι!

Η μόνη περιοχή που πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνεται αυτό που λες, αν και πιστεύω πως εκεί ο δήμος τα έχει γραμμένα όλα, είναι ο Πειραιάς. Εκεί γίνεται ο χαμός (Πειραιώτες, καμιά παρεξήγηση κι εγώ στα πέριξ συχνάζω). Από τις λίγες περιοχές όπου ο διανομέας με το φορτηγό, θα κάνει στάση στη μέση του δρόμου για ν' αγοράσει καφέ με τα τρόλεϊ και τους υπόλοιπους ουρά μέχρι το λιμάνι.

Δεν νομίζω πως τ' ακουμπάνε για κάτι τέτοιο. Απλά αδιαφορία κι ανοχές από τις αρχές τα έφεραν τα πράγματα εδώ.

Επεξ/σία από spectaculator
Δημοσ.

... Απλά αδιαφορία κι ανοχές από τις αρχές τα έφεραν τα πράγματα εδώ.

αυτό ακριβώς, και ας μου επιτραπεί να προσθέσω και την ανοχή του κόσμου. 

Δημοσ.
On 14/10/2022 at 09:07, libera said:

Και αν τα καταφέρει , προτείνω να τον συγχαρούμε όλοι και φυσικά να τον μιμηθούμε.

με τι τροπο θα χρησιμοποιηθει η παραπανω συμβουλη is not up to me.

On 11/10/2022 at 20:24, The_Judas said:

ναι αλλά ο γιατρός θα θέλει 50 ευρώ για να το γράψει 🤪

αν δεν ειναι γνωστος παιζει.χαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...