geodimis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μου ήρθε το παρακάτω sms: ΔΩPEAN DATA AΠO TO CU! OΣO BPIΣKEΣAI ΣTO XΩPO TOY ΠANEΠIΣTHMIOY TIΣ MEPEΣ ΔEYTEPA-ΠAPAΣKEYH 08.00-21.00, TO CU ΣOY ΠPOΣΦEPEI ΔΩPEAN DATA! KAΛO ΣEPΦAPIΣMA! Θεωρώ ότι είναι για όλους που έχουν CU φοιτητικό εκτός αν είναι μόνο για εγγεγραμμένους σε πανεπιστήμια (δεν μπορώ να ξέρω γιατί πληρώ και τα δυο παραπάνω κριτήρια). Αν το έλαβε και κάποιος άλλος ας επιβεβαιώσει. 1
marios02 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, geodimis είπε Μου ήρθε το παρακάτω sms: ΔΩPEAN DATA AΠO TO CU! OΣO BPIΣKEΣAI ΣTO XΩPO TOY ΠANEΠIΣTHMIOY TIΣ MEPEΣ ΔEYTEPA-ΠAPAΣKEYH 08.00-21.00, TO CU ΣOY ΠPOΣΦEPEI ΔΩPEAN DATA! KAΛO ΣEPΦAPIΣMA! Θεωρώ ότι είναι για όλους που έχουν CU φοιτητικό εκτός αν είναι μόνο για εγγεγραμμένους σε πανεπιστήμια (δεν μπορώ να ξέρω γιατί πληρώ και τα δυο παραπάνω κριτήρια). Αν το έλαβε και κάποιος άλλος ας επιβεβαιώσει. πως φαίνεται αν είμαστε στον χώρο αν δεν έχουμε ανοιχτή την τοποθεσία μας; 1
Jeronymo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Λογικά δεν ελέγχει την τοποθεσία από το κινητό σου, αλλά βάση της κεραίας που παίρνεις σήμα. Επομένως θα έχουν κλειδώσει τις κεραίες κοντά στα πανεπιστήμια 1
kostakiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Τη Παρασκευη που ημουν στο πανεπιστημιο μου ηρθε κ εμενα . Επιβεβαιωνω
barman_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Και μένα σήμερα όταν ήμουν κοντά στα πανεπιστήμια, Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω τι εμβέλεια έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα