Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

έχω μια απορία, πριν κανά εξάμηνο/οκτάμηνο, είχα παρκάρει σε χώρο στάθμευσης ορισμένης κατηγορίας οχημάτων "ΚΑΤΟΙΚΟΙ" και το πρόστιμο ήταν 10 Ευρώ.

Σήμερα, επειδή ήθελα να αφήσω κάτι χαρτιά στην σχολή μου (Γουδή), πάρκαρα στον ακριβώς πιο πάνω δρόμο για 10-15 λεπτά, πάλι σε χώρο στάθμευσης ορισμένης κατηγορίας οχημάτων "ΚΑΤΟΙΚΟΙ" και το πρόστιμο είναι 40 Ευρώ. Γιατί τότε είχα πληρώσει μόνο 10 Ευρώ και τώρα πρέπει να πληρώσω 40; Επίσης μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω ένσταση για να τα γλυτώσω;

Επεξ/σία από dimgko
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimgko είπε

Καλησπέρα σας,

έχω μια απορία, πριν κανά εξάμηνο/οκτάμηνο, είχα παρκάρει σε χώρο στάθμευσης ορισμένης κατηγορίας οχημάτων "ΚΑΤΟΙΚΟΙ" και το πρόστιμο ήταν 10 Ευρώ.

Σήμερα, επειδή ήθελα να αφήσω κάτι χαρτιά στην σχολή μου (Γουδή), πάρκαρα στον ακριβώς πιο πάνω δρόμο για 10-15 λεπτά, πάλι σε χώρο στάθμευσης ορισμένης κατηγορίας οχημάτων "ΚΑΤΟΙΚΟΙ" και το πρόστιμο είναι 40 Ευρώ. Γιατί τότε είχα πληρώσει μόνο 10 Ευρώ και τώρα πρέπει να πληρώσω 40; Επίσης μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω ένσταση για να τα γλυτώσω;

Το ότι δεν μπορεί να κανείς ότι σε βολεύει δεν το έχεις σαν απορεια;

• Like 19
  • Thanks 6
  • Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, dimgko said:

Επίσης μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω ένσταση για να τα γλυτώσω;

α.μεσον.

β.απεδειξε με χαρτι οτι ησουν σε γιατρο

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Το ότι δεν μπορεί να κανείς ότι σε βολεύει δεν το έχεις σαν απορεια;

Δεν είπα ότι αντιλέγω σε αυτό, αλλά όπως στην Γερμανία υπάρχει το παρκόμετρο, θα έπρεπε να υπάρχει και εδώ. Γιατί να δώσω 5-7 ευρώ σε πάρκινγκ, για μια δεκάλεπτη δουλειά;  Επιπροσθέτως, και για μισθό Ελλάδος, τα 40 ευρώ τα θεωρώ υπερβολικά. Δεν είναι οτι είχα κλείσει τον δρόμο ή ενοχλούσα κάποιον. 

• Like 1
  • Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί με την λέξη κάτοικοι. Μήπως ότι εκεί που πάρκαρες είναι θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης μόνο για κατοίκους που πληρώνουν τέλη στον δήμο για την θέσεις αυτές; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

α.μεσον.

β.απεδειξε με χαρτι οτι ησουν σε γιατρο

Γίνεται να πάω σε γιατρό για να μου βγάλει χθεσινή βεβαίωση;

Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί με την λέξη κάτοικοι. Μήπως ότι εκεί που πάρκαρες είναι θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης μόνο για κατοίκους που πληρώνουν τέλη στον δήμο για την θέσεις αυτές; 

Στο πρόστιμο αυτό αναγράφει πάντως: χώρο στάθμευσης ορισμένης κατηγορίας οχημάτων "ΚΑΤΟΙΚΟΙ". Είχε μια πινακίδα πριν που έγραφε οτι επιτρέπεται η στάθμευση μονο για κατοίκους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimgko είπε

Καλησπέρα σας,

Πληθωρισμός.

Να παρκάρεις στο ίδιο σημείο να έχεις το ίδιο πρόστιμο.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimgko είπε

Δεν είπα ότι αντιλέγω σε αυτό, αλλά όπως στην Γερμανία υπάρχει το παρκόμετρο, θα έπρεπε να υπάρχει και εδώ.

Έχει και στην Ελλάδα γενικά, απλώς δεν είναι ακριβώς απέναντι από τη σχολή μας. 

• Like 9
Δημοσ.
33 minutes ago, dimgko said:

Γίνεται να πάω σε γιατρό για να μου βγάλει χθεσινή βεβαίωση;

αν θελει ο γιατρος ναι.μετα θελει ενσταση και αν το δεχτουν

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tounion είπε

Ξεκίνησε η απόσβεση του μεγάλου περίπατου.. ελπίζω να πρόλαβες να πήγες να τον χαρείς 

στην Θεσσαλονίκη είναι 40 ευρώ (ή 80 δεν θυμάμαι) και δεν έχουμε ούτε μεγάλο περίπατο ούτε καν μετρό. οπότε πάλι καλά  😂

15 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν θελει ο γιατρος ναι.μετα θελει ενσταση και αν το δεχτουν

ναι αλλά ο γιατρός θα θέλει 50 ευρώ για να το γράψει 🤪

Δημοσ.

Για να μην τα φας στους γιατρους δωσε τα στους δημοσιους 😁

ΥΓ Διαφωνω βεβαια με το σκεπτικο να εχουν οι κατοικοι συγκεκριμενων περιοχων την δυνατοτητα να παρκαρουν μονο αυτοι.Θεωρω οτι ειναι αδικια.

• Like 5
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Πρωτη φορα ακουω για προστιμο 10 ευρω. Ισως ηταν στις καλες του ο χαραμοφαης την πρωτη φορα. Το κανονικο 40 ειναι. 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, lector είπε

Πρωτη φορα ακουω για προστιμο 10 ευρω. Ισως ηταν στις καλες του ο χαραμοφαης την πρωτη φορα. Το κανονικο 40 ειναι. 

Δολωμα ήταν για να το ξαναφήσει εκεί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δολωμα ήταν για να το ξαναφήσει εκεί.

Η αληθεια ειναι οτι, αν οντως τα προστιμα ηταν 10 ευρω και ημουν ξερω γω σε κανα κολωνακι, θα προτιμουσα να με γραψουν 10 ευρω για 3 ωρες (που "δικαιουσαι" μεχρι να σε ξαναγραψουν) παρα να δωσω 20-30 στα τοπικα ιδιωτικα που χτυπανε 10 ευρω το μισαωρο...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...