Rightman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Πιστεύω είναι πολύ ενδιαφέρων να ασχοληθούμε με αυτοματισμούς στο κινητό. Να αναφέρω μερικά παραδείγματα: Μαζί με τους χάρτες ανοίγει το GPS. Παράλληλα με το Google wallet το NFC. Με το Google ρολοι να ανοίγει το WiFi ώστε να έχουμε μουσική από συνδρομητικές υπηρεσίες. Η πιο εύκολη εφαρμογή που βρήκα, δίνει τα πρώτα 5 έτοιμα templates δωρεάν είναι το MacroDroid. Στην πράξη όμως δεν λειτούργησε τίποτα. Δέχθηκα όλα τα permissions, κάποια templates για να αποθηκευτούν πρέπει να είναι ανοιχτό το GPS και εγκατέστησα την βοηθητική εφαρμογή MacroDroidHelper v 1.7. Εσας προχώρησε η διαδικασία; 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Rightman είπε Μαζί με τους χάρτες ανοίγει το GPS. Παράλληλα με το Google wallet το NFC. Με το Google ρολοι να ανοίγει το WiFi ώστε να έχουμε μουσική από συνδρομητικές υπηρεσίες. 1,2 γιατί δεν ανοιγουν, αφου στο λεει κιόλας
Rightman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Για το WiFi έλεγξα όσα λέει εδώ και είναι εντάξει. Ναι μεν ανοίγει το WiFi άλλα δεν παίζει απο Spotify το ξυπνητήρι. Μάλλον διότι αργεί πολύ το ίδιο το Spotify ποσο μαλλον όταν συνεργάζεται με άλλες εφαρμογές. Για τα προηγούμενα δύο δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα.
jim_p Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω κανει 2 απλα macros με το macrodroid και γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο οτι καταφερα. Το ενα ειναι να βαζει το κινητο σε flight mode στις 10 το βραδυ και να το βγαζει στις 8 το πρωι και το αλλο ειναι να πηγαινιε τη φωτεινοτητα στο auto οταν το κουνησω αποτομα (shake). Το δευτερο το απενεργοποιησα γιατι επιανε ακομα και οταν το ειχα βαλει ανοιχτο στην τσεπη, οποτε σκεφτηκα να κανω ακομα ενα macro που να κλεινει/κλειδωνει αμεσως την οθονη οταν εινια στην τσεπη, αλλα απετυχα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα