Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε

να τη κάνεις τι την ευκολη νίκη ,9 παιχνιδια ευκολες νικες για να παιξεις ενα παιχνιδι ; οχι !

Τί επίπεδο είσαι; Εγώ στο diamond 3, δεν έχω τόσα cheese...

Δημοσ.

είδαμε cheater στο beta φαντάζομαι θα γίνει χαμος στο release

δεν θέλουν να σταματήσουν τους κλέφτες αν ήθελαν το εκαναν

και το ....νο που αγοράζει cheat δεν κολλάει πουθενά αν ηταν δωρεάν οκ αλλα εδω αγοράζεις την κλοπή έλεος πραγματικα

αν ενας admin επαιζε καθε μερα λιγες ωρες θα μιραζε μπαν για πλακα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, teodoreh είπε

Τί επίπεδο είσαι; Εγώ στο diamond 3, δεν έχω τόσα cheese...

αν δε παιζεις καθε μερα , δεν εχει νοημα το "επιπεδο" .Αυτο δε το λαμβανει υποψη η ολη λογικη της πλατφορμας.

Τωρα παιζουμε στη silver 2vs2 και παταμε απειρα quit και προφανως δεν ανεβαινουμε .

Platinum φτασαμε οταν παιζαμε καθημερινα.

Αν παιζεις περιστασιακα εισαι καταδικασμένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, kinitos είπε

είδαμε cheater στο beta φαντάζομαι θα γίνει χαμος στο release

δεν θέλουν να σταματήσουν τους κλέφτες αν ήθελαν το εκαναν

και το ....νο που αγοράζει cheat δεν κολλάει πουθενά αν ηταν δωρεάν οκ αλλα εδω αγοράζεις την κλοπή έλεος πραγματικα

αν ενας admin επαιζε καθε μερα λιγες ωρες θα μιραζε μπαν για πλακα

Η BETA ήταν f2p, το παιχνίδι θα πρέπει να το αγοράσεις με 70 ευρώ. Οπότε χλωμό να δούμε cheaters και αν δούμε θα πέσουν τα πρώτα bans και τέλος. Σιγά μην ξαναδώσουν 70άρι για να ρισκάρουν να ξαναφάνε ban. Στο Warzone 2 απ' την άλλη που θα είναι f2p, θα έχει cheaters..Αν και μετά το anti-cheat έχουν μειωθεί δραματικά.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η BETA ήταν f2p, το παιχνίδι θα πρέπει να το αγοράσεις με 70 ευρώ. Οπότε χλωμό να δούμε cheaters και αν δούμε θα πέσουν τα πρώτα bans και τέλος. Σιγά μην ξαναδώσουν 70άρι για να ρισκάρουν να ξαναφάνε ban. Στο Warzone 2 απ' την άλλη που θα είναι f2p, θα έχει cheaters..Αν και μετά το anti-cheat έχουν μειωθεί δραματικά.

cheataers (δεν ξερω στο warzone δεν ποιζω) βλεπω καθε μερα μα καθε μερα vanguard - black ops - mw

μακαρι να μην εχει στο νεο οχι οτι ειναι οκ το ποσο για να γλυτωσω τους κλεφτες εξω απο το παιχνιδι αλλα ,,,,

περιμενουμε να δουμε

Δημοσ.

Εδώ έχει καθαρίσει το Warzone, έχουν τα άλλα που τα πληρώνεις για να παίξεις ; Χλωμό σε κόβω..Εκτός κι αν σε πετσοκόβουν και θεωρείς ότι cheat-άρουν.

Για παράδειγμα αυτός εδώ ΔΕΝ cheat-άρει, πετσοκόβει.

Spoiler

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μόνο το campaign θα παίξεις από Empress. Κατά τα άλλα το f2p δεν μπορεί να είναι cheat-free για τον απλούστατο λόγο ότι το μλκισμένο που θα βάλει cheats δεν το νοιάζει αν θα φάει ban αφού μπορεί πολύ εύκολα να φτιάξει νέο account και να κάνει τα ίδια.

Άρα για μένα θα έπρεπε να κοστίζει έστω 20-30 ευρώ και όχι να είναι f2p, ώστε αν φάει ban να τον τσούξει το 20άρικο-30άρικο και να το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει. Ευτυχώς το MW2 κοστίζει 70 ευρώ οπότε σε συνδυασμό με το anti-cheat δεν θα σπάσουν μπάλες τα μλκισμένα.

70 ευρω campaing το multi θα γινει free νοεμβριο αρα τα ιδια παλι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, floba είπε

70 ευρω campaing το multi θα γινει free νοεμβριο αρα τα ιδια παλι

Δεν θα γίνει free το multi όπως δεν έγινε σε κανένα CoD ως τώρα, μιλάς για Warzone προφανώς που είναι άλλο πράγμα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Εδώ έχει καθαρίσει το Warzone, έχουν τα άλλα που τα πληρώνεις για να παίξεις ; Χλωμό σε κόβω..Εκτός κι αν σε πετσοκόβουν και θεωρείς ότι cheat-άρουν.

Απόκρυψη περιεχομένων

μωρε για πεταμα ειμαι αλλα 

1.οταν δεν τυχει να βρισκω τσιτερ παιζω καλυτερα

2.οταν δεν εχει τσιτερ βλεπεις λογικα σκορ σε ολους

3.εδω βλεπουμε αποσπασματα σε κιλλ δεν λεει απολυτως τιποτα 

4.η σειρα bo ειχε ενα ωραιο κομματι που επρεπε να εχουν ολα το theatere που εβλεπες τα ματς μετα απο free cam η απο οποιον παικτη θες 

εκει να δεις πως εβλεπες τους τσιτερ

5.και αφου ειπα οκ μπορει να κανω λαθος τοτε πως κανει δεκαδες χιλιαδες μπαν καθε εβδομαδα?για τσιτ?αρα μαλλον κατι δεν παει καλα.

δεν υπαρχει παιχνιδι χωρις τσιτ απλα αλλοι κοβουν αρκετους παικτες καθε μερα αλλοι καθε τοσο αλλοι καθολου η λιγους για τα δεδομενα του cod & battlefield (στο τελευταιο ακομα θυμαμαι να μπαινω σε παιχνιδι και να με τρωνε απο 20 χιλιομετρα μακρια χωρις να με βλεπει ο αλλος και μιας και δεν ειμαι το battlefield εγραψα λιγα λεπτα oniline στο 1 και τελος 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Οι περισσοτεροι εδω που λενε για cheat σιγουρα δεν ξερουν πως ειναι το cheat.Το warzone ειναι απο τα πιο δυσκολα παιχνιδια δεν ειναι pubg.Απλα εμεις εδω στην Ελλαδα εχουμε και το κακο οτι οταν χανουμε παντα κατι φταιει εκτος απο μας.Ειναι κλασσικο.

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα γίνει free το multi όπως δεν έγινε σε κανένα CoD ως τώρα, μιλάς για Warzone προφανώς που είναι άλλο πράγμα.

Ναι ναι βλακεια μου σορρυ😜

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...