Προς το περιεχόμενο

Resident Evil hd Remaster infinite ammo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά

Ο ανιψιός μου (15 χρονών) του αρέσουν τα θρίλερ😄 και θέλει να παίξει στο ps4 τα  Resident Evil (έχει δει ήδη και όλες τις ταινίες😁) αλλά χάνει αμέσως και τσαντίζεται!🤣 Έχει το  Resident Evil hd Remaster αλλά χαλάει (από το φόβο και την αγωνία) όλες τις σφαίρες αμέσως για να σκοτώσει τα ζόμπι ώστε να περάσει αλλά τον τρώνε. Εγώ δεν έχω τον χρόνο να τον βοηθήσω κάπως αλλά και πάλι πια η ουσία αν το παίζω εγώ και τα περνάω;😄 Θα ήθελα, για να τον βοηθήσω κάπως, να ρωτήσω αν υπάρχει τίποτα cheats για το ps4 έστω και μόνο για άπειρα πυρομαχικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Επεξ/σία από Nathan Drake!!
Δημοσ.

Αν ειναι jailbreak η κονσολα γινεται.Υπαρχει τροπος να παιζεις παιχνιδια και να βαζεις απειρες ζωες, πυρομαχικα κλπ.

Και στο xbox 360 εχει βγει το remaster του resident evil και ισχυει το ιδιο.Αν εχετε 360 rgh μπορειτε να βαλετε απειρες σφαιρες.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Καλησπέρα παιδιά

Ο ανιψιός μου (15 χρονών) του αρέσουν τα θρίλερ😄 και θέλει να παίξει στο ps4 τα  Resident Evil (έχει δει ήδη και όλες τις ταινίες😁) αλλά χάνει αμέσως και τσαντίζεται!🤣 Έχει το  Resident Evil hd Remaster αλλά χαλάει (από το φόβο και την αγωνία) όλες τις σφαίρες αμέσως για να σκοτώσει τα ζόμπι ώστε να περάσει αλλά τον τρώνε. Εγώ δεν έχω τον χρόνο να τον βοηθήσω κάπως αλλά και πάλι πια η ουσία αν το παίζω εγώ και τα περνάω;😄 Θα ήθελα, για να τον βοηθήσω κάπως, να ρωτήσω αν υπάρχει τίποτα cheats για το ps4 έστω και μόνο για άπειρα πυρομαχικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος;

Πες του να δει κανέναν guide on line. Δεν είναι Left4Dead το RE. Πρέπει να τρέχει μακριά από τα ζομπι, όχι να τα σκοτώνει.... Στο easy difficulty είναι πολύ εύκολο το RE (tτουλάχιστον το 2 που έπαιξα πρόσφατα). 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε

Πες του να δει κανέναν guide on line. Δεν είναι Left4Dead το RE. Πρέπει να τρέχει μακριά από τα ζομπι, όχι να τα σκοτώνει.... Στο easy difficulty είναι πολύ εύκολο το RE (tτουλάχιστον το 2 που έπαιξα πρόσφατα). 

Ναι του το έχω πει, αλλά αν το παίξει μόνο στο easy θα θέλει να το παίξει και στο πιο δύσκολο μετά γιατί θα του φανεί πολύ εύκολο.😁 Άρα πάλι θα κολλήσει... Ήθελε ναι μεν να είναι λίγο δύσκολο αλλά να είχε άπειρες σφαίρες!😄 Δεν το έχει με το να τα αποφεύγει ρε γαμώτο και στεναχωριέται. Ούτε θέλω να του πω στα ίσια ότι ''δεν το έχεις!'' και να παίξει κάτι άλλο.😔

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nathan Drake!! είπε

Ναι του το έχω πει, αλλά αν το παίξει μόνο στο easy θα θέλει να το παίξει και στο πιο δύσκολο μετά γιατί θα του φανεί πολύ εύκολο.😁 Άρα πάλι θα κολλήσει... Ήθελε ναι μεν να είναι λίγο δύσκολο αλλά να είχε άπειρες σφαίρες!😄 Δεν το έχει με το να τα αποφεύγει ρε γαμώτο και στεναχωριέται. Ούτε θέλω να του πω στα ίσια ότι ''δεν το έχεις!'' και να παίξει κάτι άλλο.😔

Ας το παίξει τότε με κανέναν φίλο του, να του δίνει συμβουλες ή να προσπαθούν να το παίξουν μαζί , για να μην βαριέται να χάνει στα ίδια σημεια...

Δημοσ.

Αν ψάχνεις γενικότερα να βάλεις κωδικούς, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε ένα πρόγραμμα που υπάρχει και χρησιμοποιούν αρκετοί αλλά κοστίζει όμως.

Λέγεται Save Wizard. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρεις από την ιστοσελίδα. Το Save Wizard έχει και για άλλα παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...