alexmi900 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Πρόσφατα αγόρασα καινούργια συσκευή και έκανα hard reset την παλιά. Αυτές τις μέρες προσπάθησα να μπω σε ένα λογαριασμό mail που είχα δημιουργήσει μέσω της παλιάς συσκευής και τον είχα αποθηκευμένο μόνο εκεί. Παρότι έχω το password, η google δεν μ αφήνει και ζητάει authentication από την παλιά συσκευή, κάτι που δεν γίνεται. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ προκαταβολικά
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δεν μπορείς να ζητήσεις να γίνει η με άλλον τρόπο;
chios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Στην κατηγορία συσκευή το Gmail έβαλες; Δεν έβαλες αυτό που είχες; Όπως αναφέρθηκε υπάρχουν και άλλοι τρόποι να γίνει authentication, εγώ έχω κατεβάσει λίστα με κωδικούς, επίσης με αποστολή SMS.
alexmi900 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς μόνο authentication με το κινητό ζητάει, όταν βάζω να δοκιμάσω με άλλον τρόπο μου λέει ότι δεν είναι δυνατόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα