gurgurant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, tegonikos είπε Δηλαδή για να καταλάβω, βάζεις Plague Tale Requiem που το παίζω ultra σε 4Κ μονιτορ με την ποταπή 6800xt και εσένα γονατίζει η 3080ti?Μήπως το "γονατίζει" εννοείς ότι δεν το παίζει με πάνω από 100 frames? Δεν το εχω το παιχνιδι,οποτε δεν εχω γνωμη γιαυτο,αν βρω κανενα που να προτινεις και να το εχω πολυ ευχαριστως να το κοιταξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, gurgurant είπε Δεν το εχω το παιχνιδι,οποτε δεν εχω γνωμη γιαυτο,αν βρω κανενα που να προτινεις και να το εχω πολυ ευχαριστως να το κοιταξω. Είναι στο gamepass δωρεάν, και είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ παιχνίδι. Αν θες κατέβασε το και τέσταρε το ultra. Εγώ το έχω παίξει κανα δίωρο και πουθενά δεν έπεσα κάτω από 40fps 4K ultra πάντα. Bέβαια η 6800 βάραγε υπερωρίες με ανεμιστήρες φούλ κ.τ.λ. Aν είχα 3080ti ή 3090 υποθέτω θα τo είχε ΠΟΛΥ άνετα ισως και στα διπλά fps. ή πες μου εσύ ένα παιχνίδι που η 3080ti σου κρασάρει (υποθέτω εννοείς οτι πέφτει κάτω από 30fps) σε 4Κ ultra να το δοκιμάσω εγώ στην 6800xt να δω τι γίνεται. Παίζω τα πάντα 4Κ ultra 1 χρόνο τώρα και η 6800 δεν έχει κρασάρει ποτέ και πουθενά (αν εξαιρέσεις το age of empires III definitive edition που για κάποιο λόγο σε όλα full κρασάρει ο driver της AMD και μένω με μαύρη οθόνη και θέλει restart το pc)
gurgurant Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχω game pass,steam,origin, δεν παίζω 4κ είμαι λίγο κάτω από αυτό 7.3 εκ.πιξελ εσυ λογικά έχει κάπου 8.3 εκ+- και δν έχω και κανέναν εδώ γύρω με 4κ οθόνη να δοκιμάσω με τρέλανες τώρα,επίσης για εμένα προσωπικά ρε φίλε 30fps δεν παίζονται τα γκειμ θεωρώ 60hz το κατώτερο σταθερό αλλιώς δν θα έπαιζα. 3d mark τεστ custom time spy extreme στην ανάλυση μου 5120x1440 73-79 fps δν πει παραπάνω.φαντάσου σε 3840x2160 θα είναι 10-15% λιγότερα τα fps,όποτε θεωρώ ότι ανάλογα το γκειμ ζόρικα το 60αρι fps… 4k Test 3d mark σε 3840x2160 σε εμενα λεει 61-65fps Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2022 από gurgurant
orpheas7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Περιμένουμε χαλαρά για την 4080ti απλά μέχρι να μαζέψω τα λεφτά θα έχει βγει η 6080ti διότι καθώς περίμενα και μάζευα για την 3080ti βγήκε η 4080ti και έτσι παραμένω με την 1080ti προσδοκώντας να κάνω το κόλπο στην 5080ti.
Herald Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/10/2022 στις 12:07 ΜΜ, gurgurant είπε Witcher 3,shadow of the tomb raider,destiny 2,battlefield 5,zero dawn horizon που θυμάμαι σίγουρα στα ultra μερικές φορές πιάνει 88 που είναι παιχνίδι σχετικά καλα optimized,rdr2 άστο γονατίζει η κάρτα κανονικά,crysis 3 επίσης γονατίζει επίσης,τα πιο πολλά τα κρατάω για δοκιμές.Οι κάρτες είναι 4k rdy αυτό δν σημαίνει όμως ότι είναι 4k max out ready,μν τρελαθούμε ότι υπάρχει μέχρι τώρα γονατίζει σε 4k.Ίσως μια εξαίρεση την 4090 που δν πιστεύω ότι έχει 50-60 fps διαφορά από 3090ti,marketing όπως πάντα κατά την γνώμη μου….οποίος θέλει στέλνει μήνυμα και του δίνω βαιμπερ να δει λαιβ πως γονατίζει μια 3080 ti πάνω σε odyssey g9 διότι πολλοί νομίζουν ότι θα παίξουν όλα ultra με 3080 σε 5120x1440…. Καθόλου τρολλαρισμα φίλε μου,σε 2-3 γενιές καρτών γραφικών μπορεί να παίζεις όλα μαξ σε τέτοιες αναλύσεις,όπως λέω και σε άλλο ποστ σου δίνω βαιμπερ να δεις λαιβ πολύ απλά.γιατί το θεωρείς τρολλ?κοινωτητα να βοηθάμε κόσμο δν είναι το ινσομνια?Εγω είπα στο παιδί που ξεκίνησε την συζήτηση ότι θα είναι καλύτερα μια 3090 που το τρολλ… Γιες σωστό,+1 από εμένα. Eπειδή είχα το ίδιο monitor με 3090, say what? 😛 Σε medium ζορίζεται; LOL ρε συ.... 1 1
