Προς το περιεχόμενο

WH40K: Shootas, Blood & Teef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shoota Boyz σε φάση Metal slug! Ψηθήκατε?

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το WH40K: Shootas, Blood & Teef, το οποίο είναι ένα 2D side-scrolling shooter (μην κάνετε τους ανήξερους, με Contra και Sunset Riders μεγαλώσατε) όπου ο χαρακτήρας είναι ένα Ορκ στο δικό του προσωπικό Waaagh! Γραφικά σχεδιασμένα στο χέρι, όμορφη καρτουνίστικη αισθητική, μένει να δούμε αν και το gameplay θα είναι αξιόλογο. Λόγω του τίτλου βέβαια μπορεί να είναι απλά ένα reskin του Guns, Gore and Canolli, που ελπίζω να μην ισχύει. Αν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος φίλος του setting, φαίνεται ενδιαφέρον. Για να παίξει και ο Snoob κάτι πέρα από TBS :P

Gameplay video

https://www.youtube.com/watch?v=I3InjlouORo

Steam link

https://store.steampowered.com/app/1324530/Warhammer_40000_Shootas_Blood__Teef/

Επεξ/σία από Tobajara
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Είχα παίξει το demo και δεν ξετρελάθηκα, αλλά μπορεί να μου ξέφυγε κάτι.

Πάντως τα orcs (WHFB) και orks (WH40k) είναι το πιο 'fun' faction και θέλουν όλος ο κόσμος/γαλαξίας να συμμετέχει στο πάρτυ τους. ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

Mαράζι το έχω να βγει ένα παιχνίδι στον κόσμο του Warhammer 40K που να με ενθουσιάσει.

Το Daemonhunters πρέπει να ξαναδώ, συνέπεσε με αλλαγή υπολογιστή/πήξιμο στη δουλειά, το άφησα στην άκρη, αν και από όσο μπορώ να κρίνω έχει μηδέν replayability, έχω και κάμποσα που πλησίασαν (Battlesector, με πολύ ζαβό army management και απογοητευτικά χαμηλό δείκτη δυσκολίας, Sanctus Reach -μα τι φόλα campaign, αμαρτία, κατά τα άλλα ήταν πολύ δυνατό, Gladius που είναι 4Χ αλλά χωρίς καθόλου διπλωματία, προφανώς, το έχω τερματίσει και δεν ψήνομαι να το τερματίσω ξανά, παρότι έχει κάμποσα factions ενώ βγήκαν και σε DLC οι Adeptus Mechanicus που με ιντριγκάρουν), τα Dawn of War είναι RTS και δεν το έχω καθόλου, παρότι τα τερμάτισα πρέπει να χάλασα πέντε space bars, και μετά έχω ένα σωρό από χλιαρές μετριότητες (Storm Ground) μέχρι αγνές, παρθένες φόλες (Deathwatch).

Τώρα, ποντάρω τα ρέστα μου στο Rogue Trader, το πίου-πίου επίσης δεν το έχω καθόλου. Το είδα το Shootas, ok, χαριτωμένο, αλλά δύσκολα θα προχωρήσω σε αγορά σε πρώτη φάση.

Αυτό το πίου-πίου, αν το βρω κάποια στιγμή φτηνά πολύ και έχει χαβαλέ, μπορεί και να το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...