Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του Ασεπ που θα γίνει τον Μάρτιο του 2023. Έχετε την οποιαδήποτε συμβουλή για να προετοιμάστω όσο καλύτερα γίνεται ή αν κάποιος παρακολουθησε μαθήματα προετοιμασίας παλιότερα σε κάποιο online course και μου τα συσιστηνει ;; το οτιδήποτε θα με βοηθούσε!! Ευχαριστώ!!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα αρχίσουν τα φροντιστήρια στο κέντρο καμπάνιες όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες. 

Επειδή συμμετείχα πριν καιρό σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ να αναφέρω τη γνώμη μου. 

Μαθήματα προετοιμασίας σε φροντιστήριο δεν αποτελούν ουσιαστική βοήθεια. Ή το έχεις και μπαίνεις ή δεν το έχεις και πας για κάτι άλλο.

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sokratismalamas είπε

Λογικά θα αρχίσουν τα φροντιστήρια στο κέντρο καμπάνιες όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες. 

Επειδή συμμετείχα πριν καιρό σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ να αναφέρω τη γνώμη μου. 

Μαθήματα προετοιμασίας σε φροντιστήριο δεν αποτελούν ουσιαστική βοήθεια. Ή το έχεις και μπαίνεις ή δεν το έχεις και πας για κάτι άλλο.

για μενα μονο οσα ατομα εχουν αρκετα χρονια προυπηρεσιας και γνωριζουν πραγματα και γνωσεις απο την εργασια τους εχουν ενα σαφες πλεονεκτημα

Δημοσ.

Προς το παρόν προμηθεύτηκα κάτι βιβλια για προετοιμασία. Δλδ έχετε πάει σε φροντιστήριο (για ονλινε) και δεν έκαναν καλή δουλειά; γιατί ζητάνε και ένα αρκετά μεγάλο ποσό οπότε θέλω γνώμες.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, alex_kwn11 είπε

Προς το παρόν προμηθεύτηκα κάτι βιβλια για προετοιμασία. Δλδ έχετε πάει σε φροντιστήριο (για ονλινε) και δεν έκαναν καλή δουλειά; γιατί ζητάνε και ένα αρκετά μεγάλο ποσό οπότε θέλω γνώμες.

Υπάρχει συγκεκριμένη ύλη;

Δημοσ.

Νομίζω όχι..  λένε γενικά πχ εξετάζεστε στις λεκτικές δεξιότητες..  δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για συγκεκριμένα πράγματα 

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον νόμο 4765/2021 ο Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα δομείται από τα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα :

• Α1. Γνώσεις Γενικού Περιεχομένου
  • Α2. Γνώσεις ανά ειδικότητα
  • Β1. Γλωσσικές  Δεξιότητες
  • Β2. Αριθμητικές Δεξιότητες
  • Β3. Δεξιότητες Αποτελεσματικότητας & Συμπεριφοράς

Από τα 5 γνωστικά αντικείμενα τα τέσσερα (Α1, Β1, Β2, Β3) θα είναι κοινό για όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης και μόνο το γνωστικό αντικείμενο Α2 θα διαφοροποιείται ανά ειδικότητα.

Δημοσ.
Στις 25/10/2022 στις 9:34 ΜΜ, alex_kwn11 είπε

Ευχαριστω πολυ!! Ξερεις αν αξιζει να πληρωσω για φροντιστηριο εξ αποστασεως;;

Καλησπέρα !Εάν ενδιαφέρεσαι για σεμινάριο εξ'αποστάσεως κάνει το εκεκ πατρών και έχει μέχρι τη Δευτέρα 31/10 προσφορά στα 700 το σεμινάριο.Είναι η πιο χαμηλή τιμή γενικά που έχω δει και από άλλα κεκ. Έχουν μέχρι τη Δευτέρα και μια πολύ καλή προσφορά που είναι για εγγραφή 2 ατόμων μαζί σύνολο 650 και οι 2. Άν θες δες το και μπορούμε να γραφτούμε μαζί να μας έρθει πιο οικονομικά. Θες να σου στείλω συννημμένες τις σχετικες πληροφορίες που μου έστειλαν?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κ εγώ θέλω. Πέρασε τωρα η προθεσμία? Ειναι πολυ καλη προσφορα 650 τα 2 ατομα. Γράφτηκες με κάποιον άλλο?? 

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να περιμένετε να ανακοινωθούν τα μαθήματα και η ύλη. Επίσης, μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τα φροντιστήρια. Βασιστείτε περισσότερο στο διάβασμα που κάνετε εσείς.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 12:52 ΠΜ, Klin77 είπε

Κ εγώ θέλω. Πέρασε τωρα η προθεσμία? Ειναι πολυ καλη προσφορα 650 τα 2 ατομα. Γράφτηκες με κάποιον άλλο?? 

Καλημέρα, όχι δεν έχω κάνει κάτι.Θες να δω αν έβαλαν τη προσφορά και αυτό το μήνα?

Δημοσ.
Στις 10/11/2022 στις 8:07 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Επειδή έδωσα στο γραπτό της ΑΑΔΕ έγιναν καταγγελίες για στημένα θέματα και για βύσματα 

Και στους γραπτούς στημένα??? Τι να πω...

Στις 10/11/2022 στις 12:52 ΠΜ, Klin77 είπε

Ψάχνω πληροφορίες για το ποιό φροντιστήριο θα είναι "μες στην ύλη". Μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές. Είδα και το Πατρών το έχει ακόμα. Ο Κολλιντζας γιατί τόσα πολλά?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...