gurgurant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Herald είπε Eπειδή είχα το ίδιο monitor με 3090, say what? 😛 Σε medium ζορίζεται; LOL ρε συ.... AC odyssey se medium 91fps τι ειναι πολυ,σερνεται για οθονη που ειναι 240hz τιποτα απλα 'παιζεται' δεν θελω πραγματικα να βλεπω πωπωπω τι δυνατη καρτα!Σιγα τις καρτες μας δινουν ψιχουλα τεχνολογιας και λεμε και ευχαριστω οχι ρε μαν μ νταξ εχει παραγινει :/
itanium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Οκ οτι να ναι γράφεις τουλάχιστον μην τα λες και δημόσια ΕΛΕΟΣ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, gurgurant είπε AC odyssey se medium 91fps τι ειναι πολυ,σερνεται για οθονη που ειναι 240hz τιποτα απλα 'παιζεται' δεν θελω πραγματικα να βλεπω πωπωπω τι δυνατη καρτα!Σιγα τις καρτες μας δινουν ψιχουλα τεχνολογιας και λεμε και ευχαριστω οχι ρε μαν μ νταξ εχει παραγινει 😕 Καλά ό,τι να 'ναι..Τι είναι το Odyssey, MP competitive για να βγάζει 240FPS ; Αυτά μόνο σε cartoonoπαίχνιδα σαν το Overwatch ή το Valorant. Και ναι είναι δυνατή η κάρτα όταν η κονσόλα βγάζει πολύ λιγότερα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead
gurgurant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά ό,τι να 'ναι..Τι είναι το Odyssey, MP competitive για να βγάζει 240FPS ; Αυτά μόνο σε cartoonoπαίχνιδα σαν το Overwatch ή το Valorant. Και ναι είναι δυνατή η κάρτα όταν η κονσόλα βγάζει πολύ λιγότερα. Δεν έχει σημασία τι είναι,πλήρωσες και πήρες οθόνη 240hz ανεξαρτήτως των παιχνιδιών που παίζεις και η κάρτες σου δν πρόκειται να σου βγάλουν τόσα φρέιμς με τα πάντα σε ultra γτ απλά δεν μπορούν.είδα και στο pubg που είναι competitive όλα medium-low γτ γραφικά δν βλέπεις ποτέ σε τέτοια παιχνίδια για ευνόητους λόγους,165-175 με το ζόρι τα πιάνει η 3080ti….όλοι έξυπνοι θέλετε να το παίζεται μου φενεται. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από gurgurant
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, gurgurant είπε Δεν έχει σημασία τι είναι,πλήρωσες και πήρες οθόνη 240hz ανεξαρτήτως των παιχνιδιών που παίζεις και η κάρτες σου δν πρόκειται να σου βγάλουν τόσα φρέιμς με τα πάντα σε ultra γτ απλά δεν μπορούν. Τα single-player παιχνίδια όπως το Odyssey, δεν στοχεύουν στο να έχουν σάπια γραφικά για να δεις εσύ 240FPS. Στοχεύουν στο να δώσουν πολύ καλά γραφικά και οι καλές κάρτες να παίζουν στα 60-70FPS για 1440P/4K(Ανάλογα και την κάρτα). Δηλαδή εσύ τώρα περιμένεις να παίξεις CP 2077 με RT και να βγάλει η κάρτα 240FPS ; Θα έπρεπε να έχει σάπια γραφικά όπως τα Overwatch/Valorant/Fortnite ή να το παίξεις σε μια 10ετία όπου οι τότε κάρτες θα βγάζουν τόσα FPS. Την οθόνη 144/240/360hz κλπ την παίρνουν όσοι ασχολούνται με competitive multiplayer παιχνίδια σαν αυτά που ανέφερα και όχι για να τα δουν αυτά τα Hz σε single-player τίτλους που push-άρουν για καλά γραφικά. Για το PlebG φταίει ο CPU που δεν αφήνει την κάρτα να δώσει παραπάνω FPS και όχι η κάρτα και όχι δεν θέλουμε να το παίξουμε έξυπνοι, απλά απαντάμε στις ανακρίβειες που γράφεις. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Psycho_Warhead
scorpion8283 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, gurgurant είπε AC odyssey se medium 91fps τι ειναι πολυ,σερνεται για οθονη που ειναι 240hz τιποτα απλα 'παιζεται' δεν θελω πραγματικα να βλεπω πωπωπω τι δυνατη καρτα!Σιγα τις καρτες μας δινουν ψιχουλα τεχνολογιας και λεμε και ευχαριστω οχι ρε μαν μ νταξ εχει παραγινει 😕 Ok...λύθηκε η παρεξήγηση ρε παιδιά! Το "σέρνεται" είναι ισως και λίγο θέμα...οπτικής....😆Εμείς εδώ λέμε (ειδικά σε τετοιες αναλύσεις) "σέρνεται" κάτω απο π.χ. 40 frames.... 91 fps μη σου πω οτι είναι και overkill για τα single player....Κοινώς μακάρι όλα τα παιχνίδια που θα παίζουμε να σέρνονται στα 91 fps.... 🙃
