asmilon Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καποιοι παντως πολυ φανατικα εβαζαν το χερι τους στην φωτια οτι κατι τετοιο δε θα γινει, λες και τους εκοβε μεριδιο η Apple απο το mfi certification, να που χαρη στην ΕΕ θα μπορουμε με ενα φορτιστη να φορτιζουμε ολες τις συσκευες μας. 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, mants118 είπε Προβλέπω κι εγώ όπως και αρκετοί άλλοι ότι θα συνεχίσει με το ίδιο καλώδιο αλλά με αντάπτορα μέσα!!! δεν καταλαβες δεν θα εχει ουτε ανταπτορα .... σε κανενα προιον της ετσι πως παει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Άλλαξε το μήλο και έγινε αχλάδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Waiss είπε Καλά μην το λες. Γενικά κυκλοφορούν πολλά μαργαριτάρια εκεί έξω που θεωρούν το αντίθετο. Το τι έχω διαβάσει και διαβάζω κατά καιρούς αριστερά και δεξιά, δεν παίζονται. Μαργαριτάρια κυκλοφορούν γενικά εκει έξω που γράφουν κουλά πράγματα και σε Ios και σε Android μεριά, δεν ειναι μονο προνόμιο αυτό των Apple users. Για ανέφερε στους περισσότερους για διαφορές στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων πχ απο microUsb σε TypeC, να δεις που οι 9 στους 10 θα σε κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό. Μου θυμίζει παλιότερο σχόλιο που διάβαζα απο κόσμο οτι οι περισσότεροι Apple Users δεν ξέρουν τι έκδοση Ios έχει η συσκευή τους, λές και σε Android μεριά οι περισσότεροι ξέρουν... Οσο για το παραπάνω περι TypeC, αυτο αφορά μονο χώρες της ΕΕ. Στις υπόλοιπες η Apple μπορει να πουλάει με lightning θύρα, οπως ειδαμε πχ φέτος τα iphone να ειναι Esim only στην Αμερική, και στον υπόλοιπο κόσμο κανονικά με υποδοχή Sim. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 To USB-C μπορει να ειναι ανωτερο σε ταχυτητα και φορτιση αλλα κατασκευαστικα, καλυτερη η θυρα Lightning. Εχω δει περισσοτερα σπασμενα “γλωσσακια” σε θυρες USB-C παρα χαλασμενες Lightning… 7 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, SaFiS said: To USB-C μπορει να ειναι ανωτερο σε ταχυτητα και φορτιση αλλα κατασκευαστικα, καλυτερη η θυρα Lightning. Εχω δει περισσοτερα σπασμενα “γλωσσακια” σε θυρες USB-C παρα χαλασμενες Lightning… PEBKAC ftw? 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μαργαριτάρια κυκλοφορούν γενικά εκει έξω που γράφουν κουλά πράγματα και σε Ios και σε Android μεριά, δεν ειναι μονο προνόμιο αυτό των Apple users. Για ανέφερε στους περισσότερους για διαφορές στις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων πχ απο microUsb σε TypeC, να δεις που οι 9 στους 10 θα σε κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό. Μου θυμίζει παλιότερο σχόλιο που διάβαζα απο κόσμο οτι οι περισσότεροι Apple Users δεν ξέρουν τι έκδοση Ios έχει η συσκευή τους, λές και σε Android μεριά οι περισσότεροι ξέρουν... Οσο για το παραπάνω περι TypeC, αυτο αφορά μονο χώρες της ΕΕ. Στις υπόλοιπες η Apple μπορει να πουλάει με lightning θύρα, οπως ειδαμε πχ φέτος τα iphone να ειναι Esim only στην Αμερική, και στον υπόλοιπο κόσμο κανονικά με υποδοχή Sim. Δεν αναφέρομαι σε τυχαίο κόσμο εκεί έξω η στο μέσο χρήστη. Αναφέρομαι σε άτομα που σχολιάζουν σε τεχνολογικά forums, σε αντίστοιχες ομάδες και groups του Facebook και υποτίθεται "γνώστες" του αντικειμένου και των συσκευών που έχουν στην κατοχή τους. Αλλά ορισμένοι το κάνουν κι επίτηδες από το υερβολικό φανμποϋλίκι τους. Ενώ ξέρουν τι ισχύει, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο, μαύρο. Το πιθανότερο είναι ότι και σε Type-C να βάλει στα iPhones, θα τα έχει "κλειδωμένα" και με περιορισμένες δυνατότητες. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από Waiss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Ο Παναθηναϊκός 7x7, η Apple USB Type C, τι άλλο μένει; Ξέχασες την ΑΕΚάρα στην Αγια Σοφιά! 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 11 minutes ago, SaFiS said: To USB-C μπορει να ειναι ανωτερο σε ταχυτητα και φορτιση αλλα κατασκευαστικα, καλυτερη η θυρα Lightning. Εχω δει περισσοτερα σπασμενα “γλωσσακια” σε θυρες USB-C παρα χαλασμενες Lightning… ε το ακουσαμε κι αυτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 αν οντως παει σε μονο ασυρματη, ειτε η απλ ειτε οποισδηποτε, θα ειναι μεγάλη βλακεια. εκτος του οτι ειναι πολυ πιο αργη, δεν ειναι δυνατον να σου χαλαει ο ασυρματος και να ψαχνεις να αγοράζεις ενω στο σπιτι σου παιζει να εχεις 90 φορτιστες. ασε που δεν μπορεις να φορτισεις πχ στο αμαξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Καιρός ήταν ναι εφαρμοστεί επιτέλους αφού ευρωπαΐκή ένωση υποχρεωτικά του 2024 εφαρμόζει ενοποιημένο πρότυπο φορτιστών και πολύ καλά κάνει μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Η νομοθεσία ειναι συγκεκριμένη και η προσθήκη αντάπτορα στο κουτι δεν την αλλάζει,και αν το κάνει αυτό, στην ουσια σημαινει οτι συνεχίζει να πουλάει χωρις typeC θύρα, αρα τρώει άκυρο. Αυτά για Ευρώπη μεριά που αφορά και το παραπάνω, στο Αμέρικα ας κάνουν οτι θέλουν. η απλά θα χώσει ένα ποιο κλειδωμένο τσιπακι στο καλώδιο (όπως έκανε στα ακουστικά) και μόνο mifi accesories (στην περίπτωση μας καλώδια) θα παίζουν και τέλος πάλι θα πουλάει δικα της τα δικά της θα παίζουν σε όλους αλλά από όλους τους άλλους δεν θα παίζουν σε αυτήν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenofonlive Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Το βύσμα που θα έπρεπε να υιοθετηθεί, είναι αδιαμφισβήτητα το Lightning, διότι είναι πιο ανθεκτικο Χ10 φορές , έχω αλλάξει εδώ και 10 χρόνια, αρκετά iphoneς ,ακόμα με το πρώτο Lighting είμαι, του iphone 5! Τα type C βύσματα 1-2 χρόνια μου πάνε. Eπρεπε να υιοθετηθεί το ανώτερο Lighting σαν βύσμα ,αλλά να έβαζαν το τσίπ του type C. Ακόμα και με σφυρί να το βαρέσεις, δεν παθαίνει τίποτα!!! 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Black Demis είπε η απλά θα χώσει ένα ποιο κλειδωμένο τσιπακι στο καλώδιο (όπως έκανε στα ακουστικά) και μόνο mifi accesories (στην περίπτωση μας καλώδια) θα παίζουν και τέλος πάλι θα πουλάει δικα της τα δικά της θα παίζουν σε όλους αλλά από όλους τους άλλους δεν θα παίζουν σε αυτήν Γι' αυτό και την θεωρώ την πιο κατάπτυστη απ' όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, xenofonlive είπε Το βύσμα που θα έπρεπε να υιοθετηθεί, είναι αδιαμφισβήτητα το Lightning, διότι είναι πιο ανθεκτικο Χ10 φορές , έχω αλλάξει εδώ και 10 χρόνια, αρκετά iphoneς ,ακόμα με το πρώτο Lighting είμαι, του iphone 5! Τα type C βύσματα 1-2 χρόνια μου πάνε. Eπρεπε να υιοθετηθεί το ανώτερο Lighting σαν βύσμα ,αλλά να έβαζαν το τσίπ του type C. Ακόμα και με σφυρί να το βαρέσεις, δεν παθαίνει τίποτα!!! και στους δρόμους μόνο lada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα