Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα κάτι απο το Ebay Γαλλία και τελικά η ποιότητα του ήταν χειρότερη απο αυτό που περίμενα οπότε έκανα αίτηση επιστροφής. Μέσα σε λίγα λεπτά το ίδιο το Ebay δέχτηκε το αίτημα μου και μου έστειλε κάποια details τα οποία δε κατάλαβα και πολύ ως πρωτάρης στο ebay.

1. Buy a return label from your preferred shipping carrier.

2. Send the item, and add tracking details or mark it as sent by Oct 25.

3. You should get a refund within 2 business days of delivery.

Το 2 και το 3 τα κατάλαβα αλλά με το 1ο τι εννοεί ακριβώς; Και θα πρέπει να πληρώσω κάτι έξτρα εγώ; Αν είναι να πληρώσω κάτι εγώ θα προτιμούσα τον πιο οικονομικό τρόπο που υπάρχει μιας και το ίδιο το πακέτο δεν είναι μεγάλης αξίας.

Επεξ/σία από KostasKro
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και το ενα το κατάλαβες αα δεν θελεις να το πιστέψεις😁

Αυτο ακριβως σου λεει να πληρωσεις τα έξοδα αποστολής 

Δηλαδή πάω στα ΕΛΤΑ απο όπου και το πήρα και τους λέω θέλω να επιστρέψω το τάδε πακέτο?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, KostasKro είπε

Δηλαδή πάω στα ΕΛΤΑ απο όπου και το πήρα και τους λέω θέλω να επιστρέψω το τάδε πακέτο?

Δεν ξερεις να στέλνεις δέματα; πας στα ελτα και λες αυτο θέλω να το στείλω εκει.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ξερεις να στέλνεις δέματα; πας στα ελτα και λες αυτο θέλω να το στείλω εκει.

Δεν έχω στείλει ποτέ δέμα, μόνο έχω παραλάβει οπότε σε τέτοια περίπτωση που πρέπει να στείλω κάτι και μάλιστα σε εξωτερικό όχι δε ξέρω. Εγώ αυτο το return label που λέει οτι πρέπει να αγοράσω δε κατάλαβα κυρίως τι είναι και πως πρέπει να το ζητήσω, αλλά μια ξεκάθαρη απάντηση δε παίρνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...