gurgurant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Τα single-player παιχνίδια όπως το Odyssey, δεν στοχεύουν στο να έχουν σάπια γραφικά για να δεις εσύ 240FPS. Στοχεύουν στο να δώσουν πολύ καλά γραφικά και οι καλές κάρτες να παίζουν στα 60-70FPS για 1440P/4K(Ανάλογα και την κάρτα). Δηλαδή εσύ τώρα περιμένεις να παίξεις CP 2077 με RT και να βγάλει η κάρτα 240FPS ; Θα έπρεπε να έχει σάπια γραφικά όπως τα Overwatch/Valorant/Fortnite ή να το παίξεις σε μια 10ετία όπου οι τότε κάρτες θα βγάζουν τόσα FPS. Την οθόνη 144/240/360hz κλπ την παίρνουν όσοι ασχολούνται με competitive multiplayer παιχνίδια σαν αυτά που ανέφερα και όχι για να τα δουν αυτά τα Hz σε single-player τίτλους που push-άρουν για καλά γραφικά. Για το PlebG φταίει ο CPU που δεν αφήνει την κάρτα να δώσει παραπάνω FPS και όχι η κάρτα και όχι δεν θέλουμε να το παίξουμε έξυπνοι, απλά απαντάμε στις ανακρίβειες που γράφεις. Οκ οκ κουλ 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Ok...λύθηκε η παρεξήγηση ρε παιδιά! Το "σέρνεται" είναι ισως και λίγο θέμα...οπτικής....😆Εμείς εδώ λέμε (ειδικά σε τετοιες αναλύσεις) "σέρνεται" κάτω απο π.χ. 40 frames.... 91 fps μη σου πω οτι είναι και overkill για τα single player....Κοινώς μακάρι όλα τα παιχνίδια που θα παίζουμε να σέρνονται στα 91 fps.... 🙃 Δν νομίζω πως είναι κακό να απαιτείς απόδοση εφόσον πληρώνεις χοντρά για κάτι.Έτσι το εκλαμβάνουν μερικοί από ότι βλέπω.Όλα καλά δν πειραζει δεν θα βάλω εγώ σε κανέναν μυαλό και δν το λέω για εσένα προσωπικά εννοείται.Σέρνεται για εμένα προσωπικά έπαιξε φίλος μου στο πισι μου cyberpunk 2077 με τα πάντα ultra 41fps,έβγαλα το RT άφησα dlss στο performance 62-75fps,έβαλα τα πάντα medium και πήγε 112-127,12900k,z690 ASU’s extreme,6000mhz ddr5 36-40 cas δν θυμάμαι ακριβώς,3080 ti Ftw3 ultra,ε όχι ρε φίλε απλά είναι μάρκετινγκ δν με νοιάζει απλά,τα πλήρωσα όπως και πολύ άλλοι και παίρνω λίγα για υπό που πλήρωσα,φυσικά θα σταματήσω να ασχολούμαι με πισι σύντομα.
Herald Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, gurgurant είπε Δν νομίζω πως είναι κακό να απαιτείς απόδοση εφόσον πληρώνεις χοντρά για κάτι.Έτσι το εκλαμβάνουν μερικοί από ότι βλέπω.Όλα καλά δν πειραζει δεν θα βάλω εγώ σε κανέναν μυαλό και δν το λέω για εσένα προσωπικά εννοείται.Σέρνεται για εμένα προσωπικά έπαιξε φίλος μου στο πισι μου cyberpunk 2077 με τα πάντα ultra 41fps,έβγαλα το RT άφησα dlss στο performance 62-75fps,έβαλα τα πάντα medium και πήγε 112-127,12900k,z690 ASU’s extreme,6000mhz ddr5 36-40 cas δν θυμάμαι ακριβώς,3080 ti Ftw3 ultra,ε όχι ρε φίλε απλά είναι μάρκετινγκ δν με νοιάζει απλά,τα πλήρωσα όπως και πολύ άλλοι και παίρνω λίγα για υπό που πλήρωσα,φυσικά θα σταματήσω να ασχολούμαι με πισι σύντομα. Πρέπει να καταλάβεις κάποια πράγματα. Τα single player games φτιάχνονται για να "σέρνονται" στο υπάρχουν hardware. Δηλαδή αν βγεί μια κάρτα που στο AC Valhala πιάνει 500 fps - το επόμενο Assasins Creed θα βγεί με πολύ ανεβασμένες απαιτήσεις και πάλι αυτή η κάρτα θα σέρνεται στα 60 fps που λές. Ο κόσμος συνήθως αγοράζει καινούργιες κάρτες για να έχει καλύτερα γραφικά στο ίδιο framerate, τουλάχιστον στα single player παιχνίδια. Τώρα αν θες να παίζεις cyberpunk στα 200 fps...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα