andreaspA Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, poulinos είπε τοσο χαλια κινεζικο πηρες? ακομα και κατι 5 μετρα που ειχα δει μεσα σε εξοπλισμους huawei δεν ηταν τοσο χαλια. βεβαια η Huawei ειναι απο τις πολυ δυνατες κινεζικες. εχω δει nexans αλλα λιγες φορες.γενικοτερα λογω δουλειας παιρνουμε panduit cat6. και γενικα υλικα panduit.δεν εχω καποιο παραπονο ουτε απο τα patch panel ουτε τα καλωδια ουτε τα keystones. https://www.e-shop.gr/equip-606508-cat6a-s-ftp-patch-cable-rj45-lszh-26awg-10m-red-p-PER.760284 Τα σπρωχνει καλα τα panduit ο Καυκάς. Αν δεν ζητησεις ρητα και επίμονα Nexans, θα σου δωσει panduit.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 14 minutes ago, andreaspA said: https://www.e-shop.gr/equip-606508-cat6a-s-ftp-patch-cable-rj45-lszh-26awg-10m-red-p-PER.760284 Τα σπρωχνει καλα τα panduit ο Καυκάς. Αν δεν ζητησεις ρητα και επίμονα Nexans, θα σου δωσει panduit. καλως ή κακως δεν αποφασιζω εγω απο που θα γινουν οι αγορες και τι υλικα θα παρουν.εγω απλα τα χρησιμοποιω. οποτε δεν εχω δει και τι αντιστοιχα εχει η nexans σε καλωδια ,keystones κτλ. ο καυκας το ξερω οτι παιζει τρελα panduit οπως και οι τιμες του οσο ξερω ειναι λιγο ακριβες απλα κανει εκπτωση σε εταιρειες. 1
Basilhs1982 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, andreaspA είπε Οχι. Κανει διακοπες το κινεζικο καλωδιο. 3 τριχες επιχαλκωμενο αλουμινιο, δεν ειναι το ιδιο με ενα σοβαρο χαλκινο καλωδιο. Σε ποιο νησί διακοπάρει; Τέτοιο ethernet βάζω στοίχημα ότι δεν βρίσκεις ούτε στην Κίνα. Ποιος Καυκας ρε φίλε και ποια φισάκια και πρέσες, τι κάθεστε και γράφετε σε άνθρωπο που δεν γνωρίζει βασικά πράγματα δικτύων, σε ένα οποιοδήποτε πλαίσιο/mediamarkt να πάει θα κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω και οικονομικά. Το PS5 θέλει να συνδέσει ο άνθρωπος για να αποφύγει το ασύρματο δεν θέλει να στήσει δίκτυο σε τράπεζα... Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από Basilhs1982
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα