Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν βγήκαν τα πλάτερς του δίσκου και αποσυγχρονίστηκαν, αντεστράφησαν, ή ακούμπησαν μεταξύ τους, "χ-σ μέσα πολυχρόνη, που δεν γίναμε γειτόνοι."

Forget it.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Αν βγήκαν τα πλάτερς του δίσκου και αποσυγχρονίστηκαν, αντεστράφησαν, ή ακούμπησαν μεταξύ τους, "χ-σ μέσα πολυχρόνη, που δεν γίναμε γειτόνοι."

Forget it.

Καλησπερα κατι τετοιο εχει γινει σιγουρα. Γιατι μου ειπαν πως δεν συγχρονιζουν τα plattera. Ρωταω ηρεμα αν τοβστειλω εξωτερικο στη weatern digital? Παιζει να γινει κατο

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια για να ψαξω ολους τους δισκους του φωτογραφου μπας και βρω τα αρχεια μου. εκανα μια δοκιμη στον δικο μου δισκο πατησα στο powershell την εντολη dir. βγαζει λοιπον φακελους αλλα ενω εγω εχω πχ 10 φακελους στο desktop εδω μου βγαζει μονο τον φακελο desktop. πως μπορω να εμφανισω και τους πιο μεσα? υπαρχει καποιος τροπος? δειτε και το αρχειο να καταλαβετε

Χωρίς τίτλο2.png

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/administration/windows-commands/dir

Το dir /s είναι μάλλον αυτό που θες, αν καταλαβαίνω καλά. Ρίξε και μια ματιά στα παραδείγματα σε αυτό που σου στέλνω για περισσότερες επιλογές.

το παταω αυτο που ,ου λες αλλα δεν βγαζει εγκυρη εντολη. τολινκ που εστειλες δεν το πολυκαταλαβαινω

εγω υελω να μου βγαλει ονοματα φακελων κυριως οχι system h program filew h windows αλλα φακελων που ειναι αποθηκευμενα μεσα απο τον χρηστη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikpan316 είπε

το παταω αυτο που ,ου λες αλλα δεν βγαζει εγκυρη εντολη. τολινκ που εστειλες δεν το πολυκαταλαβαινω

εγω υελω να μου βγαλει ονοματα φακελων κυριως οχι system h program filew h windows αλλα φακελων που ειναι αποθηκευμενα μεσα απο τον χρηστη

Για να καταφερεις μεσω εντολων να βρεις το αρχειο πρεπει να ξερεις που ειναι αποθηκευμενο ακριβως και να πας χειροκινητα τελειως πχ ειναι στην επιφανεια εργασιας στον φακελο επεξεργασια στον υποφακελο γαμοι στον υποφακελο ταδε μερα θα του πεις ολη τη διαδρομη χειροκινητα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, soteras είπε

Για να καταφερεις μεσω εντολων να βρεις το αρχειο πρεπει να ξερεις που ειναι αποθηκευμενο ακριβως και να πας χειροκινητα τελειως πχ ειναι στην επιφανεια εργασιας στον φακελο επεξεργασια στον υποφακελο γαμοι στον υποφακελο ταδε μερα θα του πεις ολη τη διαδρομη χειροκινητα.

Αα συγνωμη εγω ελεγα πως μπορει να μου βγαλει κατι σαν λιστα ολων των φακελων που ειναι αποθηκευμενοι. Αμα βαλω ολη την διαδρομη εχω κανει ολη την ουσιαστικη δουλεια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elio_1 είπε
DIR /*.* /S /O /B -> LIST.TXT

και ψάχνεις στο αρχείο LIST.TXT

Εξηγησε μου αυτη η εντολη τι θα μου βγαλει για να το καταλαβω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikpan316 είπε

Καλησπερα κατι τετοιο εχει γινει σιγουρα. Γιατι μου ειπαν πως δεν συγχρονιζουν τα platters. Ρωταω ηρεμα αν το στειλω εξωτερικο στη western digital? Παιζει να γινει κ αυτο

Καλημέρα. Δεν το χωράει το κεφάλι μου πως κατάφεραν να τον κάνουν χειρότερα από πριν με το να αποσυγχρονίσουν τα πλάτερς. Μήπως τον δίσκο δεν τον άνοιξαν ΜΟΝΟ στην τικ-τακ; Που έμπλεξες ρε φίλε...
Ετοιμάσου για ελάχιστη 300$ έως και 1.500$.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, snbblp είπε

Καλημέρα. Δεν το χωράει το κεφάλι μου πως κατάφεραν να τον κάνουν χειρότερα από πριν με το να αποσυγχρονίσουν τα πλάτερς. Μήπως τον δίσκο δεν τον άνοιξαν ΜΟΝΟ στην τικ-τακ; Που έμπλεξες ρε φίλε...
Ετοιμάσου για ελάχιστη 300$ έως και 1.500$.

Δεν υπαρχει το 300 -1500. Τα εχει χασει τα αρχεια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Δεν υπαρχει το 300 -1500. Τα εχει χασει τα αρχεια.

Υπάρχει, αλλά μόνο στο εξωτερικό και μόνο σε μεγάλη εταιρία ανάκτησης.

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδια εγω στην τικ τακ τον εστειλα δν εχει βαλειναλλος χερι. Στειλανε κιβαυτοι καποια μερη στο εξωτερικο αλλα δεν ξερω που. Πως μπορω να επικοινωνησω με καποια αξιοπιστη εταορεια στο εξωτερικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nikpan316 είπε

Δεν ξερω ρε παιδια εγω στην τικ τακ τον εστειλα δν εχει βαλειναλλος χερι. Στειλανε κιβαυτοι καποια μερη στο εξωτερικο αλλα δεν ξερω που. Πως μπορω να επικοινωνησω με καποια αξιοπιστη εταορεια στο εξωτερικο

Deepspar, Καναδάς.

https://www.deepspar.com/

Πονάει λίγο, αλλά επισκευάζουν τα πάντα!

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.
22 ώρες πριν, nikpan316 είπε

Συγγνώμη, αν ανοίξεις μία γραμμή εντολών και γράψεις dir /s σου λέει ότι η εντολή δεν είναι έγκυρη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...