Rebelos2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Χαιρετώ την όμορφη κοινότητα. Ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή ύστερα από πέντε χρόνια και το Huawei y6 2017. Ύστερα από ενδελεχή έρευνα κατέληξα σε αυτές τις δύο συσκευές. Έχω διαβάσει πως όσον αφορά το note 10 pro, έχει θέματα με τον σένσορα εγγύτητας, κάτι που δεν με απασχολεί διόλου καθώς χρησιμοποιώ handsfree. Τι άλλο μειονέκτημα παρουσιάζει το xiaomi, κάποιος κάτοχος σίγουρα θα μπορεί να με διαφωτίσει. Σε γενικές γραμμές το κινητό το θέλω για κάμερα, απλό browsing καθώς και επικοινωνία μέσω viber, telegram κλπ. Έχουν καλό δίκτυο και τα δύο κινητά? Το xiaomi δέχεται τις ειδοποιήσεις κανονικά? Τέλος να πως για διάφορους λόγους απέρριψα το samsung a52s καθώς και τα κινητά της realme. Σας ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Αυτά τα δύο τηλέφωνα που κοιτάς δεν μπορείς να τα συγκρίνεις μεταξύ τους. Το μότο είναι σε άλλο επίπεδο με πολύ καλό επεξεργαστή, κάμερα με τηλεφακο, στα αρνητικά του η πολύ μικρή μπαταρία και η απουσία sd, που το Xiaomi έχει τα πάντα. Αν πας σε Xiaomi (που για μένα είναι λάθος) κοιτάς το note 11 pro.
Rebelos2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Σε ευχαριστώ για την απόκριση σου. Το note 11 pro πάντως δεν είδα να έχει κάποια διαφορά με το 10, εκτός από το 5g που δεν με αφορά
eko13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Επειδή ψηνόμουν για το note 10 pro, αλλα λόγω κόστους πήγα στο X3 pro. Θα σου πω ότι υπάρχουν θεματακια οντως με τον σενσορα, αλλα και τις ειδοποιησεις. Όχι παντα αλλά μερικές φορές αργούν. Το πήρα εις γνώσιν μου ότι θα έχω θέματα και εν τέλει δεν με πολύενοχλούν, περισσότερο θα ήθελα μια καλύτερη κάμερα, την οποία και έχει το note 10 pro. Μπορούν να πουν τα μύρια όσα ΑΛΛΑ, το note 10 pro είναι το μόνο κινητό της αγοράς με Διπλή σιμ και κάρτα sd (3 θεσεις) Ράδιο, NFC, επεξεργαστή snapdragon ανεκτό και για τις μέρες μας, υπέρυθρες για τηλεκοντρόλ και amoled οθόνη. Το Edge είναι τούμπανο σε εμφάνιση, κάμερες και επεξεργαστή δεν έχει sd και ράδιο. Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν αυτά τα δύο είναι σούπερ περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα