nick_souvlaki Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Το κλειδί είναι το δεύτερο αν έχει σημασία. Όχι το σπαστό. Επίσης, γνωρίζεις τι κόστος έχει περίπου ένα κλειδί; Είσαι σίγουρος ότι αναβόσβηνε; Περιγράφεις ακριβώς αυτό που γίνεται όταν είναι αναμμένο, όπου μπαίνει σε safe mode. Μπορεί να έχεις δίκιο. Δεν το θυμάμαι ακριβώς.
meletis_m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 20 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Καλησπέρα, έχω αυτήν τη στιγμή ένα Astra H βενζίνης. Όταν προσπαθώ να το βάλω μπροστά, ορισμενες φορές εκεί που ανάβουν τα λαμπάκια αναβοσβήνει αυτό με το αυτοκίνητο και το γαλλικό κλειδί και δεν παίρνει μπροστά. Βγάζω το κλειδί, το ξαναβαζω και, όταν το κάνω 1-2 φορές αυτό, παίρνει κανονικά μπροστά (χωρίς να αναβοσβήσει το λαμπάκι). Άλλες φορές παίρνει κανονικά με την πρώτη. Μια φορά χρειάστηκε να το κάνω 7 φορές για να πάρει. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει; Θα βρεις διαγνωστικό μηχάνημα να διαβάσει τους εγκεφάλους . Είτε σε συνεργείο ή εάν βρεις κάποιο διαγνωστικό opcom που είναι για opel Επειδή έχω Opel το γαλλικό κλειδί υποδηλώνει ηλεκτρολογικό θέμα . Δες μήπως δουλέψει ο παρακάτω τρόπος και γράψε τους κωδικούς , αλλιώς σε διαγνωστικό . https://youtu.be/9hHhL6-okfc
GodzillaCover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Θα βρεις διαγνωστικό μηχάνημα να διαβάσει τους εγκεφάλους . Είτε σε συνεργείο ή εάν βρεις κάποιο διαγνωστικό opcom που είναι για opel Επειδή έχω Opel το γαλλικό κλειδί υποδηλώνει ηλεκτρολογικό θέμα . Δες μήπως δουλέψει ο παρακάτω τρόπος και γράψε τους κωδικούς , αλλιώς σε διαγνωστικό . https://youtu.be/9hHhL6-okfc Τον δοκίμασα τον τρόπο αυτό αλλά έβγαλε ένα σκασμό βλάβες, οι οποίες από όσο ξέρω έχουν επισκευαστεί, οι περισσότερες τουλάχιστον. Επισης πέταξε κι έναν κωδικό 000000 που δεν ξέρω τι σημαίνει. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από GodzillaCover
meletis_m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Τον δοκίμασα τον τρόπο αυτό αλλά έβγαλε ένα σκασμό βλάβες, οι οποίες από όσο ξέρω έχουν επισκευαστεί, οι περισσότερες τουλάχιστον. Επισης πέταξε κι έναν κωδικό 000000 που δεν ξέρω τι σημαίνει. Κάπου είδα ότι σημαίνει βλάβη στο σύστημα που κάνει διάγνωση (;) Τότε μόνο με διαγνωστικό θα βγάλεις άκρη . Θα σημειώσεις τους κωδικούς βλάβης . Θα τους μηδενισεις και εάν ξανά ανάψει το ξανά βλέπεις . 1
GodzillaCover Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Θυμάσαι τους κωδικούς; P0023 P0111 P0155 P0160 P0161 P0210 Και στο τέλος αυτό το 000000, που υποθέτω, με την ίδια λογική με τα υπόλοιπα, γίνεται P0000.
swstost Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Καλύτερα να πας σε ένα συνεργείο Opel να το βάλουν στο διαγνωστικό όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω, να μην ψάχνεσαι. Αν μένεις προς τα βόρεια Κωνσταντόπουλος στη Μεταμόρφωση, αν μένεις προς τα νότια Λαζάρου στην Καλλιθέα. 2
zeys13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πρέπει να δοκιμάσεις με το δεύτερο κλειδί αν στο κάνει. Αν οχι είναι πρόβλημα του κλειδιού. Αν στο κάνει και με το δεύτερο κλειδί είναι cim. Το να παραμείνει το λαμπάκι με το κλειδί αναμμένο είναι άλλη βλάβη, ο κινητήρας μπαίνει σε safe mode και δεν ανεβάζει στροφές. Ακόμα και έτσι όμως μπορείς να πας στη διαδρομή σου. Είχα αντιμετωπίσει παλιά το πρόβλημα και δε μπορούσα να βρω λύση. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από zeys13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα