krisi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Αγορασα ενα λαπτοπ μ windows 11 home, μου προτειναν απο το κατάστημα να βαλω office lifetime πακετο 1-6 άτομα με τιμη 149. Ενας φίλος μου μου ειπε να βαλω τα πακετα office του eBay με τιμη 25 ευρω. Εχει κανει κανεις έγκατασταση από πακέτα του eBay. ειναι αυθεντικα; αξιζει; (ευχαριστώ εκ των προτέρων!) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από krisi
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 καλημερα! εχω παρει φιλε και office & windows απο το ebay κανε εγκατασταση το office που θες να αγορασεις οποτε με το που παρεις τον κωδικο τον περνας επιτοπου. αν δουλεψει λογικα δεν θα εχεις θεμα , αν οχι τοτε ζητας refund. 1
filip123go Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Εχω 5 χρόνια office και windows απο ebay σε 5 pc . Μεχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Και σήμερα να λήξουν όλα, έχω κάνει απόσβεση εδω και καιρό . 1
krisi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 3 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε καλημερα! εχω παρει φιλε και office & windows απο το ebay κανε εγκατασταση το office που θες να αγορασεις οποτε με το που παρεις τον κωδικο τον περνας επιτοπου. αν δουλεψει λογικα δεν θα εχεις θεμα , αν οχι τοτε ζητας refund. Σε ευχαριστώ! δουλευουν οπως τα κανονικά office; με ιδιες εντολές πχ.word και PowerPoint; γιατι αυτα δουλεύω πιο πολυ
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 φιλε δεν ξερω απο εντολες ... ειναι κανονικο το office αγορασμενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα